- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
Kesinlikle katılıyorumKalori sayını artırabilirsin ama sağlıklı gıdalarla yap bunu. Sosis salam falan olmamalı ızgara et peynir süt yoğurt yumurta sebze ağırlıklı beslen bu şekilde sağlıklı kalori al :)
1600 kal de aşırı değil zaten bağırsaktan emilmeden atmışsın :) bugün daha güzel sayılar olsun inşallah :)Kızlar döner 600küsür kaloriymiş
Dönerden dolayı 1600 kcal oldu mağlesef
Yalnız cok fena ishal oldum, tüm bağırsaklarım boşaldı, bundan iyi hissediyorum
Günaydın :) bugün kahvaltı 235 oldu bakalım akşama ne olcak herkese kolay gelsinKızlar günaydın geçen hafta kilo vermenin gazıyla hafta sonu biraz saldım ama bu gün yine kaldığım yerden devam.
Hepinize iyi günler.
Gayet güzel canım :)Sabah kalvaltim tam bugday ekmegi ile yapilmis tost ayrica cay tek sekerli
Tebrik ederiiim ve aminnn :)Günaydın
Kahvaltı ve ara 321 kal
Öğlen alacağım kalori 233
Akşamı da geçiştirebilsem
Allahım yardım et bize
Öpüyorum kızlar
Akşama görücezz bakalım kim birinci olcak kuzucum şuan gayet iyisin :)Kızlar bende kahvaltı yapmadım bir bartak yarım yağlı süt içitim. Öğlende çorba ve tavuk yicem. 400 olacak.
Akşama görücezz bakalım kim birinci olcak kuzucum şuan gayet iyisin :)
Canım benimde 815 oldu. Ama arada ufak atıştırmalarım oldu ama büyük şeyler değil. 1000 geçmemişimdir.Bugünü 697 ile kapatmış bulunmaktayım nerdesiniz bakim kızlar geceye kadar dökülün kalorileri lütfen merak ediyorum :)
Çok iyi zaten 1200ü geçmediği zaman kesin yağ yaktın demektir :)B
Canım benimde 815 oldu. Ama arada ufak atıştırmalarım oldu ama büyük şeyler değil. 1000 geçmemişimdir.
Hafta sonu kaçırmıştım. Ne kadar az olursa o kadar iyi.Çok iyi zaten 1200ü geçmediği zaman kesin yağ yaktın demektir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?