Günde tek öğün diyeti ( omad )

kız kocam da böyle daha güzelsin kal diyo. adam hiç motive etmiyo ki. acık ver falan dese gaza gelecem 🤦🏻‍♀️ sonra abur cubur çok alır çocuklara onlar yemeyince ben yiyom 😬
Ayol o moralin bozulmasın diye diyor anlamadın mi canım.
Abur cubur? Hemen çöpe at ve uzaklaş 😃
Acıma, acinacak hale düşersin diye atasözü var.
Abur cubura acima, bu konuda paraya da acima at gitsin. Senden, sağlığından, o kilo vermenin zevkinden daha mi onemli 3 4 lira canim Allah aşkına 🥰

Ayol o moralin bozulmasın diye diyor anlamadın mi canım.
Abur cubur? Hemen çöpe at ve uzaklaş 😃
Acıma, acinacak hale düşersin diye atasözü var.
Abur cubura acima, bu konuda paraya da acima at gitsin. Senden, sağlığından, o kilo vermenin zevkinden daha mi onemli 3 4 lira canim Allah aşkına 🥰
tamam yarın dan sonra başlıcam söz 😍 ama istediğin herşeyden istediğin kadar yemek serbest mi

merhaba kizlar bende 4 gündür tek ögün besleniyorum tesadüfen omad diyetini gördüm..76 ile basladim suan 73.9 um fakat yemekten sonra tartildim ne kadar farkeder bilemiyorum. ayni zamanda gün icinde ya leslie yapiyorum ya da yürüyüse cikiyorum. bugün saat 5te yedim tek ögün olsa da yine yediklerime dikkat etmeye calisiyorum

merhaba kizlar bende 4 gündür tek ögün besleniyorum tesadüfen omad diyetini gördüm..76 ile basladim suan 73.9 um fakat yemekten sonra tartildim ne kadar farkeder bilemiyorum. ayni zamanda gün icinde ya leslie yapiyorum ya da yürüyüse cikiyorum. bugün saat 5te yedim tek ögün olsa da yine yediklerime dikkat etmeye calisiyorum
Bende şuan 76.7 um 1.70 boy kararımı kesinlestirip başlamayı planlıyorum 🥳🥳

Bende bunu merak ediyorum saatini ben belirlersem akşamı secicem gün içinde de sıvı tüketimi yapicam yanliz acaba meyve sikip içmekte sıvıya dahil olurmu şekersiz sonuçta kafamda deli sorular 😄😄😄😄
bence meyve suyu uygun olmaz gibi,sivi da olsa vücuda kalori girmis oluyor. ben aksam 5-6 gibi yiyorum direkt aksam yemegi seklinde kahvaltiyi es geciyorum. bence 8den önce istediginiz saat yersiniz :)

Bende şuan 76.7 um 1.70 boy kararımı kesinlestirip başlamayı planlıyorum 🥳🥳
baslayin tabi. zayiflamak bir yana vücuttaki pis toksinleri de ac kalarak atabiliriz o da öyle kolay olmuyor o konuda da ibrahim saracoglu amcamizi dinliyorum ve lahana-maydanoz kürünü uyguluyorum :KK70:

X