- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi CallanPinckney
evet kızlar kilolar gelsinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vovvv çokk iyi cnm cok sevindimyakında 65i göreceksin
seni çok iyi anlıyorum canımCallan'cim hiç giremiyorum çok özledim burayı. Şu ehliyet stresinden çok dikkat edemiyorum yediklerime 1200 1300 arası oluyordu en fazla. Sonuç tabiki sevindirici olarak 0 değişim :) bugün ki kilom yine 60.5 :)
nasılsın quzucumGünaydın callan
http://www.diyetevim.com/2014/01/1000-kalorilik-diyet-listesi.html
yararlı bir yazı
zamanın olduğunda oku canım
benim bu yazıdan kendim için çıkardığım en önemli sonuç yemek saatin belli olsun oldu
ben akupunktura sıcak bakıyorum, işinin ehli birisi yaparsa bence işe yarayacaktır..yalnız akupunkturu yapan doktor olmalı,diğer meslektekilerin yapmları sağlık bakanlığınca yasaklandıİyim callancım benimde hafta sonu biraz kaçamaklarım oldu
Yazıyıda okudum benim yemek saatlerim belli ama akşamalarıda gidince artık eşimi beklemeden erken yicem.
Bide bireşey sorim callan akupunktur için ne düşünüyorsun. Birkaç gündür aklımda yaptırsammı ?
ben akupunktura sıcak bakıyorum, işinin ehli birisi yaparsa bence işe yarayacaktır..yalnız akupunkturu yapan doktor olmalı,diğer meslektekilerin yapmları sağlık bakanlığınca yasaklandı
çok iyiBende hastanede yaptırıcam zaten başka türlü özel yerde yaptrmayı bende düşünmüyorum. Özel bir hasteneylede görüştüm bakalım