Günde tek öğün diyeti ( omad )

Ne zaman basladin acaba tek öğüne tartıda etkisini ne kadar sürede nasıl gördün ben aralıklı orucu daha önce yapmaya çalıştım düzensiz de olsa ama tek öğünü ilk kez deniyorum ilk güne göre daha iyiyim artık
Ben ilk 4 5 yıl önce keşfettim. Sayfamin ilk mesajinda bahsettim, bir kitap araciligiyla. Daha sonra uygulaya uygulaya gelistirdim.
Bugun 11.günüm. Bu yıl ilk kez 11 gün once basladim tekrar yani. Ve 5 kilo verdim🙂 gunde yarim kilo gidiyor ilk 14 gün , sonra daha yavasliyor. Tabii yedigin saat, aldigin, yaktigin kaloriler de hizi etkiler

Tek öğün yediğim zaman tatlıyı kısmıyorum bzen sütlü tatlı veya çikolata yiyorum 😇
ben de çoğunlukla öyle yapıyorum ancak son 3-4 gündür mideme çöplük muamelesi yaptığım için en azından birkaç gün temiz beslenmek istedim :KK60:

Meyveyi unutma, vitamine ihtiyacimiz olacak🙂🥰
yedim canımm :KK60: az önce bitti yeme pencerem

birşey soracağım öğün saati olarak bitirdğimiz saati yazacağız değil mi

Selamlar 🤗 konuyu bı kaç gündür takipteyim tek öğüne bende niyetlendim bugün 3. Günüm öğle yiyorum genelde motivasyon sağlamak gelişmeleri sizlerle de paylaşmak için mümkünse aranıza katilmak istiyorum 🤭 herkese bol eksiler yazı ucundan da olsa yakalayalim bizde fit fit gezelim artık
hoşgeldin canımm :KK60::KK200:

Sorun yok tatlım benim. Iceceklerin değil, yiyeceklerin saati önemli. Ama kola yada ayrandan gunde 1 bardak hakkimiz var. Ikisi de kalorili oldugu icin onlari en gec 17.00 de icmelisin. Kahve, cay, soda sorun degil🥰
Ha tamam o zaman😐😂 birde ben turk kahvesi ictim.. cola ztn icmiyorum fanta icerdim bazen, colayla ayni sey zaten.. ama haftalardir icmiyorum onuda.. soda icerim birde su bugun.. baskqda birsey icmem sanirim.. cok doluyum bogazima kadar oyoe bir hissim var en azindan..

Yemek işim 14.10da bitirdim

öğünüm 13.10--14.10

6 yk kaşığı bulgur pilavı
4 yk hindi sote
4 yk ıspanak
1 avuç leblebi
1 şişe kefir
3 cevizli hurma
3 cevizli kayısı

bugün çok yedim ama doymak bilmedim bi türlü, zaten son 1 haftadır kontrol edilemez bir iştahım var ne yazık ki, ama zamanla azaltacağım inşallah

Ha tamam o zaman😐😂 birde ben turk kahvesi ictim.. cola ztn icmiyorum fanta icerdim bazen, colayla ayni sey zaten.. ama haftalardir icmiyorum onuda.. soda icerim birde su bugun.. baskqda birsey icmem sanirim.. cok doluyum bogazima kadar oyoe bir hissim var en azindan..
Ben iki kupa filtre kahve ictim simdi, ama azicik kahveyle demledim. Istahimi bayag kesti. Simdi de sakiz cigniyorum😁
Tabiiki kola ya da fanta farketmez. Hava sicak dikkat et. Sekeriniz dusmesin diye dedim 1 bardak icin diye. Ama 2.bardak yok😘

14.30 - 15 arasi yedim

Firinda kofte
Salata
1 kucuk muz
Simdilik Su 1,5 L
Hedef 3 l
Kalan miktar ⬇️
16541008303407250356432353363289.jpg
15bin adim

missbellaa missbellaa

Eklentiler

• IMG-20220601-WA0007.jpeg
    IMG-20220601-WA0007.jpeg
    52,2 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Bu saatte yazmak sacma cunku daha aksam icecekleri var biliyorum. Ama sayfa sahibesi olarak hem örnek hem bilgi amaçlı "Sadece" bugünlük erken paylaşıyorum canlar. Jasminium84 Jasminium84 A Arrietty_ tontriko tontriko ZeyElif ZeyElif Fit mutlu anne Fit mutlu anne

09.30-11.00
Tereyağ, bal, peynir,zeytin
Yarım ekmek
1 portakal, 1 elma
1 kase sütlaç

13.00
1 bardak bol tuzlu ayran

17.30
1 bardak tuzlu ayran

13.30- 19.00
10 bardak çay
3 küp şeker