- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.202
- Konu Sahibi missbellaa
Ben su disinda birsey icmedim. Sivi ile aram yok hic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Menü iyi, spor süper.Ben su disinda birsey icmedim. Sivi ile aram yok hic
Spor degil aslinda islere kosturmakdan. Cocuklar yatinca halim olursa yurume bandinda kosacagim.Menü iyi, spor süper.
Evet. Kpop hayranlarindanim yalan yokSpor degil aslinda islere kosturmakdan. Cocuklar yatinca halim olursa yurume bandinda kosacagim.
Sizin eski konunuzu gordum. IU diyeti kendisine bayilirim.
Ayni urunler ile tek ögün cikarsam diyorum
Aklimda kale eklemek var . Salata seklinde. Bide badem. Guzel bir protein shaker im de var. Cuma-pazar a deneye bilirimEvet. Kpop hayranlarindanim yalan yok
Iu diyetini yillar once metabolizmama şok etkisi olsun diye 3 gün yapmistim. Gercekten etkili ama tek öğünden daha fazla güç ve azim gerektiriyor
Ben iki kupa filtre kahve ictim simdi, ama azicik kahveyle demledim. Istahimi bayag kesti. Simdi de sakiz cigniyorum
Tabiiki kola ya da fanta farketmez. Hava sicak dikkat et. Sekeriniz dusmesin diye dedim 1 bardak icin diye. Ama 2.bardak yok
Olabilir tabiiki. Tatlı patates yerine ne yemeyi planliyorsun bana da fikir versen?Aklimda kale eklemek var . Salata seklinde. Bide badem. Guzel bir protein shaker im de var. Cuma-pazar a deneye bilirim
Canım sabah 2 adet elma, öglen 1 kase haşlanmıs pirinc yani o da karbonhidrat sonucta, aksam sutlu protein toz icecegi. Tozu migrostan aliyordum baska yerde bulamadim1 bardak ictim bende canim.. sen iu diyetinde ne yiyordun tam olarak?
Sabah elma oglen patates aksam protein icecegi?
Tatli patates i kolay bulurum burda. O yuzden yerine birsey bulmam :)Olabilir tabiiki. Tatlı patates yerine ne yemeyi planliyorsun bana da fikir versen?
Aaaa güzelmiş bak
Evet,benim yapacagim gibi olursa daha uygun olur IU nun diyetine.Aaaa güzelmiş bak
Bu tabağa keten ya da chia da yakışırdı, benc3Evet,benim yapacagim gibi olursa daha uygun olur IU nun diyetine.
Merhaba şimdi kaç kilosunuz?Ben iki kupa filtre kahve ictim simdi, ama azicik kahveyle demledim. Istahimi bayag kesti. Simdi de sakiz cigniyorum
Tabiiki kola ya da fanta farketmez. Hava sicak dikkat et. Sekeriniz dusmesin diye dedim 1 bardak icin diye. Ama 2.bardak yok
Canım sabah 2 adet elma, öglen 1 kase haşlanmıs pirinc yani o da karbonhidrat sonucta, aksam sutlu protein toz icecegi. Tozu migrostan aliyordum baska yerde bulamadim
Merhaba. 2 gün önce 70 timMerhaba şimdi kaç kilosunuz?
Çok veriyordum. Bayağ çok ve hızlı. Yediğin yaktığından fazla olursa kilo alıyorsun o yüzden diyetler kalıcı değildir, beslenme alışkanlığı ve koruma evresi kalıcıdır. Yavas yavas 2 yilda veren de kilo aliyor, 1 ayda veren de. Ya da tam tersi.Ne kadar veriyodun peki? Ya da toplamda kac verdin ve kalicimiydi?
Bu diyetle metabolizmanız mı zayıfladı ? Lütfen yanlış anlamayın bende bir yöntem arıyorum. İlk mesajınızda kilonuz daha az gibi o yüzden sordum?Merhaba. 2 gün önce 70 tim