GÜNDE 1200 KCAL DİYET DENEYİMİM...DEVAMLI VE AZİMLİ ARKADAŞLAR HAYDİ BİRLİKTE YÜRÜYELİM!!!

Günaydın kızlar. Çok teşekkürler callencim desteğin için. Tartıya çıktım yine. Kaybım yok. Bi duraklamadayım galiba. Hoş yediklerimlede alakali tabi. Aslında quzuMun dediği gibi her gün tartıya çıkmasak daha iyi ama her gün yataktan kalkarken hevesle kalkıyorm. Acaba kilo verdim mi diye. İlk işim o oluyor. Sabah sadece bir bardak süt içtim. Bugün ceza verdim kendime. Kisiyorum herseyi, tek şekerli çayımıda içmiyceM zaten günde bir iki bardak içiyorum ama o da kalacak canım isterse sadece şekersiz. Hodri meydan kilolar. Benim pes etmeye niyetim yok :) squat ta dün 80 yaptım. Tek seferde yapabiliyorum ama çok hızlı değil orta seviyede. Egilebildiğim kadar da egiliyorum. İlk gün ki can acıtan ağrılarm hiç yok. Gerçekten bacaklar alisiyor ve güçleniyor. Dün bir saatten fazla yürüdük neredeyse bacaklarm hiç ağrımadi. Eskiden olsa hem bacaklarım hem belim ağrırdi. Şimdi sadece belim ağrıdı.

işte bu harikaa enerjiii
squatı yavaş yapmak daha iyi canım

kızlar T25 yapıldı
dün yapmadığım için
bugun speed 1.0+ cardio yapıldı(1 saat)
sanırım 450 kcal yaktım inşallah :)))))
ara atıştırma yok
öğlen de hafif geçireceğim inşallah

valla bende yeni başladım zayıflamaya yeşil kahve hapı içmeye başladım doğal içerikli birşey umarım etkili olur haber veririm kızlar :)

valla bende yeni başladım zayıflamaya yeşil kahve hapı içmeye başladım doğal içerikli birşey umarım etkili olur haber veririm kızlar :)
canım dikkatli ol
ben de kesinlikle önermiyorum
bu ilaçlar tarım bakanlığından onaylı,sağlık bakanlığından değil,bundan uzak durmak en iyisi

Canlar bugün 955 ay inşallah inşallah yarın eksik çıkalım tartıda :) bugün squatda dinlenmeydi. Sadece kırk dakikalik yürüyüşm var. Öpüyorum sizi iyi geceler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…