- Konu Sahibi CallanPinckney
-
Ben bugün denedimm her gün de yapıcam çok motive etti beni sağol :)kızlar her gün 2 dakika kendimizi zayıf olarak hayal edelim
bunu 3 hafta yapalım; şartlanma 3 haftada oluyor,sonra hedefe kitlenelim
korse kan dolaşımını engellemiyor mu zararlı olmasın sakın :/düşük kalorili beslenmeye devam..
bugun evde karın korsesiyle dolaşıyorum,birkaç arkadaşım korse sayesinde daha az yediklerini söylediler,bakalım işe yarayacak mı..mide hacmini küçültebileceği için bana gayet mantıklı geldi
çok sevindim canımBen bugün denedimm her gün de yapıcam çok motive etti beni sağol :)
okadar dar değildi ama gaz problemim oldu dün,ondan bir daha takmayacağımkorse kan dolaşımını engellemiyor mu zararlı olmasın sakın :/
çok iyi cnm maşallahkusura bakmayin kizlar bir kac gundur yogundun guremedm akapunktur kupesi takildm cuma gunu
bugun 1000 kal aldim
ohh ne güzel,düşük kaloriiHer hafta sonu olduğu gibi itina ile diyetimi bozmuş bulunmaktayim ama bugün devam tabi ki :) sabah bir bardak süt öğle bir çay ve bir piko :)
bunun anlamı bugun en düşük kaloriyi sen alabilirsiin hadi bakalımKızlar açıııııım
hafta içi acısını çıkarırsın canım :)Her hafta sonu olduğu gibi itina ile diyetimi bozmuş bulunmaktayim ama bugün devam tabi ki :) sabah bir bardak süt öğle bir çay ve bir piko :)
oo nasıl dayandın,maşallah sanaaaKalori bildirimim 563
hafta içi acısını çıkarırsın canım :)
69a düşünce gaza geldim 70 lerden koşarak uzaklaşmak istiyorummmm o yüzden yanii callancım :))oo nasıl dayandın,maşallah sanaaa
yine günün birincisisin muhtemelen :))
erken yemen iyi olmuş canım çok yemişsen bile zarar gelmez :)bugun öğlene kadar biraz fazla yedim,13ten beri bir şey yemedim,artık sabaha
1200kcal olmuştur
evet kızlar haftaiçi hepimiz bildirim yapalım inşallah :))
yarın pazartesinin listesini yapacağım
Nasıl yapiyosun cnm akşamları nasıl yemiyisun. ?69a düşünce gaza geldim 70 lerden koşarak uzaklaşmak istiyorummmm o yüzden yanii callancım :))
çok güzel69a düşünce gaza geldim 70 lerden koşarak uzaklaşmak istiyorummmm o yüzden yanii callancım :))
sürekli hareket halinde olmak cok önemliBayanlar 1219 olmuşum. Biraz tatlı yedimama baya ip atladim tv izlerken mekik çektim saymadım.
gayet güzel pdrcimKızlar bugün 1115 :) herkese iyi geceler diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?