- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
- Konu Sahibi missbellaa
Hoşbuldum canım hepimize bol eksielr inşAllah ya bıktım vala şu son 10-12 kg versemde kurtulsamHosgeldin bacim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum canım hepimize bol eksielr inşAllah ya bıktım vala şu son 10-12 kg versemde kurtulsamHosgeldin bacim
Al bende de o kadarHoşbuldum canım hepimize bol eksielr inşAllah ya bıktım vala şu son 10-12 kg versemde kurtulsam
Ben ilk 4 5 yıl önce keşfettim. Sayfamin ilk mesajinda bahsettim, bir kitap araciligiyla. Daha sonra uygulaya uygulaya gelistirdim.Ne zaman basladin acaba tek öğüne tartıda etkisini ne kadar sürede nasıl gördün ben aralıklı orucu daha önce yapmaya çalıştım düzensiz de olsa ama tek öğünü ilk kez deniyorum ilk güne göre daha iyiyim artık
Depodan yakiyor canim depodan. Gida girerse depolar dolar. O iradesiz insanlarin bahanesiŞöyle Bi gerçek var bazılarına tek öğün yaramıyor vücut besin alamadığını hissedince depolama yapıyor. Çok akıllılar
Canim bu app ucretlimi acaba?Depodan yakiyor canim depodan. Gida girerse depolar dolar. O iradesiz insanlarin bahanesi
Bazı diyetisyenlerin yalancısıyım valla ben uyguluyorum faydasını görüyorum. İlk günler değil ama sonrasında inanılmaz enerjik oluyorum yemedikçe ayaklanıyorumDepodan yakiyor canim depodan. Gida girerse depolar dolar. O iradesiz insanlarin bahanesi
Hayir canim. Yukleyip bilgilerini girince ucretli kullanma teklifi geliyor. Üstteki çarpı isaretine basarsan uygulama acilirCanim bu app ucretlimi acaba?
Tamam yukledimHayir canim. Yukleyip bilgilerini girince ucretli kullanma teklifi geliyor. Üstteki çarpı isaretine basarsan uygulama acilir
Onu da kapatabilirsin. Sayfayi asagi kaydir ya da ustte bir yere tikla canım gider ekrandan. En allta özel secenegi var. Ordan ayarlayacaksin oruc baslangic saatiniTamam yukledim
Ama bu bana 8 saatlik yeme zamani verdi.. ben ona uyamayacagim haliyle
Tamam aksama bakicam hepsine detaylica insallah..bana baslio kosturmaOnu da kapatabilirsin. Sayfayi asagi kaydir ya da ustte bir yere tikla canım gider ekrandan. En allta özel secenegi var. Ordan ayarlayacaksin oruc baslangic saatini
ben de çoğunlukla öyle yapıyorum ancak son 3-4 gündür mideme çöplük muamelesi yaptığım için en azından birkaç gün temiz beslenmek istedimTek öğün yediğim zaman tatlıyı kısmıyorum bzen sütlü tatlı veya çikolata yiyorum
yedim canımm az önce bitti yeme penceremMeyveyi unutma, vitamine ihtiyacimiz olacak
hoşgeldin canımmSelamlar konuyu bı kaç gündür takipteyim tek öğüne bende niyetlendim bugün 3. Günüm öğle yiyorum genelde motivasyon sağlamak gelişmeleri sizlerle de paylaşmak için mümkünse aranıza katilmak istiyorum herkese bol eksiler yazı ucundan da olsa yakalayalim bizde fit fit gezelim artık
Canim ben heyecandan kahveyi 1 saat onceden icmisimJasminium84 öğün saati olarak yedigimiz saat aralığı, altına yediklerimiz, ve onun altina da oruca baslangic: saat... seklinde yazarsak iyi olur canim. Kahve soda kola...icersek de saatini yazip yine altina ictigimiz seyler
Sorun yok tatlım benim. Iceceklerin değil, yiyeceklerin saati önemli. Ama kola yada ayrandan gunde 1 bardak hakkimiz var. Ikisi de kalorili oldugu icin onlari en gec 17.00 de icmelisin. Kahve, cay, soda sorun degilCanim ben heyecandan kahveyi 1 saat onceden icmisim
Ha tamam o zaman birde ben turk kahvesi ictim.. cola ztn icmiyorum fanta icerdim bazen, colayla ayni sey zaten.. ama haftalardir icmiyorum onuda.. soda icerim birde su bugun.. baskqda birsey icmem sanirim.. cok doluyum bogazima kadar oyoe bir hissim var en azindan..Sorun yok tatlım benim. Iceceklerin değil, yiyeceklerin saati önemli. Ama kola yada ayrandan gunde 1 bardak hakkimiz var. Ikisi de kalorili oldugu icin onlari en gec 17.00 de icmelisin. Kahve, cay, soda sorun degil
Ben iki kupa filtre kahve ictim simdi, ama azicik kahveyle demledim. Istahimi bayag kesti. Simdi de sakiz cigniyorumHa tamam o zaman birde ben turk kahvesi ictim.. cola ztn icmiyorum fanta icerdim bazen, colayla ayni sey zaten.. ama haftalardir icmiyorum onuda.. soda icerim birde su bugun.. baskqda birsey icmem sanirim.. cok doluyum bogazima kadar oyoe bir hissim var en azindan..