- 16 Aralık 2014
- 1.101
- 1.066
- 78
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
yazdım canımKızlar bdv de konum var girip yorum yapan olursa çok sevinirim :)
"1 yaştan 27 yaşa her yaşa uygun hediye önerisi lütfen :)"
Canim cok tesekkur ederim çok güzel fikirler vermişsn :)yazdım canım
bugun 1200-1300 o civarlarda bir kalori aldım
bakalım yarına hayırlsıı
iyi geceler kızlar:))
hoşgeldin canımGünaydın herkese :) ben de kalori hesabı yapıyorum her günün sonunda, kendime günlük de açtım ama kimsecikler uğramadı ben de bu başlığa taşınmak istiyorum izninizle :)
Evett birlikte yapıldığında her şey daha iyi sonuç veriyor ben buna inanıyorummm vee düşük kaloriyle beslenmek her derde deva bunu da çok iyi biliyorum :) bi dee şeyi sorcam kilo bildirimini hangi gün yapıyoruz ya da belli bi günde yapmak gerekiyor mu? :)hoşgeldin canım
birlikte daha da güçlü iradeli yürüyelim
az kalorili beslenip hafif olalım
nefis terbiyesi için de az yemek şart
kendi kontrolümüz için ilk ağzımızı kontrol etmeliyiz
aslında yapmıyoruz ama yapmaya başlasak iyi olurEvett birlikte yapıldığında her şey daha iyi sonuç veriyor ben buna inanıyorummm vee düşük kaloriyle beslenmek her derde deva bunu da çok iyi biliyorum :) bi dee şeyi sorcam kilo bildirimini hangi gün yapıyoruz ya da belli bi günde yapmak gerekiyor mu? :)
Gayet mantıklı böyle şeyler beni gaza getiriyoaslında yapmıyoruz ama yapmaya başlasak iyi olur
cumaları yapalım,ben liste hazırlarım,ne dersiniz?
yarın sabah mümkünse herkes tartılsın,bir de cuma tartılalım,nekadar kayıp olduğunu görürüz varmısınız kızlar
Hoşgeldiniz :)Günaydın herkese :) ben de kalori hesabı yapıyorum her günün sonunda, kendime günlük de açtım ama kimsecikler uğramadı ben de bu başlığa taşınmak istiyorum izninizle :)
Tabi ki tatlım seve seve :)aslında yapmıyoruz ama yapmaya başlasak iyi olur
cumaları yapalım,ben liste hazırlarım,ne dersiniz?
yarın sabah mümkünse herkes tartılsın,bir de cuma tartılalım,nekadar kayıp olduğunu görürüz varmısınız kızlar
Hoşbulduk efendim :)Hoşgeldiniz :)
Ellerine sağlık canım :)
hoşgeldin canım:))Bende katılmak istiyorum kızlar bende 7. Takimdaydim uzuuuuuun bir izne ayrıldım ayrıldığim kiloya bir an önce dönmek ve mezun olmak istiyorum yarından itibaren bende kalori saymaya başlıyca m Leslie ve plates yapiyorum
hoşgeldiiinnn inşallah hedefine enn kısa zamanda ulaşırsın :)Bende katılmak istiyorum kızlar bende 7. Takimdaydim uzuuuuuun bir izne ayrıldım ayrıldığim kiloya bir an önce dönmek ve mezun olmak istiyorum yarından itibaren bende kalori saymaya başlıyca m Leslie ve plates yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?