• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÜNDE 1200 KCAL DİYET DENEYİMİM...DEVAMLI VE AZİMLİ ARKADAŞLAR HAYDİ BİRLİKTE YÜRÜYELİM!!!

931ea32935b991040cbe672e5de76c14.jpg

karın kaslarına bakın,harikaa

Kızlar diyetisyenden geliyorummm dünkü kilo bildirimim yanlışmışşş asıl kilommm 69.0 çıktııı :)

kızlar grubumuz şuanda 5 kişi
5 kişi yeterli bir rakam takip için,daha fazla kişi gruba almayacağım
istiyorum ki 5imiz düzenli bildirim yapalım,böyle devamlılık gösterelim
eğer gerçekten azimli devamlı bir arkadaş olursa yine de dahil edebiliriz
ama şimdilik böyle idealiz
fazla kişi,fazla düşünce bizi yorar..mesela dşük kalori diyete karşıyım gibi cümleler kullanarak motivasyonumuzu düşürebilirler.
şuan 5imiz de aynı kafa yapısına sahibiz,ayrıca düşük kilolu değiliz,düşük kilolu olma hedefimiz de yok,akıl olarak sağlıklı ve parlak zihinlere sahip zeki kadınlarız
ben böyle düşünüyorum...
öpüyorum kızlar iyi haftasonları,aman kalorilere dikkatt :))

fazla kişi,fazla düşünce bizi yorar..mesela dşük kalori diyete karşıyım gibi cümleler kullanarak motivasyonumuzu düşürebilirler.
şuan 5imiz de aynı kafa yapısına sahibiz,ayrıca düşük kilolu değiliz,düşük kilolu olma hedefimiz de yok,akıl olarak sağlıklı ve parlak zihinlere sahip zeki kadınlarız
ben böyle düşünüyorum...
Haklısın canım sağlık için yapıyoruz bunu. Abartılı yemektense doyacak kadar yiyoruz. Ben diyete başladıktan sonra daha çok şükretmeye başladım herşeye. Böyle devam edelim inşallah :)

ben böyle düşünüyorum...
Bencede daha iyi olur şuanki bütün arkadaş larla gayet iyiyiz.

Haklısın canım sağlık için yapıyoruz bunu. Abartılı yemektense doyacak kadar yiyoruz. Ben diyete başladıktan sonra daha çok şükretmeye başladım herşeye. Böyle devam edelim inşallah :)
öyle canım,zaten dinimizde de az yemek öğütleniyor

ben bugun 1500kcal filan sanırım,fazla yedimm özetle,artık önümüzdeki günlere bakacağız

kızlar son araştırmalarda kalori kısıtlamasının 14 yıl daha fazla yaşattığı ortaya konulmuş.yalnız şöyle bir şey var,kalori kısıtlıyorsan obez değilsindir,obez değilsen de doğal olarak diabet yüksek kolesterol, hipertansiyon riskin azalır.bunun yanında yapılan fare deneylerinde beyindeki bir proteinin(sirtuin) miktarını arttırdığı ve bundan dolayı daha uzun yaşamaya başladıkları saptanmış.
((Sirtuinlerin; tip II diyabet, obezite, kanser, yaşlanma ve çeşitli nörodejeneratif hastalıkların tedavisinde önemli rol oynadığı düşünülmektedir.))

düşük kalorili beslenmeye devam..
bugun evde karın korsesiyle dolaşıyorum,birkaç arkadaşım korse sayesinde daha az yediklerini söylediler,bakalım işe yarayacak mı..mide hacmini küçültebileceği için bana gayet mantıklı geldi

1000-low-calorie-recipes-400x400.jpg

şimdi gözlerimizi kapatıp,kendimizi hayal ettiğimiz kiloda canlandıralım,o elbisenin ya da iç çamaşırının bizde ne kadar güzel durduğunu ve bizi gülümsettiğinin gözümüzün önüne getirelim
ne kadar çok istersek ne kadar çok gözümüzün önüne getirirsek,okadar hızlı kilo vermeye adapte oluruz

kızlar her gün 2 dakika kendimizi zayıf olarak hayal edelim
bunu 3 hafta yapalım; şartlanma 3 haftada oluyor,sonra hedefe kitlenelim

Kızlarrr siz tam herkes düzenli katılıyor derken ben ortadan kayboldum çok üzgünüm :/ ama döndüm artıkk akşam bildirimimi de yapıcam yaptığım sporu da yazıcam sizleree :)

Back