Günde tek öğün diyeti ( omad )

eki? Mesela bence cuma sabah olsun yemek yemeden once.. ki haftasonu malum kacabiliyo bazen😐😂 mesela bu cuma herif yine izgara yapacak caniniz sunmasin.. yani mecbur bi kac dal yerim aksam ama diger gunler sadece sabah ogunj yapicam.. olmek var donmek yok gayri yetti be bu kilolar artik canima tak
güzel fikir, zaten cuma yarışmalarından alışkanlık her cuma benim için tartı günü ve serbest gün

Tarti gunu olsun mu peki? Mesela bence cuma sabah olsun yemek yemeden once.. ki haftasonu malum kacabiliyo bazen😐😂 mesela bu cuma herif yine izgara yapacak caniniz sunmasin.. yani mecbur bi kac dal yerim aksam ama diger gunler sadece sabah ogunj yapicam.. olmek var donmek yok gayri yetti be bu kilolar artik canima tak etti😐😂😂
Banada uyar. Takimda cuma tartiliyorum zaten

Gunaydin canim, dun uykum vardi uyumusum coluk cocuk yatinca 😐
Birazdan makarnani yicem dedigimz gibi canim ne isterse iste.. sabah tartildim aksam gec yemistim biliyorsun 59,2 ile basladim bugun bakalim…

Buarada bence yemekten ziyade wc ye cikmakta cok onemli kilo verirken.. hem tek ogun yeyip hemde tuvalete cikaracak seyler yemek
Lazim her gun onu anladim yoksa ac gezsende verilmiyor cok kolay.
Olsun canim. Evet dogru. Zaten mide bos olunca sindirim daha rahat oluyor. Ben wc cikmak icin ac karnina 4 kuru kayisi yeyip ustune sicak su iciyorum mesela. Ise yariyor

Benin bugun ki menum
Firinda kofte
Kucuk kase pirasali ve patatesli corba
Salata
Oh miss afiyet olsun, kaç gibi yiyorsun? Sürekli akşam yemeği tarzı mı takılıyorsun.. Bende genel olarak böyle yiyorum ama bi süre sonra peynir zeytin ekliyorum kahvaltıyı özlüyorum 😁

Tarti gunu olsun mu peki? Mesela bence cuma sabah olsun yemek yemeden once.. ki haftasonu malum kacabiliyo bazen😐😂 mesela bu cuma herif yine izgara yapacak caniniz sunmasin.. yani mecbur bi kac dal yerim aksam ama diger gunler sadece sabah ogunj yapicam.. olmek var donmek yok gayri yetti be bu kilolar artik canima tak etti😐😂😂
Tarti günü, her gün. Çünkü herkesin yasam tarzi farkli, duzeni farkli o yüzden tartı günü her gün olabilir.🙂
Akşamdan buzdolabina koyup sabah isitip da yiyebilirsin😘
Süpersin! Bu motivasyonu hic kaybetme

Oh miss afiyet olsun, kaç gibi yiyorsun? Sürekli akşam yemeği tarzı mı takılıyorsun.. Bende genel olarak böyle yiyorum ama bi süre sonra peynir zeytin ekliyorum kahvaltıyı özlüyorum 😁
Omad a yeni basladim. 2gundur en gec 19 da yedim.
Fakat artik 15-16 a cekecegim

Merhabalar. Omlet, tereyağ, bal, sütlaç, poğaça, bazen aksam severek yapip yiyemedigim lezzetli yemeklerden..🙂
Okurken bile ağzım sulandı hahaha😇 aslında ne kadar erken yenirse o kadar iyi ama ben başaramıyorum kızım okuldan gelince yemek hazırlıyorum yememiz 7-7:30oluyor

ZeyElif ZeyElif Akşam 20.00 - 22.00 arası isteyen arkadaşlar buraya saatiyle beraber gün boyu yediklerini, ictiklerini ve oruca baslama saatini yazacak. Her gün. Sen de katilabilirsin😍

En geç 16.00 olmali canim, kendi yemegini ayri hazirlasan mesela...
4 de işte oluyorum orda da yiyebilirim ama çocuk baktığım için hiç istemiyorum yani evde sakin kafayla yemek yemek istiyorum. Zaten şuan aşırı yediğim için önce tek öğün yiyebilmeyi başarayım sonra saati erkene çekerim Bi şekilde 😍

4 de işte oluyorum orda da yiyebilirim ama çocuk baktığım için hiç istemiyorum yani evde sakin kafayla yemek yemek istiyorum. Zaten şuan aşırı yediğim için önce tek öğün yiyebilmeyi başarayım sonra saati erkene çekerim Bi şekilde 😍
Tamam canim. Insan kendinin doktorudur derler. Bir basla bakalim🥰

X