• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÜNDE 1200 KCAL DİYET DENEYİMİM...DEVAMLI VE AZİMLİ ARKADAŞLAR HAYDİ BİRLİKTE YÜRÜYELİM!!!

düşük kalorili beslenmeye devam..
bugun evde karın korsesiyle dolaşıyorum,birkaç arkadaşım korse sayesinde daha az yediklerini söylediler,bakalım işe yarayacak mı..mide hacmini küçültebileceği için bana gayet mantıklı geldi
korse kan dolaşımını engellemiyor mu zararlı olmasın sakın :/

Ben bugün denedimm her gün de yapıcam çok motive etti beni sağol :)
çok sevindim canım
korse kan dolaşımını engellemiyor mu zararlı olmasın sakın :/
okadar dar değildi ama gaz problemim oldu dün,ondan bir daha takmayacağım
kusura bakmayin kizlar bir kac gundur yogundun guremedm akapunktur kupesi takildm cuma gunu
bugun 1000 kal aldim
çok iyi cnm maşallah
akupunkturu yapan kişi iyi eğitimliyse işe yarar bence,alternatif tıptan faydalanmak gerek
Her hafta sonu olduğu gibi itina ile diyetimi bozmuş bulunmaktayim ama bugün devam tabi ki :) sabah bir bardak süt öğle bir çay ve bir piko :)
ohh ne güzel,düşük kalorii
Kızlar açıııııım
bunun anlamı bugun en düşük kaloriyi sen alabilirsiin hadi bakalım

bugun öğlene kadar biraz fazla yedim,13ten beri bir şey yemedim,artık sabaha
1200kcal olmuştur
evet kızlar haftaiçi hepimiz bildirim yapalım inşallah :))
yarın pazartesinin listesini yapacağım

Bayanlar 1219 olmuşum. Biraz tatlı yedim:kk77: ama baya ip atladim tv izlerken mekik çektim saymadım.
sürekli hareket halinde olmak cok önemli
aldığımız kalori kadar harcadığımız kaloriyi de düşünmeliyiz
mesela( iş gereği mecburen olsa da) 1 saat aralıksız oturmamak lazım
kalkıp dolaşmak lazım mutlaka
asansör kullanmamak lazım
ev içinde sürekli hareket halinde olmak lazım
zayıf insanların yazdıklarını okuyorum,onları gözlemliyorum;sürekli hareket halinde olduklarını gördüyorum...
dün de bununla ilgili bir araştırma gördüm: sürekli ayakta durmak önemli,çünkü ayakta durursan yürüme ihtimalin artıyor..bundan ben de dün akşam oturmadım,oturmayınca eşimle ıvırzıvır yeme ihtiyacı da duymadım,evde dolandın durdum,iyi hissettirdi:))
kızlar aktif olalım,her hareket bizim için kardır,illaki spor olması şart değil (ama spor da sağlık için çokk önemli)

Back