- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
Canim benim ne kadar naziksn, gündüz çalışıyorum okul yoğun geçiyor. İş çıkışı da direksiyon dersine başladım bu aralar. Ehliyet almaya çalışıyorum da :) akşam yemekti falan yoruluyorum halim kalmıyor hiç. Buraya da vakit ayıramıyorum. Ama yazdıklarını takip ediyorum sürekli :)pdrci nerelerdesin,merak ettim canım
kolay gelsin tatlımCanim benim ne kadar naziksn, gündüz çalışıyorum okul yoğun geçiyor. İş çıkışı da direksiyon dersine başladım bu aralar. Ehliyet almaya çalışıyorum da :) akşam yemekti falan yoruluyorum halim kalmıyor hiç. Buraya da vakit ayıramıyorum. Ama yazdıklarını takip ediyorum sürekli :)
İnşallah az önce karşıdan kamyon gelince fazla içeri girdim kaldırıma çıktı arabanin bi tekeri. Çok dardi yol. Korku bastı içimi. İnşallah geçerim sınavda inşallah sınava giren emek veren herkes geçsin stresi büyükkolay gelsin tatlım
ne kadar efor okadar kalori,bu ara eriyip gideceksin inşallah:))
inşallah ehliyetini kolaylıkla alırsın
Toplamda 30 kalori almış oluyoruz bi de kahve metabolizmayı hızlandırıyor o yüzden çok tercih ediyorum :)evet bu kesinlikle işe yarıyor
bana da bir arkadaşım tavsiye etmişti,o zamandan beri uyguluyorum
Çok çok çokkkk teşekkür ederimmm allah kimseyi beklemekle sınamasınnnLucida gözün aydın cnm.
canım bir onun için moralini bozma,ben neler neler yapmıştım,köpeği ezmemek için direksiyonu kırmıştım,az daha cok ciddi kaza yapıyorduk..ben de sürekli kenara yakın gidiyordum..bu iş pratik işi,ne kadar cok sürersen sınav okadar rahat gecer..ne zeka ne beceri işi,sadece pratik...ondan arabaya bolbol bin...İnşallah az önce karşıdan kamyon gelince fazla içeri girdim kaldırıma çıktı arabanin bi tekeri. Çok dardi yol. Korku bastı içimi. İnşallah geçerim sınavda inşallah sınava giren emek veren herkes geçsin stresi büyükderse bile gidesim yok şu an moralim çok bozuk
tamam canım ama kalori bildirimi ve cuma kilo bildirimi yapabilirsen cok sevinirimIyi akşamlarr hatunlarr :) yarın sabah nişanlım geliyoo heyecandan yemek yemeyi unutmuşummm o dereceee kafam gitti akşam yemeği yiyemedim şimdi de saatim geçti ama hiçç aç değilim resmennn :) bugün kahvaltı+öğlen yemeği 285 kcal yaptı akşama da süt falan içerim :) nişanlım bir hafta kalıcak çok fazla yazamayabilirim kendinize iyi bakınnn öpüldünüz
Cnm hiç bozma moralini geçersin.İnşallah az önce karşıdan kamyon gelince fazla içeri girdim kaldırıma çıktı arabanin bi tekeri. Çok dardi yol. Korku bastı içimi. İnşallah geçerim sınavda inşallah sınava giren emek veren herkes geçsin stresi büyükderse bile gidesim yok şu an moralim çok bozuk
maşallah quzuma,cuma cok güzel sonuçlar göreceksin inşallahCallan bu gün çok iyiydim750 olmuşum. Öğlem yemdklerden yedim ama hepsinde azar azar akşam üstü eve gelmeye yakın nesfit yedim yağsız sütle. Bununmu etkisi oldu bilmiyorum eve gelince akşam yemeğinde yeşil fasülye yedim onun dışında bişey yemedim. Hatta evdekilere çay tatli vs hazırladım kendim yemedim.
Canim benim çok sağol, bu desteğe ihtiyacım vardı emin ol, cok tesekkur ederim :-*canım bir onun için moralini bozma,ben neler neler yapmıştım,köpeği ezmemek için direksiyonu kırmıştım,az daha cok ciddi kaza yapıyorduk..ben de sürekli kenara yakın gidiyordum..bu iş pratik işi,ne kadar cok sürersen sınav okadar rahat gecer..ne zeka ne beceri işi,sadece pratik...ondan arabaya bolbol bin...
İnşallah canım benim çok sağolCnm hiç bozma moralini geçersin.
Maşallah sana, işte sende bu yönü seviyorum, birsey yesen bile fazlasıyla yakıyorsun zaten, suyu çok içmen ne güzel. Hep böyle fıstık kal :)kahvaltı
Labne
10 g
Haşlanmış Yumurta
1 büyük
Kayısı
1 Kayısı
Çörek Otu
1 tatlı kaşığı, 5 g
3 Ü 1 Arada
1 bardak, 18 g
Tam Buğday Unlu Lavaş
1 adet, 65 g
Taze Kaşar Peyniri
25 g
Öğle Yemeği
Muz
2 büyük (20 cm - 22,5 cm uzunluğunda)
Elma
1 orta boy (7 cm çap) (yaklaşık 3 her 450 g başına)
Yer Fıstığı
1 avuç, 40 g
Akşam Yemeği
Yumurtalı Ispanak
1 porsiyon (150 g)
Aperatifler/Diğer
Kahverengi Şeker
4 g
Sıcak Çikolata (Tam Yağlı Süt ile yapılmış)
1 bardak
hata1 muz sadece 1 adet yenecekti
hata 2 sıcak çikolata sütlü çokk kalorili,bunun yerine bir tabak sebze yemeği yenir
birr de yer fıstığının kalorisi cok yüksek mağleseff ama sağlıklı...
kalori:1392
spor: t25 total body circuit
su: 3+ lt
bugun neredeyse hiçç oturmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?