Günde tek öğün diyeti ( omad )

sizi takipteyim.önce 48 saat su orucu yaptım 3 gündür tek öğün besleniyorum inceldiğimi görüyorum.ayrıca nefsimde terbiye oldu.tatlı sıfır bende 4 kg gitti
Merhaba hoşgeldiniz. Benim iradem hala güçlü değil ama tabiiki su orucu apayrı bir durum. Tebrik ederim. Şu an boy ve kilonuz kaç merak ettim?

Merhaba hoşgeldiniz. Benim iradem hala güçlü değil ama tabiiki su orucu apayrı bir durum. Tebrik ederim. Şu an boy ve kilonuz kaç merak ettim?
Günaydın hoşbuldum. 1,68 boy 74 kiloyum. Daha önce if yapmıştım ama onunla çok veremedim.76 ile başlayıp 74 e kadar düşmüştüm.Ama tatile gittim geldim 78 e kadar çıktım.Dedim bu iş böyle olmaz ilk defa bu kiloları gördüm çünkü.Tek öğün beslenmeyi duymuştum acaba yapabilirmiyim felan derken daha önce 24 saatlik yaptığım su diyetini 48 saat e çıkardım ve başardım.4 gündür tek öğün yapıyorum 74 oldum.Çok zor kilo veriyorum hipotroidim var ,41 yaşındayım ve 2 çocuk annesiyim kilo vermede bunlarda önemli faktörler. Ama tek öğün muhteşem hiç sıkıntı yaşamadım tatlı krizim hiç olmadı şimdilik,benim öğün saatim 18.00, çalıştığım için mecbur ailemle birlikte yiyorum.İnşallah sürdürebilirim .Motivasyon önemli birbirimize destek olalım

Günaydın hoşbuldum. 1,68 boy 74 kiloyum. Daha önce if yapmıştım ama onunla çok veremedim.76 ile başlayıp 74 e kadar düşmüştüm.Ama tatile gittim geldim 78 e kadar çıktım.Dedim bu iş böyle olmaz ilk defa bu kiloları gördüm çünkü.Tek öğün beslenmeyi duymuştum acaba yapabilirmiyim felan derken daha önce 24 saatlik yaptığım su diyetini 48 saat e çıkardım ve başardım.4 gündür tek öğün yapıyorum 74 oldum.Çok zor kilo veriyorum hipotroidim var ,41 yaşındayım ve 2 çocuk annesiyim kilo vermede bunlarda önemli faktörler. Ama tek öğün muhteşem hiç sıkıntı yaşamadım tatlı krizim hiç olmadı şimdilik,benim öğün saatim 18.00, çalıştığım için mecbur ailemle birlikte yiyorum.İnşallah sürdürebilirim .Motivasyon önemli birbirimize destek olalım
Ben de hipotiroidliyim ve 168im🙂
Maşallah deyim yani su orucuna ben dayanamıyorum, denedim, yapamadım.
Evet destek çok önemli. Ne zaman ihtiyaç olursa yazarsın buraya, seve seve motive ederim🙂

Günaydın. 66.9um😔
Dün gece misafirliğe gittik pankek yapmış kuzen dayanamdim...
Bugün telafi etcem artik.
Az önce günün son lokmasını yedim kızlar

Şu anda ufak bile olsa tatlı olan kaçamaklar yapmıyorum.Çünkü tatlı tatlının mayası yedikçe yiyesiniz geliyor.Ama sizin kadar uzun süredir tek öğün beslensem belki yapardım.

Günaydın kizlar valla 2 gundur kacti da kacti. Korkumdan tartilamadim bile. Cumartesiden cumartesiye tartilmayi denicem sanırım bu sefer. Yani yarin tartilirim. Bugun bende yulaf lapasi ile kahvalti yaptim. Aksama doğru turk kahvesi ve yanina zuber lokma ile kapanisi yaparim sanirim. Kesinlikle tatli yedikce yiyesim geliyor. Iki gündür kitliktan çıkmışcasina yedim.
Bugun artik dedim dur yeter.

ben daha önce karatay yaptığım için umutluyum birde hergün tartılmak beni motive ediyo kaçamak yapmamı engelliyo bakalım . bende diyeti bıraktığım zaman aşırı yiyorum verdiğimi öylece alıyorum ölçülü yemeyi öğrenemedim
bende yaptım 9 yıl önce karatay diyeti çok güzel kilo verdim.uzunca bir süre almadım kilolarımı geri .2 senedir çok kilo aldım biraz pandeminin de etkisi var tabi.ölçüyü kaçırıyorum bende en iyisi hiç ağzımı değdirmemek.

erken yediğiniz için daha iyi kilo verirsiniz.akşam açlığı daha çabuk kilo verdiriyor.
Oyle. Biliyorum. O yuzden en geç saat 12.00 de yiyorum ama dün gece önüme sıcak pankek konunca bir d kuzen dedi sana özel yaptim.. Benim zayıflığım.
Bugün de dün midem tekrar genişledi galiba sayacı başlattım 12.00 de annem saat 16.00da aşure hazırlamış bana. Onu içtim en son
Dedim başka bir şey getirirsen kediye veririm. Tamam dedi.
Yani kısaca aile ile yaşamak zorundayım ve bu gerçekten her konuda çok zor. Kilo da bunlardan biri.
Yalnız yaşadığım her dönem 58-60 kg arasıydım.
Koronadır is yeri kapalıdır vs.. Mecburen katlaniyorum.

Bugün 66.9 um kızlar. Moralim çok bozuk. Yarın annemin arkadaslarina gidecekmişiz il dışına. Ayıp felan umrumda değil, kibarca ve açıkça söyleyeceğim yemiyorum diye. Benim mutlulugumdan onemli degil kimse

Bugün 66.9 um kızlar. Moralim çok bozuk. Yarın annemin arkadaslarina gidecekmişiz il dışına. Ayıp felan umrumda değil, kibarca ve açıkça söyleyeceğim yemiyorum diye. Benim mutlulugumdan onemli degil kimse
Bende 67 falan cikarim sanirim tartilsam. Uzulme. Tekrardan basliyoruz yarindan itibaren tamam mi. Biz bu işi yapacagiz her turlu. Napalim yani. Beni de bebek sinir edince yiyorum valla napim. Herkesin hayat standardı eşit degil sonucta.
Yarin baslariz kizlar tamam mi hep birlikte.

Bende 67 falan cikarim sanirim tartilsam. Uzulme. Tekrardan basliyoruz yarindan itibaren tamam mi. Biz bu işi yapacagiz her turlu. Napalim yani. Beni de bebek sinir edince yiyorum valla napim. Herkesin hayat standardı eşit degil sonucta.
Yarin baslariz kizlar tamam mi hep birlikte.
Tamam canım . Üzüldüm ne yalan söyleyim.
Yarın için annemle de konuştum, ilk defa gideceğiz ayıp olur dedi. Midem rahatsız deyip kestirip atcam dedim. Aman sen sus tamam yeme ben derim dedi😄

X