- 19 Ekim 2013
- 549
- 337
- 133
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
Callan'cim sebebini buldum. Tahmin ettiğim olaymis. Dolunayin etkisinden bu ay sonuna kadar v e nisan başına kadar ne yesek kilo yapıcak. Ben dolunay yönteminİ faydali buluyordum epilasyonda. Epey azaldı mesela kollarm. Şimdi kilo için baktım. Hakikaten bu hafta neredeyse hiç veremedim ama aldım. Sanırım daha da dikkatli olmalıyizbenim kilo da aynı
okadar spor ve yürüyüşe rağmen
hayırlısı
elbet bir yerde kırılacak
günaydın canım :) düşük kalorili diyet yapuıyorum zaten bunu sadece takviye olsun diye kullanıyorum. içeriğinde hiçbir kimyasal yok çiğ kahvenin çekilmiş hali sadece :) yoksa diyetim 1 haftadır tam gaz devam. yemek yemeği kesmedim hemde sadece kalorisi düşük yağsız şeylerle besleniyorum.gel sen de bizim gibi düşük kalorili diyet yap
ne dersin
tartınca kalorileri çok yüksek çıkıyor,gramaj hesabıylaYa şu porsiyon ve gram işleri biraz kafamı karıştırıyo bi porsiyon diyo mesela bende aman az yiyim porsiyon geçmesin ama porsiyon nekadar mesela sonra gram olanlarda herşeyi tartıcakmıyız bilemedim.
Ama elimden geldiğince az yemeye çalışıyorum ve Ekmeksiz bir hayata alışmak istiyorum
ay canım ben de iştahsız olmak istiyorum artıkCallan'cim sebebini buldum. Tahmin ettiğim olaymis. Dolunayin etkisinden bu ay sonuna kadar v e nisan başına kadar ne yesek kilo yapıcak. Ben dolunay yönteminİ faydali buluyordum epilasyonda. Epey azaldı mesela kollarm. Şimdi kilo için baktım. Hakikaten bu hafta neredeyse hiç veremedim ama aldım. Sanırım daha da dikkatli olmalıyizEki Görüntüle 1471253
harika canımgünaydın canım :) düşük kalorili diyet yapuıyorum zaten bunu sadece takviye olsun diye kullanıyorum. içeriğinde hiçbir kimyasal yok çiğ kahvenin çekilmiş hali sadece :) yoksa diyetim 1 haftadır tam gaz devam. yemek yemeği kesmedim hemde sadece kalorisi düşük yağsız şeylerle besleniyorum.
Tamamdır canım :) yazacağımharika canım
sen de bizimle hergün aldığın kaloriyi yaz buraya
buraya yazınca insan kendini kısıtlıyor
sorumluluk hissediyor
Katılıyorum fazlasıyla :)))harika canım
sen de bizimle hergün aldığın kaloriyi yaz buraya
buraya yazınca insan kendini kısıtlıyor
sorumluluk hissediyor
aynenHafta sonuda geldi sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum
aynen
haftasonu hep kaybediyorum kendimi
bakalım kendime program hazırlayacağım
KESİNLİKLE KATILIYORUM:)hedefim yaşayacak kadar yemek
zevk için yemek yemeyeceğim
her şeyden yiyeceğim ama çok az
yemeklere günah olmasın diye yiyiyoruz da midemize bize günah değil mi
hastalıkların çoğu yemekten kaynaklanıyor
son zamanlarda düşük kalorili beslenenlerin daha sağlıklı ve uzun yaşadığı ile ilgili çalışmalar var
çok da mantıklı,biz yedikçe serbest oksijen radikalleri ortaya çıkıyor ve bunlarla yaşlanıyoruz
Ben bugun öyle yaptım. Bugün ki toplam kalori 839 birazdan bir kase yoğurt yiyceM onunla beraber. İyi geceler diliyorum herkese :)hedefim yaşayacak kadar yemek
zevk için yemek yemeyeceğim
her şeyden yiyeceğim ama çok az
yemeklere günah olmasın diye yiyiyoruz da midemize bize günah değil mi
hastalıkların çoğu yemekten kaynaklanıyor
son zamanlarda düşük kalorili beslenenlerin daha sağlıklı ve uzun yaşadığı ile ilgili çalışmalar var
çok da mantıklı,biz yedikçe serbest oksijen radikalleri ortaya çıkıyor ve bunlarla yaşlanıyoruz
çok iyiiiBen bugun öyle yaptım. Bugün ki toplam kalori 839 birazdan bir kase yoğurt yiyceM onunla beraber. İyi geceler diliyorum herkese :)
Ekmekle hiç görüşeMEz olduk :) ama bi gün fena hamburger yiysim var tabi ama çok sonra :)çok iyiii
inşallah bndan sonra hepp hafif
bu arada 1 hamburger ekmeği 200 gram: 444 civarı kalorisi var aman haberiniz olsun
Çok sevindimBu arada tartıa eksiyi gördüm sonunda, ama geç kalktim onunla da ilgili olabilir. Haftasonu yeniden alabilirm belki ama mutlu oldum :)
Akşama kadar az yersen ,bir hamburger menü yiyebilirsinEkmekle hiç görüşeMEz olduk :) ama bi gün fena hamburger yiysim var tabi ama çok sonra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?