Günde tek öğün diyeti ( omad )

Allah rahmet eylesin baban için ama 31 yaşındasın 68 kilo da o kadar çok bir kilo değil bnce

Amin ins.. Alışık olmadığım kilolar olduğu için çok zorlaniyorum hiç bi giydiğimi yakışmıyor

@ Ooznurvarol​

Benim bugün ilk günüm çok sıkıntı cekiyorum yukarı da yazdığım gibi mide ağrısı baş ağrısı hat safada alışana kadar çekeceğim sanırım

Allah rahmet eylesin baban için ama 31 yaşındasın 68 kilo da o kadar çok bir kilo değil bnce

Amin ins.. Alışık olmadığım kilolar olduğu için çok zorlaniyorum hiç bi giydiğimi yakışmıyor

@ Ooznurvarol​

Benim bugün ilk günüm çok sıkıntı cekiyorum yukarı da yazdığım gibi mide ağrısı baş ağrısı hat safada alışana kadar çekeceğim sanırım
Tek öğün beslediğin için korkma Hep aç olacam deme yemek düşünme normsl öğlen yemek yemem lazım de yemeğini ye bu kadar aklına akşamı falan getirme düşünmemeye çalış en güzel sonunda çok güzel fiziğim olcak de motive et kendini kıyafetler yakışacak

Tek öğün beslediğin için korkma Hep aç olacam deme yemek düşünme normsl öğlen yemek yemem lazım de yemeğini ye bu kadar aklına akşamı falan getirme düşünmemeye çalış en güzel sonunda çok güzel fiziğim olcak de motive et kendini kıyafetler yakışacak

Bugün bitti bile ilk 3 gün zaten sonrası kolay olacak dediğini yapacağım umarım ise yarar

Bugün bitti bile ilk 3 gün zaten sonrası kolay olacak dediğini yapacağım umarım ise yarar
Öğlen abartmamaya çalış suyunu unutma yeşil çay tüket protein ağırlıklı beskenirsen uzun süre tokda tutar inşallah seninki bir ayda biter kilo problemin

Öğlen abartmamaya çalış suyunu unutma yeşil çay tüket protein ağırlıklı beskenirsen uzun süre tokda tutar inşallah seninki bir ayda biter kilo problemin

Umarım biter. Senin hedefin kaç peki?

60 ve 65 arası Bn çok zayıf sevmiyom birsz balık etli seviyom o yüzden

Sen bu azimle yaparsın kısa sürede💪

Senin Tek öğün diyetin nasıl gidiyor alıştın mı

Yok yapamadım bıraktım. Senin kadar azim yok ama diyet yapıyorum onu bırakmadım geç olsun da yavaş olsun artık yapacak bişey yok

Ayn zaten çokda fazlaligin yok birsz akşamları dikkat et verirsin

Senin nasıl gidiyor? Devam ediyorsun değil mi?

MErhabalar bende yarın başlayacağım normalde aralıklı oruç yapıyordum ama 2 öğün besleniyordum bakalım tek öğün nasıl olur :)

Sağolun. E katılın bana. Psikolog değilim ama demir gibi motive ederim vallahi 😁
Valla bende 4 gundur tek öğün besleniyorum 4 günde 2 kg gitmiş bende 121 den 118 e düştüm tek sorunum şu içemiyorum fazla şuan yeşilçay içiyorum ve açım sadece geceleri çok acikirsam bir tane salatilik yiyorum ay keşke vatsap grubu olustrsak

Merhabalar. Bu diyeti kesfetmemden bahsediyim öncelikle.
Japonlarin Kadim Beslenme Sirri: Günde Tek Ögün Ile 20 Yas Genclesin- Yoshinori Nagumo
Kitapçıda dikkatimi çekti ve hemen aldım. 2 saatte bitirdim okumayı ki ben yilda 1 kitap zar zor okurum.
Tek öğün beslenmenin dünyadaki kurucusu diyebiliriz bu doktor için. Evet,yazar bir doktor..
O gün 68 kiloydum ve 15 gün bu diyeti uyguladim 62.5 oldum.
Çok etkili ve faydali da. Çünkü o tek öğün 1 saat ve bu 1 saatte süt, bal,meyve,ekmek...yiyebiliyorsun.
Kalori sayımına son!
Bugün yine başladım bakalım dilerim 15 gün hiç bozmadan sürdürürüm. Yine 68.8 kiloyum🙃
Kahvalti yapıyorum, meyve yiyorum sonra oruc basliyor.
Bu arada sütlü kahve, diyet kola ve soda içiyorum.
Bana şans dileyin🥰
Ve eşlik etmek isteyen hanımlara seve seve arkadaslik ederim.
Okurken acıktım ben

Valla bende 4 gundur tek öğün besleniyorum 4 günde 2 kg gitmiş bende 121 den 118 e düştüm tek sorunum şu içemiyorum fazla şuan yeşilçay içiyorum ve açım sadece geceleri çok acikirsam bir tane salatilik yiyorum ay keşke vatsap grubu olustrsak
Evet evet gunde yarim kilo mutlaka gidiyor. Gerek yok ben burdayim artik okul bitti😉

2 gün sonra sigarayı birakip tek öğüne devam edeceğim. Isteğim bu. Hedef bu. Ha korku yok mu, bir endise, maximum🙁

X