- 19 Ekim 2013
- 549
- 337
- 133
- Konu Sahibi CallanPinckney
Tamam cnm teşkkürler bende iş yerinde yapıyorum biri geliyo yarım kalıyo fırsat buldukça yapıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte bu harikaa enerjiiiGünaydın kızlar. Çok teşekkürler callencim desteğin için. Tartıya çıktım yine. Kaybım yok. Bi duraklamadayım galiba. Hoş yediklerimlede alakali tabi. Aslında quzuMun dediği gibi her gün tartıya çıkmasak daha iyi ama her gün yataktan kalkarken hevesle kalkıyorm. Acaba kilo verdim mi diye. İlk işim o oluyor. Sabah sadece bir bardak süt içtim. Bugün ceza verdim kendime. Kisiyorum herseyi, tek şekerli çayımıda içmiyceM zaten günde bir iki bardak içiyorum ama o da kalacak canım isterse sadece şekersiz. Hodri meydan kilolar. Benim pes etmeye niyetim yok :) squat ta dün 80 yaptım. Tek seferde yapabiliyorum ama çok hızlı değil orta seviyede. Egilebildiğim kadar da egiliyorum. İlk gün ki can acıtan ağrılarm hiç yok. Gerçekten bacaklar alisiyor ve güçleniyor. Dün bir saatten fazla yürüdük neredeyse bacaklarm hiç ağrımadi. Eskiden olsa hem bacaklarım hem belim ağrırdi. Şimdi sadece belim ağrıdı.
Bu bizim enerjimiz :)işte bu harikaa enerjiii
squatı yavaş yapmak daha iyi canım
Cnm hoşgeldin. Ben bu hap tablet işine inanmıyorum bence sende doğal yöntemler dene.valla bende yeni başladım zayıflamaya yeşil kahve hapı içmeye başladım doğal içerikli birşey umarım etkili olur haber veririm kızlar :)
hoşbulduk teşekkür ederim :) valla doğal falan diyorlar sadece yeşil kahvenin kavrulmadan çekilmiş halini jelatinlemişler hap formuna gelmiş :) bir deneyeyim gelişmeleri bildiririm :)Cnm hoşgeldin. Ben bu hap tablet işine inanmıyorum bence sende doğal yöntemler dene.
Ne Bilim cnm ben pek güvenmiyorum butür şeylere inandırıcı gelmiyor banahoşbulduk teşekkür ederim :) valla doğal falan diyorlar sadece yeşil kahvenin kavrulmadan çekilmiş halini jelatinlemişler hap formuna gelmiş :) bir deneyeyim gelişmeleri bildiririm :)
bakalım ben deneyeyim bi. aslında bende inanmazdım pek ama doğal katkısız falan olunca bir deneyeyim dedim kimyasal hiçbirşey yokmuş içindeNe
Ne Bilim cnm ben pek güvenmiyorum butür şeylere inandırıcı gelmiyor bana
canım dikkatli olvalla bende yeni başladım zayıflamaya yeşil kahve hapı içmeye başladım doğal içerikli birşey umarım etkili olur haber veririm kızlar :)
gel sen de bizim gibi düşük kalorili diyet yapbakalım ben deneyeyim bi. aslında bende inanmazdım pek ama doğal katkısız falan olunca bir deneyeyim dedim kimyasal hiçbirşey yokmuş içinde
Doğru söylüyor kızlar, bekleriz :)gel sen de bizim gibi düşük kalorili diyet yap
ne dersin
benim kilo da aynıGünaydınnnnm :) benim kiloda yine artış var, bakalım ne olcak :)