- 30 Kasım 2017
- 7.968
- 3.942
- Konu Sahibi missbellaa
Merhaba bu diyet nasil oluyor tam bir gününüzün özetini kisaca yazabilirmisin aksam ögünü yokmu? Su nekadar iciyorsnuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler. Tavsiye etmem ama sigara+kahveTebrik ediyorum gerçekten tek öğünü nasıl başarıyorsunuz
1 saat ki bu saat 16.00dan önce olmalı, her istediğinizi yiyorsunuz, 23 saat oruç.Merhaba bu diyet nasil oluyor tam bir gününüzün özetini kisaca yazabilirmisin aksam ögünü yokmu? Su nekadar iciyorsnuz?
Selam..Bir de meşguliyet önemli. Benim gibi tümgün evde olan ve çocuksuz hanımlar için bayaag zorlayici olabiliyor. Ama yapacak hicbirsey bulamayip aman bir lokmadan birsey olmaz hatasina dusmek yerine, yarim saat uzanin daha iyi. Cunku motivasyon kırılınca heleki vicdan azabiyla, toplamasi zor.
Ben de her gün yemek yapıyorum. Ama çocuklarla vakit gecirebilirsin. Kastettiğim yalnızlıktı.Selam..
Cocuklular icinde kolay degil cunku yemek yapiyorsun her gun buarada ben bi ara tek ogunle yasadim cok rahattim.. ama kilom sabit duruyordu..
Buarada neler yiyorsun tek ogunde? Tika basa yiyor musun mesela?
Tabiiki yeterince oynaniyor o konuda haklisin..insan oturdukca cani sklio abur cubura sariyor ozellikle.. bende tekrar yapmak istiyorum tek ogun ama kantarin topuzunu kacirmadan…asiri cok kilom olmadigi icin cok cok veremiyorum bu da motivasyonumu dusuruyor.. asla haftada 1-2 kilo vermis insan degilim mesela hic birsey yemesem bile veremem o kadarBen de her gün yemek yapıyorum. Ama çocuklarla vakit gecirebilirsin. Kastettiğim yalnızlıktı.
Değişiyor.
Verirsin, veriliyor. Bir yeri eksik yapıyorsundur. Mesela biliyorsundur akşam yediğin kalır. O yüzden o tek öğünü mümkün olduğunca erken yapabilirsin. Bu önemli. Tabii sabah 7 demiyorum, ama en geç saat 14.00 te yemiş olursan ertesi gün öğlene kadar hrele uykuda sağlam ketosize girersin. Ve bir rahatsizligin yoksa filtre kahve ic. Türk kahvesi yoğun, kavrulmus yani carpinti yapiyor, zorluyor biraz zararli bir kahve. Ama filtre kahve temizdir. Demle, iç, hem metabolizmani hizlandirir hem susatirTabiiki yeterince oynaniyor o konuda haklisin..insan oturdukca cani sklio abur cubura sariyor ozellikle.. bende tekrar yapmak istiyorum tek ogun ama kantarin topuzunu kacirmadan…asiri cok kilom olmadigi icin cok cok veremiyorum bu da motivasyonumu dusuruyor.. asla haftada 1-2 kilo vermis insan degilim mesela hic birsey yemesem bile veremem o kadar
Turk kahvesi iciyordum bir kac gundur hindistan ceviz yagi ile.. metabolizma hizlandiriyo diye duymustum.. kahve hayatimda olmasada olur cok aramiyorum.. ara sira 1 tane cappucino seviyorumVerirsin, veriliyor. Bir yeri eksik yapıyorsundur. Mesela biliyorsundur akşam yediğin kalır. O yüzden o tek öğünü mümkün olduğunca erken yapabilirsin. Bu önemli. Tabii sabah 7 demiyorum, ama en geç saat 14.00 te yemiş olursan ertesi gün öğlene kadar hrele uykuda sağlam ketosize girersin. Ve bir rahatsizligin yoksa filtre kahve ic. Türk kahvesi yoğun, kavrulmus yani carpinti yapiyor, zorluyor biraz zararli bir kahve. Ama filtre kahve temizdir. Demle, iç, hem metabolizmani hizlandirir hem susatir
Çok hoşsun senle benim durumumuz benziyor. Bizim evde kıymalı mantı, bol pirinçli sütlaç...eksik olmaz. Ama hayır demek çok önemli. Bu konuda bencil olunmalı. Sen üzülüp yıpranacağına karşindaki reddedilsin. O unutur. Ama sen unutamıyorsun yediğin lokmaları bak. Tabi önce kendimize hayir demeliyiz, kendimiz icinTurk kahvesi iciyordum bir kac gundur hindistan ceviz yagi ile.. metabolizma hizlandiriyo diye duymustum.. kahve hayatimda olmasada olur cok aramiyorum.. ara sira 1 tane cappucino seviyorum
Bence ben cok ekmek yiyorum.. birde yemeyi cok seven bir esim var.. beni zorluyo bu durum. Mesela tavuktan tiksinmistim gebeligimin bi tanesinde ama suan tekrar deli gibi yiyorum cunku izgarada yapiyor ya da firinda bol baharatli vs. Ee bunlar aksam yemegi oluyo mesela.. dun aksam oturdum birsuru pilav yedim
Mesela yani tutup tutup gaza basmak oluyo benimkisi.. daha dirayetli olmam lazim.. valla 20-30 kg verenlere saygim buyuk.. surda 5-10 kiloyu veremiyorum ben.
