- 2 Ağustos 2018
- 778
- 981
- Konu Sahibi missbellaa
Meyveyi unutma, vitamine ihtiyacimiz olacakbenim menüm hindi sote, bulgur pilavı ve ıspanak
tatlı olarak da hurma ve ceviz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meyveyi unutma, vitamine ihtiyacimiz olacakbenim menüm hindi sote, bulgur pilavı ve ıspanak
tatlı olarak da hurma ve ceviz :)
Adet dönemi zor geçmiyor mu ya yoksa Bi bana mı zorBenim adetimin 2.günü canım
Sancıdan kivraniyorum ama agri kesici almiyorum. Cunku hap icince adetimi kesiyor, ben dogal yasamak istiyorum. Baş ağrım hafifledi şükürAdet dönemi zor geçmiyor mu ya yoksa Bi bana mı zor
Ben bugun yapmadim onu kayisi alinca yapayim en iyisi ama ac karna su iciyorum bendeOlsun canim. Evet dogru. Zaten mide bos olunca sindirim daha rahat oluyor. Ben wc cikmak icin ac karnina 4 kuru kayisi yeyip ustune sicak su iciyorum mesela. Ise yariyor
Olay bu. Afiyet olsun canım. Beyninde doydu miden de. Sayaci indirdin mi merak ettimBen yediklerimi cektim.. ki akilda kalsin.. bilmem abartmismiyim miktar olarak ama yarina kadar birsey yemeyecegimi dusunerek yedim Allah affede
Makarna yarim avocado domates salatalik yesil sogan ve 1 yumurta var bu tabakta.. uzerinede kasar rendeledim..sonrada dayanamadim ayni saat icinde tabii kek yedim ve cocuklara yaptigim yarim milfoyden borek..haydi gazamiz mubarek ola
Midem doydu canim gozumde doydu yemek gorecek hal kalmadiyok indirnedim.. linkini atsana tekrar sana zahmet..Olay bu. Afiyet olsun canım. Beyninde doydu miden de. Sayaci indirdin mi merak ettim
Ben beslenme açısından dedim, tek öğün adet dönemi zor oluyor insan abur cubur istiyor. Diğer türlü benim de ağrılı geçerdi 4 yıldır ağrı kesici kullanmıyorum kurdeşen döküyorum içersem. Yıkanabilir kadın pedi çözüm oldu bana sancım baya azaldı ve atık çıkarmadığım için ayrıca mutluyumSancıdan kivraniyorum ama agri kesici almiyorum. Cunku hap icince adetimi kesiyor, ben dogal yasamak istiyorum. Baş ağrım hafifledi şükür
Play store'da "oruç takibi" yaz, çıkıyor. Dur resmini atiyim uygulamanin, linki yok uygulamayi yükleyeceksin telefona. Saat saat vucudundaki degisimleri gosteriyor ve kac saattir ac oldugunuMidem doydu canim gozumde doydu yemek gorecek hal kalmadiyok indirnedim.. linkini atsana tekrar sana zahmet..
Afiyet olsun, miktar çok az diyemeyiz bence ya sen kendin daha iyi bilirsin bende öyle dolu dolu yiyorum yalnız harika oluyorBen yediklerimi cektim.. ki akilda kalsin.. bilmem abartmismiyim miktar olarak ama yarina kadar birsey yemeyecegimi dusunerek yedim Allah affede
Makarna yarim avocado domates salatalik yesil sogan ve 1 yumurta var bu tabakta.. uzerinede kasar rendeledim..sonrada dayanamadim ayni saat icinde tabii kek yedim ve cocuklara yaptigim yarim milfoyden borek..haydi gazamiz mubarek ola
Merhabalar. Tabiiki katılabilirsin. Hoşgeldin ❤Selamlar konuyu bı kaç gündür takipteyim tek öğüne bende niyetlendim bugün 3. Günüm öğle yiyorum genelde motivasyon sağlamak gelişmeleri sizlerle de paylaşmak için mümkünse aranıza katilmak istiyorum herkese bol eksiler yazı ucundan da olsa yakalayalim bizde fit fit gezelim artık
Tamam canim saolasinPlay store'da "oruç takibi" yaz, çıkıyor. Dur resmini atiyim uygulamanin, linki yok uygulamayi yükleyeceksin telefona. Saat saat vucudundaki degisimleri gosteriyor ve kac saattir ac oldugunu
Cok doydum ama karnim o kadar acmis ki sanki bugun cabuk sindiriyorum diyorum ya bi ara bunu yaptim ben amaAfiyet olsun, miktar çok az diyemeyiz bence ya sen kendin daha iyi bilirsin bende öyle dolu dolu yiyorum yalnız harika oluyor
Ne zaman basladin acaba tek öğüne tartıda etkisini ne kadar sürede nasıl gördün ben aralıklı orucu daha önce yapmaya çalıştım düzensiz de olsa ama tek öğünü ilk kez deniyorum ilk güne göre daha iyiyim artıkMerhabalar. Tabiiki katılabilirsin. Hoşgeldin ❤
Hosgeldin bacimNe zaman basladin acaba tek öğüne tartıda etkisini ne kadar sürede nasıl gördün ben aralıklı orucu daha önce yapmaya çalıştım düzensiz de olsa ama tek öğünü ilk kez deniyorum ilk güne göre daha iyiyim artık
Şöyle Bi gerçek var bazılarına tek öğün yaramıyor vücut besin alamadığını hissedince depolama yapıyor. Çok akıllılarCok doydum ama karnim o kadar acmis ki sanki bugun cabuk sindiriyorum diyorum ya bi ara bunu yaptim ben ama
Kilomi koruyodum ve sanirim arada kacamaklar yapiyodum hep 1-2 lokma yedigimden veremiyodum koruyodum kilomu.. bakalim bu kez ne olacak