• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÜNDE 1200 KCAL DİYET DENEYİMİM...DEVAMLI VE AZİMLİ ARKADAŞLAR HAYDİ BİRLİKTE YÜRÜYELİM!!!

Callan'cim hiç giremiyorum çok özledim burayı. Şu ehliyet stresinden çok dikkat edemiyorum yediklerime 1200 1300 arası oluyordu en fazla. Sonuç tabiki sevindirici olarak 0 değişim :) bugün ki kilom yine 60.5 :)

Callan'cim hiç giremiyorum çok özledim burayı. Şu ehliyet stresinden çok dikkat edemiyorum yediklerime 1200 1300 arası oluyordu en fazla. Sonuç tabiki sevindirici olarak 0 değişim :) bugün ki kilom yine 60.5 :)
seni çok iyi anlıyorum canım
eğitmenler sanki daha önceden biliyormuşsun gibi davranıyorlar,hemen trafiğe çıkıyorsun"ve kesinlikle devletin belirleği zorunlu saat kadar eğitim vermiyorlar..
inşallah geçersin canım

evet kızlar bugun itibariyle kendime dur diyorum ve ciddi diyete giriyorum
aç olsam da yemeyip buraya yazacağım,açım diyeceğim sizlere :)) artık 55 gelsin,bu kadar uzatmalar yeter

kızlar bundan sonra sadece akşamları gireceğim,size günümün özetini aktaracağım
artık disiplinli yaşayıp 55i görmek istiyorum,bakalım inşallah :))
öpüldünüz iyi geceler

upload_2015-4-10_22-33-27.png

günaydın hanımlar,az yemeli bir haftasonu diliyorum
lucida nişanlın gidince kilo durumunu yaz canım,listeye kaydedeyim

Günaydın callan
nasılsın quzucum
haftasonu iştahım bir açıldı,dedim hamileyim galiba,est yaptım negatif çıktı,haftasonu spiral taktırmaya gideceğim
bugun 1200 kcal
cumartesi gününe kadar 1000 kcal besleneceğim,planımı yaptım:))

http://www.diyetevim.com/2014/01/1000-kalorilik-diyet-listesi.html
yararlı bir yazı
zamanın olduğunda oku canım
benim bu yazıdan kendim için çıkardığım en önemli sonuç yemek saatin belli olsun oldu

İyim callancım benimde hafta sonu biraz kaçamaklarım oldu :eek:

Yazıyıda okudum benim yemek saatlerim belli ama akşamalarıda gidince artık eşimi beklemeden erken yicem.

Bide bireşey sorim callan akupunktur için ne düşünüyorsun. Birkaç gündür aklımda yaptırsammı ?

İyim callancım benimde hafta sonu biraz kaçamaklarım oldu :eek:

Yazıyıda okudum benim yemek saatlerim belli ama akşamalarıda gidince artık eşimi beklemeden erken yicem.

Bide bireşey sorim callan akupunktur için ne düşünüyorsun. Birkaç gündür aklımda yaptırsammı ?
ben akupunktura sıcak bakıyorum, işinin ehli birisi yaparsa bence işe yarayacaktır..yalnız akupunkturu yapan doktor olmalı,diğer meslektekilerin yapmları sağlık bakanlığınca yasaklandı

ben akupunktura sıcak bakıyorum, işinin ehli birisi yaparsa bence işe yarayacaktır..yalnız akupunkturu yapan doktor olmalı,diğer meslektekilerin yapmları sağlık bakanlığınca yasaklandı

Bende hastanede yaptırıcam zaten başka türlü özel yerde yaptrmayı bende düşünmüyorum. Özel bir hasteneylede görüştüm bakalım

Back