- 16 Aralık 2014
- 1.101
- 1.066
- 78
- Konu Sahibi CallanPinckney
Ve kızlar bugün ki kalori 1114 :) kilo almayayim da 1200 e kadar kalori beni uzmüyor şimdilik :) hepinize iyi geceler :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım benim :))Maşallah sana, işte sende bu yönü seviyorum, birsey yesen bile fazlasıyla yakıyorsun zaten, suyu çok içmen ne güzel. Hep böyle fıstık kal :)
gayet güzel canımVe kızlar bugün ki kalori 1114 :) kilo almayayim da 1200 e kadar kalori beni uzmüyor şimdilik :) hepinize iyi geceler :)
quzucum sorma,kızım gece uyumadı,dişlerini çıkartsa da artık rahatlasam..neyse dün gece dünde kaldı bugun yeni birgün :)))Günaydııııııın bayanlar nerdesiniz.
quzucum sorma,kızım gece uyumadı,dişlerini çıkartsa da artık rahatlasam..neyse dün gece dünde kaldı bugun yeni birgün :)))
sağol quzucum:))Zor bir döneme bu ama bir dişini çıkarıyor biraz rahat ettik derken 2, 3 , 5 geliyor allah yardımcınız olsun cnm
ay ben de yaa,uykusuzluk tüm dengemi bozdu offfBayanlar günaydın dün 1200 geçtim sanırım
ay ben de yaa,uykusuzluk tüm dengemi bozdu offf
neyse yeni bir gün yeni bir başlangıç
mutlu sabahlar :))
üçümüz de benzer kaloriler aldık sanırımGünaydın güzeller dün ki kalori 1282 :)
maşallahBayanlar bu gün 900
maşallah
bakalım kaç kg çıkacaksın :))
benim yine aynı vaziyetler
vovvv çokk iyi cnm cok sevindimyakında 65i göreceksinGünaydın callan 66,900 çıktımm 900 grm gitmiş