• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÜNDE 1200 KCAL DİYET DENEYİMİM...DEVAMLI VE AZİMLİ ARKADAŞLAR HAYDİ BİRLİKTE YÜRÜYELİM!!!

Günaydın kızlar
Kızım yine çok huysuzlandı gece ama buna da hamd olsun.. Şimdi kalktım, gün başladı inşallah, biraZdan bavulu hazırlayacağım
Kahvaltıda kendime sürekli hatırlatacağım, ben yemeklere bağımlı değilim, ruhsal açlığımı yanlış şeylerle doldurmayacağım
Hafif bir gün olur inşallah:))
Günaydınn :) yaparsın sen tut kendini callancım cumaya bomba gibi olalım :)

Günaydın kızlar geçmişi okuyorum callenım 2 haftada 4 kg mı vermek hedefin? Senin kilonda biri için fazla değil mi? Bu başlıkta en şişman ben oluyorum herkes kabul ederse bende varım
Yok speedycim haftada 100gram bersem bile bana kar, yeterki kiloyu düzenli verryim, önemli olan devamlılık
Hoşgeldin canım :))
Mümkün olduğunca gün içindeki yeme içmelerinizi, duygularımızı yazalım
Sadece aç olduğumuzda yaşamak için yiyelim
Ruhsal açlık yüzünden yemeğe son :)))

Günaydın kızlar geçmişi okuyorum callenım 2 haftada 4 kg mı vermek hedefin? Senin kilonda biri için fazla değil mi? Bu başlıkta en şişman ben oluyorum herkes kabul ederse bende varım
Hoşgeldin canım :)
kızlar benim de öğlen dahil 246 oldu. sabah ve öğlen her ikisinde de 1er kepçe çorba içtim ve 1er dilim kepek ekmek yedim akşam da aynısını yapıcam ara öğünde elma yicem bakalım toplam kaç yapıcak

Iyi akşamlarrr :)
Kalori bildirimim 490.
Bugün hep mercimek çorbası içtim kepek ekmek takviyesiyle. değişik bi gün oldu açlık çok hissetmedim bol bol da spor yaptım güçten de düşmedim demek ki neymiş düşük kalori canmışşşş :KK68:

Tskler ben bugun zorla 3 tabak makarna yedim bide sinemaya gittik kucuk boy patlamis misir ama 15 dk hizli yurudum yarim saat hizli bisiklet surdum lesliye daha baslamadim

Zaten bitirmek icin yedik bugun hic ekmek yemedim ama makarna yedim o cok kotu oldu. Aksam yemegi yemicem canim istemiyo. Cok canim cekerse armut yerim elma ile sut icerim. Ayrica toplam kalori 1021
Kalori sayını artırabilirsin ama sağlıklı gıdalarla yap bunu. Sosis salam falan olmamalı ızgara et peynir süt yoğurt yumurta sebze ağırlıklı beslen bu şekilde sağlıklı kalori al :)

Back