Günde tek öğün diyeti ( omad )

aynen öyle canım
bu sefer moral bozmak pes etmek yok inşallah :KK49:
1 gün kaçırsam bile ertesi gün dengeleyerek ilerleyeceğim, bugün bozdum amaaannnn battı balık yan gider demeyeceğim :KK70:

yaa evet, bende de aç kalacağım korkusu çok oluyor
sanki aç kalınca ne olacak
hayır en kötü tek öğün yapmam da 1,5 öğün yaparım açlıktan çok kötü olursam işte bunu kafamızda bi çözmemiz gerekiyor

tebrik ediyorum canım darısı başımıza
Teşekkür ederim tatlım 💖

Bana bildirim gelmiyor mesajları şimdi tesadüfen gördüm kusra bakmayın .
Bugün yediklerim arkadaşlar:

10.30- 11.00
2 dilim ekmek
2 dilim kaşar peyniri
1 adet elma
1 h.yumurta
Yarım armut

15.00-18.40
2 kutu kola zero
2 şişe sade soda
1 kupa nescafe(yağsız süt kattım azicik)

Bana bildirim gelmiyor mesajları şimdi tesadüfen gördüm kusra bakmayın .
Bugün yediklerim arkadaşlar:

10.30- 11.00
2 dilim ekmek
2 dilim kaşar peyniri
1 adet elma
1 h.yumurta
Yarım armut

15.00-18.40
2 kutu kola zero
2 şişe sade soda
1 kupa nescafe(yağsız süt kattım azicik)
Bende saat 4 gibi 3 kofte azicik lavas 3 kasik bulgur yedim. Su an tartida fazla fazla cikiyorum. Ne yani hic mi yemeyelim anlamadim. Sabah klasik kahvalti ve oglen ekmeksiz fasulye yedim. Esim dondurma yiyor su an insafsiz adam😡

Bende saat 4 gibi 3 kofte azicik lavas 3 kasik bulgur yedim. Su an tartida fazla fazla cikiyorum. Ne yani hic mi yemeyelim anlamadim. Sabah klasik kahvalti ve oglen ekmeksiz fasulye yedim. Esim dondurma yiyor su an insafsiz adam😡
Canını sıkma canım, ben de dün aynı oldum. Zorluk ne kadar çoksa ödül o kadar büyük olur derler. Bu diyet elbette zor. Ama tüm gün yeyip gezenlerden bizim farkimiz var: bütün bir yıl diyet yapmak zorunda asla değiliz.
Onların 300 günde verdiği kiloyu 30 günde rahat veriyoruz doğru mu, yani bunları düşün bence.
Bir de canin aşırı çekiyorsa, al bir kase ayır kendine de ki bu benim dokunmayın. Sabah doya doya ye🙂

Canını sıkma canım, ben de dün aynı oldum. Zorluk ne kadar çoksa ödül o kadar büyük olur derler. Bu diyet elbette zor. Ama tüm gün yeyip gezenlerden bizim farkimiz var: bütün bir yıl diyet yapmak zorunda asla değiliz.
Onların 300 günde verdiği kiloyu 30 günde rahat veriyoruz doğru mu, yani bunları düşün bence.
Bir de canin aşırı çekiyorsa, al bir kase ayır kendine de ki bu benim dokunmayın. Sabah doya doya ye🙂
Haklisin valla. Yarin tekrardan devam üstüne de 2 tane dondurma yedim ohh sefam olsun. Napim ya dayanamadim. Dedim ki tamam 65 den yarina tekrar diyete baslarim. En azindan 2 kiloya yakin verdim dedim. Ödül olsun. Yarina kesin arti ama cok takmiyorum. Yarina insallah dengelerim.

Haklisin valla. Yarin tekrardan devam üstüne de 2 tane dondurma yedim ohh sefam olsun. Napim ya dayanamadim. Dedim ki tamam 65 den yarina tekrar diyete baslarim. En azindan 2 kiloya yakin verdim dedim. Ödül olsun. Yarina kesin arti ama cok takmiyorum. Yarina insallah dengelerim.
Aman hiç önemli değil bence de. O kadar olsun insanız.

Bugun tek öğün yapicam kizlar. Garip bi sekilde canim hic yemek yemek istemiyor. O tek öğünü de yulaf lapasi yaparım büyük ihtimalle. Bir de eşim zuber lokma lardan almis. Bir tanesi 46 kalori. Kahvenin yanina bi tane de ondan yerim bugun baska bi sey yemem.

Bugun tek öğün yapicam kizlar. Garip bi sekilde canim hic yemek yemek istemiyor. O tek öğünü de yulaf lapasi yaparım büyük ihtimalle. Bir de eşim zuber lokma lardan almis. Bir tanesi 46 kalori. Kahvenin yanina bi tane de ondan yerim bugun baska bi sey yemem.
Işte bu azim herşeye değer . Sen yaparsın canım 💖

Kizlar 12 gibi Türk kahvesi ve zuber lokum 1 tane ile günü actim.
Biraz evvel taze fasulye ile gunu kapattim. Canim hic bi sey istemiyor garip bi sekilde.

Iyi akşamlar arkadaşlar. Bugün 900 kalori almışım. Dilerim yarın sabah hiç kilo almadan atlatırım. Menüm şöyle:

08.30-09.30
1 açma
1 h.yumurta
2 dilim ekmek
2 dilim peynir

14.00-14.30
4 adet pankek(misafirliğe davetliydim )

Kızlar bugünkü yediklerime gecmeden once, yaseminli yeşilçay aldim a101 den ve elma çayı. Çok iyi geldi. Elma çayına şekerim düşünce 1 küp şeker atıyorum ama günlük hakkım 3 :)
Az önce denizden geldim, sahile kekler, börekler götürdü annem ama ağzıma lokma surmedim. 50 kulaç attim bir de. Maşallah deyim kendime normalde iradem güçlü olmaz benim😁
Sadece tansiyonum düştü, 1 kupa ayran içtim denizde.

18 ağustos:

10.30
1 Büyük armut
1 kase yulaf ezmesi
3 dilim ev yapımı sucuk
4 üçgen karpuz
1 dilim peynir

15.00
1 kupa ayran
1 şişe soda

X