- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi CallanPinckney
karın kaslarına bakın,harikaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vovv ne irade,hayran kaldımBugün kalori sayım 687. Makarna yiyeceğim diye birşey yemedim nerdeyse :)
vovvv maşallah sana çok iradeli gidiyorsunKızlar diyetisyenden geliyorummm dünkü kilo bildirimim yanlışmışşş asıl kilommm 69.0 çıktııı :)
canım listedeki kilo bildirimini değiştirmiyorum,cumaya yansısın bu kilo düşüşüKızlar diyetisyenden geliyorummm dünkü kilo bildirimim yanlışmışşş asıl kilommm 69.0 çıktııı :)
Haklısın canım sağlık için yapıyoruz bunu. Abartılı yemektense doyacak kadar yiyoruz. Ben diyete başladıktan sonra daha çok şükretmeye başladım herşeye. Böyle devam edelim inşallah :)kızlar grubumuz şuanda 5 kişi
5 kişi yeterli bir rakam takip için,daha fazla kişi gruba almayacağım
istiyorum ki 5imiz düzenli bildirim yapalım,böyle devamlılık gösterelim
eğer gerçekten azimli devamlı bir arkadaş olursa yine de dahil edebiliriz
ama şimdilik böyle idealiz
fazla kişi,fazla düşünce bizi yorar..mesela dşük kalori diyete karşıyım gibi cümleler kullanarak motivasyonumuzu düşürebilirler.
şuan 5imiz de aynı kafa yapısına sahibiz,ayrıca düşük kilolu değiliz,düşük kilolu olma hedefimiz de yok,akıl olarak sağlıklı ve parlak zihinlere sahip zeki kadınlarız
ben böyle düşünüyorum...
öpüyorum kızlar iyi haftasonları,aman kalorilere dikkatt :))
Bencede daha iyi olur şuanki bütün arkadaş larla gayet iyiyiz.kızlar grubumuz şuanda 5 kişi
5 kişi yeterli bir rakam takip için,daha fazla kişi gruba almayacağım
istiyorum ki 5imiz düzenli bildirim yapalım,böyle devamlılık gösterelim
eğer gerçekten azimli devamlı bir arkadaş olursa yine de dahil edebiliriz
ama şimdilik böyle idealiz
fazla kişi,fazla düşünce bizi yorar..mesela dşük kalori diyete karşıyım gibi cümleler kullanarak motivasyonumuzu düşürebilirler.
şuan 5imiz de aynı kafa yapısına sahibiz,ayrıca düşük kilolu değiliz,düşük kilolu olma hedefimiz de yok,akıl olarak sağlıklı ve parlak zihinlere sahip zeki kadınlarız
ben böyle düşünüyorum...
öpüyorum kızlar iyi haftasonları,aman kalorilere dikkatt :))
öyle canım,zaten dinimizde de az yemek öğütleniyorHaklısın canım sağlık için yapıyoruz bunu. Abartılı yemektense doyacak kadar yiyoruz. Ben diyete başladıktan sonra daha çok şükretmeye başladım herşeye. Böyle devam edelim inşallah :)
Günaydın kızlar, bende de dün bozuldu tabi anneme gittik. 1441 :) en çok kaloride birinci sıralardayim bu kez :)))ben bugun 1500kcal filan sanırım,fazla yedimm özetle,artık önümüzdeki günlere bakacağız
Tamam canım farketmez benim için :)canım listedeki kilo bildirimini değiştirmiyorum,cumaya yansısın bu kilo düşüşü