- Konu Sahibi missbellaa
Ben de tam tek ogun yemege baslmistim tesaduf bu topigi gordum.Iki gundur tek ogun yiyorum.Yalniz bu aksam biraz gec yedim.insallah basarabilirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi akşamlar. Bize katılabilirsinBen de tam tek ogun yemege baslmistim tesaduf bu topigi gordum.Iki gundur tek ogun yiyorum.Yalniz bu aksam biraz gec yedim.insallah basarabilirim.
Katilmak istiyorum.Bir grupla olunca daha iyi gidiyor.Iyi akşamlar. Bize katılabilirsin
Yarından itibaren akşam 20.00- 22.00 arasi saatleriyle birlikte günün özeti amacli yediklerimizi ve ictiklerimizi ve orucun baslangic saatini yazacagiz. Isteyen kilo da yazacak.Katilmak istiyorum.Bir grupla olunca daha iyi gidiyor.
Öncelikle teşekkürler. Katılabilirsin elbette, hoşgeldinSelamlar
Grubun enerjisini çok sevdim. Şu ara sorunlu bir dönemden geçiyorum. Dış gebelik yüzünden psikolojim bozuldu. Bunu toplamak için sağlıklı şeyler yapmaya karar verdim :) Şekeri bıraktım bugün evde spor yaptim. Çok kilolu değil gibi görünen amaaa ince kemikli yağlı biriyim
Omad yapmıyorum ama öğün sayımı ve yemek yediğim saat aralığını azalttım bugün. En kısa zamanda akşam yemeğini bırakacağım
Dediğim gibi omad yapmıyorum ama size ve güzel enerjinizi kapıldım:)
Kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum
Tebrik ediyorum. Kesinlikletek öğünle -7 kilo verdim. ( 1 ayda ortalama 20 gün tek öğün yaptım) diğer günler kaçamak yaparak. 2 öğüne çıktı izin günlerimde vs.
70,1 den şu an 62,4 kilodayım. hedefim -7 kilo daha vermek. şu anlık gayet iyi gidiyorum. tek öğün beslenmek aşırı kolay ama izin günlerimde asla kolay değil gezdiğim için hep bir şeyler yiyesim geliyor :)
temmuzun ilk haftasına kadar yani 1 ayda hedefim -5 kilo vermek en az.
Ben de tam tek ogun yemege baslmistim tesaduf bu topigi gordum.Iki gundur tek ogun yiyorum.Yalniz bu aksam biraz gec yedim.insallah basarabilirim.
Katilmak istiyorum.Bir grupla olunca daha iyi gidiyor.
hoşgeldinizzHoş buldum :) başarılar hepimize
evet beni de en çok evde olduğum günler zorlartek öğünle -7 kilo verdim. ( 1 ayda ortalama 20 gün tek öğün yaptım) diğer günler kaçamak yaparak. 2 öğüne çıktı izin günlerimde vs.
70,1 den şu an 62,4 kilodayım. hedefim -7 kilo daha vermek. şu anlık gayet iyi gidiyorum. tek öğün beslenmek aşırı kolay ama izin günlerimde asla kolay değil gezdiğim için hep bir şeyler yiyesim geliyor :)
temmuzun ilk haftasına kadar yani 1 ayda hedefim -5 kilo vermek en az.
Gunaydin canim, dun uykum vardi uyumusum coluk cocuk yatincaSen de verirsin, onlardan hicbir eksiğin yok. Unutma, yarin sadece mideni degil beynini de doyuracaksin. Hicbir sucluluk hissetmeden tatlini da ye tuzlunu da canim. Ve 23 saatlik oruciunda zorlanirsan öğlen yediklerini hatirla
Gecmis olsun, hosgeldinSelamlar
Grubun enerjisini çok sevdim. Şu ara sorunlu bir dönemden geçiyorum. Dış gebelik yüzünden psikolojim bozuldu. Bunu toplamak için sağlıklı şeyler yapmaya karar verdim :) Şekeri bıraktım bugün evde spor yaptim. Çok kilolu değil gibi görünen amaaa ince kemikli yağlı biriyim
Omad yapmıyorum ama öğün sayımı ve yemek yediğim saat aralığını azalttım bugün. En kısa zamanda akşam yemeğini bırakacağım
Dediğim gibi omad yapmıyorum ama size ve güzel enerjinizi kapıldım:)
Kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum
Tarti gunu olsun mu peki? Mesela bence cuma sabah olsun yemek yemeden once.. ki haftasonu malum kacabiliyo bazen mesela bu cuma herif yine izgara yapacak caniniz sunmasin.. yani mecbur bi kac dal yerim aksam ama diger gunler sadece sabah ogunj yapicam.. olmek var donmek yok gayri yetti be bu kilolar artik canima tak ettiGünaydın hanımlar
Bu sabah tartilmayi unuttum,sadece aksam listemi yazcam. Yarin kilo bildirimi de yapacagim.
Tekrar diyorum, zorunluluk Yok, ceza Yok, özgür herkes. Ama dürüst olalım... Davet ediyorum sizi sadece
Gunaydin basla basla ideal kilo yumurtalik calismasinda etken diyolarGünaydın. Topiği görünce içim kıpır kıpır oldu başlasam mı belki daha kolay hamilelik olur
İvit ideal kilomun tabii ki üstündeyim dolayısıyla şeker hapı kullanıyorumGunaydin basla basla ideal kilo yumurtalik calismasinda etken diyolar
69 kiloysan cok degil bence amaİvit ideal kilomun tabii ki üstündeyim dolayısıyla şeker hapı kullanıyorum