GÜNDE 1200 KCAL DİYET DENEYİMİM...DEVAMLI VE AZİMLİ ARKADAŞLAR HAYDİ BİRLİKTE YÜRÜYELİM!!!

Ya şu porsiyon ve gram işleri biraz kafamı karıştırıyo bi porsiyon diyo mesela bende aman az yiyim porsiyon geçmesin ama porsiyon nekadar mesela sonra gram olanlarda herşeyi tartıcakmıyız bilemedim.

Ama elimden geldiğince az yemeye çalışıyorum ve Ekmeksiz bir hayata alışmak istiyorum

benim kilo da aynı
okadar spor ve yürüyüşe rağmen
hayırlısı
elbet bir yerde kırılacak
Callan'cim sebebini buldum. Tahmin ettiğim olaymis. Dolunayin etkisinden bu ay sonuna kadar v e nisan başına kadar ne yesek kilo yapıcak. Ben dolunay yönteminİ faydali buluyordum epilasyonda. Epey azaldı mesela kollarm. Şimdi kilo için baktım. Hakikaten bu hafta neredeyse hiç veremedim ama aldım. Sanırım daha da dikkatli olmalıyiz

gel sen de bizim gibi düşük kalorili diyet yap
ne dersin
günaydın canım :) düşük kalorili diyet yapuıyorum zaten bunu sadece takviye olsun diye kullanıyorum. içeriğinde hiçbir kimyasal yok çiğ kahvenin çekilmiş hali sadece :) yoksa diyetim 1 haftadır tam gaz devam. yemek yemeği kesmedim hemde sadece kalorisi düşük yağsız şeylerle besleniyorum.

tartınca kalorileri çok yüksek çıkıyor,gramaj hesabıyla
en iyisi de bakliyatlardaan uzak ddurmak sanırım

ay canım ben de iştahsız olmak istiyorum artık
resmen savaşıyorum
bir ara resmen yemek için kendimi zorluyordum,iştahım keilmiştim,o ara 57ye kadar hızlıca düştüm
şimdi de iştahım gitsin
55e düşeyim
hep 55in sıcak kollarında kalayım istiyorum

harika canım
sen de bizimle hergün aldığın kaloriyi yaz buraya
buraya yazınca insan kendini kısıtlıyor
sorumluluk hissediyor

hedefim yaşayacak kadar yemek
zevk için yemek yemeyeceğim
her şeyden yiyeceğim ama çok az
yemeklere günah olmasın diye yiyiyoruz da midemize bize günah değil mi
hastalıkların çoğu yemekten kaynaklanıyor
son zamanlarda düşük kalorili beslenenlerin daha sağlıklı ve uzun yaşadığı ile ilgili çalışmalar var
çok da mantıklı,biz yedikçe serbest oksijen radikalleri ortaya çıkıyor ve bunlarla yaşlanıyoruz

KESİNLİKLE KATILIYORUM:)

Ben bugun öyle yaptım. Bugün ki toplam kalori 839 birazdan bir kase yoğurt yiyceM onunla beraber. İyi geceler diliyorum herkese :)

Ben bugun öyle yaptım. Bugün ki toplam kalori 839 birazdan bir kase yoğurt yiyceM onunla beraber. İyi geceler diliyorum herkese :)
çok iyiii
inşallah bndan sonra hepp hafif
bu arada 1 hamburger ekmeği 200 gram: 444 civarı kalorisi var aman haberiniz olsun

Bu arada tartıa eksiyi gördüm sonunda, ama geç kalktim onunla da ilgili olabilir. Haftasonu yeniden alabilirm belki ama mutlu oldum :)

Ekmekle hiç görüşeMEz olduk :) ama bi gün fena hamburger yiysim var tabi ama çok sonra :)
Akşama kadar az yersen ,bir hamburger menü yiyebilirsin
Hatta şöyle, hamburgerin yarısını yersin
Yarım kalori olur
Önemli olan azar azar yemek

çocuklar için olan menüler daha az kalorili
o da mantıklı
mesela wooper jr burger 344,tabii sağlıksız o ayrı
ayda yılda bir yense daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…