Boy 1,5 metre kilo suan 59,2 idi bu sabah..
ha yaw ne bilim bana gunluk ne yuyorsun kahve be zaman icilmeli mesela yazarmsn? Sabah neler yiyorsun?tontriko Kahveyi sevdiğin için, zevk amaçlı içmeyeceksin zaten metabolizman, tokluk hissin ve susatması için içeceksin. Amaç kilo vermekse eğer. Cappichino bence şimdilik ara vermelisin çünkü oruç surecini ve iştahini kötü etkiler. A101 da var fiyati uygun denersen, filtre. Demliği de satılıyor.
ya coddimisin? 2 haftada nasil 10 kilo verilir? cidden bisey yemesem yine veremem zor kilo veriyorum sanki ben.. sen masallah iyi vermissin.. sen beni az biraz yonlendir istersen cunku buna ihtiyacim var sanki.. sabah be yesem meselaÇok hoşsun senle benim durumumuz benziyor. Bizim evde kıymalı mantı, bol pirinçli sütlaç...eksik olmaz. Ama hayır demek çok önemli. Bu konuda bencil olunmalı. Sen üzülüp yıpranacağına karşindaki reddedilsin. O unutur. Ama sen unutamıyorsun yediğin lokmaları bak. Tabi önce kendimize hayir demeliyiz, kendimiz icin
Boy kilo ortalama yani 2 hafta yeterli bence sana. Benimki 168cm 69.5kg. Benim 10 kilo fazlam kaldi. 74le basladim
E ben 5 kiloyu 10 gunde verdim. Tiroid hastasiyim. Tumgun evde oturuyorum. Benden beter olamazsin dimiya coddimisin? 2 haftada nasil 10 kilo verilir? cidden bisey yemesem yine veremem zor kilo veriyorum sanki ben.. sen masallah iyi vermissin.. sen beni az biraz yonlendir istersen cunku buna ihtiyacim var sanki.. sabah be yesem mesela
Ikisinide cok seviyorum maalesef..makarna hamur isleri.. zaten bence onlari kessem veririm bi sekilde ama tum gun dayanip aksam 1 paket cikolatayi gomunce anlamsiz oluyo..E ben 5 kiloyu 10 gunde verdim. Tiroid hastasiyim. Tumgun evde oturuyorum. Benden beter olamazsin dimi
En çok ne seversin onu bilmeliyim, çikolata, ekmek...??? Çünkü psikolojik açlık cekmemelisin, zaten fiziksel aclik olacak.
inanamıyorum şu anE ben 5 kiloyu 10 gunde verdim. Tiroid hastasiyim. Tumgun evde oturuyorum. Benden beter olamazsin dimi
En çok ne seversin onu bilmeliyim, çikolata, ekmek...??? Çünkü psikolojik açlık cekmemelisin, zaten fiziksel aclik olacak.
Kesme işte kestiğin zaman beyin onu takıntı yapıyor. Patlayıp en son saldırıyoruz.Ikisinide cok seviyorum maalesef..makarna hamur isleri.. zaten bence onlari kessem veririm bi sekilde ama tum gun dayanip aksam 1 paket cikolatayi gomunce anlamsiz oluyo..
Sen vermissin nasil verdiysen valla masallah diyorum Spor yaptinmi peki?
Tabiikiinanamıyorum şu an
ben de tiroid hastasıyım ve hep buna sığındım kilo derdimden
ama şu an utandım
ne yaptın lütfeeennnn detaylı yazar mısın
noktası virgülüne kadar rica etsem
Haklisin..birde boyle deneyelim ne kaybediriz en fazla kiloKesme iste kestiğin zaman beyin onu takıntı yapıyor. Patlayıp en son saldırıyoruz.
Dinle canım.
Sabah makarnanı hasla, 1 tabak. Kaşarı rendele, hafif yağlı çünkü yağ temel yapı taşi vücudun. Ve 1 adet haslanmis yumurta mutlaka! Protein şart. Zeytin domates de yaninda olabilir.
Aradan 15 20 dakika gecti. Canin tatli isteyecek. Hemen bir cikolatali kek yap, her sabah 1 kalin dilim ye. Kekin üstüne de 1 adet portakal veya 1 kase karpuz.
Ve "oruc takibi" diye bir uygulama var, kesinlikle tavsiye ediyorum. Onu indirip sayaci baslat.
Şimdi, kahveye gelelim. Kahvaltidan 2 saat sonra 1 tatli kasigi filtre kahveyi, 2 kupalik kaynar suyla demle ve ic. Susayacaksin zaten suyunu da ic bu ilk ara ogun.
2 saat sonra 1 adet maden suyu, soda yani.
2 saat sonra şekerin düsebilir o yuzden 2 küp şekerli kahve ya da çay.
Gece ilk 3 gün açlık krizin olursa 1 kupa bardaga bol tuzlu ayran yap, içip uyu canım.