- 4 Temmuz 2012
- 222
- 226
- Konu Sahibi missbellaa
sizi takipteyim.önce 48 saat su orucu yaptım 3 gündür tek öğün besleniyorum inceldiğimi görüyorum.ayrıca nefsimde terbiye oldu.tatlı sıfır bende 4 kg gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hoşgeldiniz. Benim iradem hala güçlü değil ama tabiiki su orucu apayrı bir durum. Tebrik ederim. Şu an boy ve kilonuz kaç merak ettim?sizi takipteyim.önce 48 saat su orucu yaptım 3 gündür tek öğün besleniyorum inceldiğimi görüyorum.ayrıca nefsimde terbiye oldu.tatlı sıfır bende 4 kg gitti
Günaydın hoşbuldum. 1,68 boy 74 kiloyum. Daha önce if yapmıştım ama onunla çok veremedim.76 ile başlayıp 74 e kadar düşmüştüm.Ama tatile gittim geldim 78 e kadar çıktım.Dedim bu iş böyle olmaz ilk defa bu kiloları gördüm çünkü.Tek öğün beslenmeyi duymuştum acaba yapabilirmiyim felan derken daha önce 24 saatlik yaptığım su diyetini 48 saat e çıkardım ve başardım.4 gündür tek öğün yapıyorum 74 oldum.Çok zor kilo veriyorum hipotroidim var ,41 yaşındayım ve 2 çocuk annesiyim kilo vermede bunlarda önemli faktörler. Ama tek öğün muhteşem hiç sıkıntı yaşamadım tatlı krizim hiç olmadı şimdilik,benim öğün saatim 18.00, çalıştığım için mecbur ailemle birlikte yiyorum.İnşallah sürdürebilirim .Motivasyon önemli birbirimize destek olalımMerhaba hoşgeldiniz. Benim iradem hala güçlü değil ama tabiiki su orucu apayrı bir durum. Tebrik ederim. Şu an boy ve kilonuz kaç merak ettim?
Ben de hipotiroidliyim ve 168imGünaydın hoşbuldum. 1,68 boy 74 kiloyum. Daha önce if yapmıştım ama onunla çok veremedim.76 ile başlayıp 74 e kadar düşmüştüm.Ama tatile gittim geldim 78 e kadar çıktım.Dedim bu iş böyle olmaz ilk defa bu kiloları gördüm çünkü.Tek öğün beslenmeyi duymuştum acaba yapabilirmiyim felan derken daha önce 24 saatlik yaptığım su diyetini 48 saat e çıkardım ve başardım.4 gündür tek öğün yapıyorum 74 oldum.Çok zor kilo veriyorum hipotroidim var ,41 yaşındayım ve 2 çocuk annesiyim kilo vermede bunlarda önemli faktörler. Ama tek öğün muhteşem hiç sıkıntı yaşamadım tatlı krizim hiç olmadı şimdilik,benim öğün saatim 18.00, çalıştığım için mecbur ailemle birlikte yiyorum.İnşallah sürdürebilirim .Motivasyon önemli birbirimize destek olalım
erken yediğiniz için daha iyi kilo verirsiniz.akşam açlığı daha çabuk kilo verdiriyor.Günaydın. 66.9um
Dün gece misafirliğe gittik pankek yapmış kuzen dayanamdim...
Bugün telafi etcem artik.
Az önce günün son lokmasını yedim kızlar
bende yaptım 9 yıl önce karatay diyeti çok güzel kilo verdim.uzunca bir süre almadım kilolarımı geri .2 senedir çok kilo aldım biraz pandeminin de etkisi var tabi.ölçüyü kaçırıyorum bende en iyisi hiç ağzımı değdirmemek.ben daha önce karatay yaptığım için umutluyum birde hergün tartılmak beni motive ediyo kaçamak yapmamı engelliyo bakalım . bende diyeti bıraktığım zaman aşırı yiyorum verdiğimi öylece alıyorum ölçülü yemeyi öğrenemedim
Oyle. Biliyorum. O yuzden en geç saat 12.00 de yiyorum ama dün gece önüme sıcak pankek konunca bir d kuzen dedi sana özel yaptim.. Benim zayıflığım.erken yediğiniz için daha iyi kilo verirsiniz.akşam açlığı daha çabuk kilo verdiriyor.
Bende 67 falan cikarim sanirim tartilsam. Uzulme. Tekrardan basliyoruz yarindan itibaren tamam mi. Biz bu işi yapacagiz her turlu. Napalim yani. Beni de bebek sinir edince yiyorum valla napim. Herkesin hayat standardı eşit degil sonucta.Bugün 66.9 um kızlar. Moralim çok bozuk. Yarın annemin arkadaslarina gidecekmişiz il dışına. Ayıp felan umrumda değil, kibarca ve açıkça söyleyeceğim yemiyorum diye. Benim mutlulugumdan onemli degil kimse
Tamam canım . Üzüldüm ne yalan söyleyim.Bende 67 falan cikarim sanirim tartilsam. Uzulme. Tekrardan basliyoruz yarindan itibaren tamam mi. Biz bu işi yapacagiz her turlu. Napalim yani. Beni de bebek sinir edince yiyorum valla napim. Herkesin hayat standardı eşit degil sonucta.
Yarin baslariz kizlar tamam mi hep birlikte.
Olsun yazalım valla 68 bile cikabilirim ama napalim. Yarin tekrar baslayalim.Yarın sabah kilolarımızı yazalım mi? Başlangıç kilomuz olsun
Olur hep birlikte baştan başlayalımYarın sabah kilolarımızı yazalım mi? Başlangıç kilomuz olsun