- 2 Ağustos 2018
- 778
- 981
-
- Konu Sahibi missbellaa
Ayol o moralin bozulmasın diye diyor anlamadın mi canım.kız kocam da böyle daha güzelsin kal diyo. adam hiç motive etmiyo ki. acık ver falan dese gaza gelecemsonra abur cubur çok alır çocuklara onlar yemeyince ben yiyom
Kesinlikle haklısın lakin aklım hala yiyemediklerimde benim abur cubur la aram yok zaten akşam yemeğini çok kaçırıyorumŞöyle soyleyim o zaman. Kararı hemen verirsen ve yarın sabah başlarsan, 1 hafta sonra bugün kendine teşekkür edeceksin.
Ve benden sana tam destek
Peki öyleyse takipte kal bence. Belki burda konuşulanlar seni de tetiklerKesinlikle haklısın lakin aklım hala yiyemediklerimde benim abur cubur la aram yok zaten akşam yemeğini çok kaçırıyorum
tamam yarın dan sonra başlıcam sözAyol o moralin bozulmasın diye diyor anlamadın mi canım.
Abur cubur? Hemen çöpe at ve uzaklaş
Acıma, acinacak hale düşersin diye atasözü var.
Abur cubura acima, bu konuda paraya da acima at gitsin. Senden, sağlığından, o kilo vermenin zevkinden daha mi onemli 3 4 lira canim Allah aşkına
Hımm evet biraz hayal gibi geliyor 58Aaa şimdi farkettim senle hedef kilomuz aynı58
Tamamtamam yarın dan sonra başlıcam sözama istediğin herşeyden istediğin kadar yemek serbest mi
29. Sen?Sizler yaş kaç kızlar
Harikasın. Ve güçlü bir kadınsın belli. Asla pet etme canımHımm evet biraz hayal gibi geliyor 58
Boy 1.58
Kilom 65
Bende menopoz sonrası aldım iyice ve zor veriyorum yaş 50 onunda etkisi var ama inat ettim verecem
sadece kahvaltı mı. yani herhanfi bi öğün seçemiyoruz muTamamKesinlikle. 1 saat kahvaltın var, özgürsün canım.
5029. Sen?
Teşekkür ederim canım benim sagol yok yok kararlıyımHarikasın. Ve güçlü bir kadınsın belli. Asla pet etme canım
Bende bunu merak ediyorum saatini ben belirlersem akşamı secicem gün içinde de sıvı tüketimi yapicam yanliz acaba meyve sikip içmekte sıvıya dahil olurmu şekersiz sonuçta kafamda deli sorularsadece kahvaltı mı. yani herhanfi bi öğün seçemiyoruz mu
Bende şuan 76.7 um 1.70 boy kararımı kesinlestirip başlamayı planlıyorummerhaba kizlar bende 4 gündür tek ögün besleniyorum tesadüfen omad diyetini gördüm..76 ile basladim suan 73.9 um fakat yemekten sonra tartildim ne kadar farkeder bilemiyorum. ayni zamanda gün icinde ya leslie yapiyorum ya da yürüyüse cikiyorum. bugün saat 5te yedim tek ögün olsa da yine yediklerime dikkat etmeye calisiyorum
bence meyve suyu uygun olmaz gibi,sivi da olsa vücuda kalori girmis oluyor. ben aksam 5-6 gibi yiyorum direkt aksam yemegi seklinde kahvaltiyi es geciyorum. bence 8den önce istediginiz saat yersiniz :)Bende bunu merak ediyorum saatini ben belirlersem akşamı secicem gün içinde de sıvı tüketimi yapicam yanliz acaba meyve sikip içmekte sıvıya dahil olurmu şekersiz sonuçta kafamda deli sorular
baslayin tabi. zayiflamak bir yana vücuttaki pis toksinleri de ac kalarak atabiliriz o da öyle kolay olmuyor o konuda da ibrahim saracoglu amcamizi dinliyorum ve lahana-maydanoz kürünü uyguluyorumBende şuan 76.7 um 1.70 boy kararımı kesinlestirip başlamayı planlıyorum
Öğleni de seçebilirsin ama saat 12.00 den once yediklerinin yuzde 80ini vucut yakiyor. Bu bilimsel birsey. Sana kalmış canımsadece kahvaltı mı. yani herhanfi bi öğün seçemiyoruz mu
Sanmam. Meyve şeker yüklüBende bunu merak ediyorum saatini ben belirlersem akşamı secicem gün içinde de sıvı tüketimi yapicam yanliz acaba meyve sikip içmekte sıvıya dahil olurmu şekersiz sonuçta kafamda deli sorular