- Konu Sahibi CallanPinckney
coook mantıklı boşa mı sayalım dimi ama bi işe yarasınkızlar her gün liste yapayım,o gün en az kaloriyi alan 1. olsun böyle sıralama yapayım
az kalori almada yarısalım
size de uyar mı :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
coook mantıklı boşa mı sayalım dimi ama bi işe yarasınkızlar her gün liste yapayım,o gün en az kaloriyi alan 1. olsun böyle sıralama yapayım
Hoşgeldiniz :)Bende katılmak istiyorum kızlar bende 7. Takimdaydim uzuuuuuun bir izne ayrıldım ayrıldığim kiloya bir an önce dönmek ve mezun olmak istiyorum yarından itibaren bende kalori saymaya başlıyca m Leslie ve plates yapiyorum
Olur güzel fikir :)kızlar her gün liste yapayım,o gün en az kaloriyi alan 1. olsun böyle sıralama yapayım
oooo seninle rekabet cok zor,günün birincisi belli olduBugünlük menümü yazıyorum
sabah-90 kcal
activia yoğurt
ara-90 kcal
yarım paket etiform limonlu
öğlen-211 kcal
3 köfte
Salata
turşu
200 ml ayran
ara-48
6 kuru kayısı
akşam-58 kcal
Sarımsaklı yoğurtlu brokoli haşlaması
20.30da bir elma-50 kcal
Toplamda 560 kcal civarı. Brokoli nerdeyse 0 kalori olduğu için bu kadar az bi sonuç çıktı
Hepsi brokolinin yüzünden benim suçum yok şaka maka diyetisyen böyle yazmış bi bildiği vardır dimi :)oooo seninle rekabet cok zor,günün birincisi belli oldu
Bu da tam sınır olmuş yahu :)kızlar bugun 1199 kcal
Aynen canım ya bizim hiç yaklaşamayacagımız kaloriler :)oooo seninle rekabet cok zor,günün birincisi belli oldu
olsun canım önemli olan kilo değil,biz verilene odaklanıyoruz,bir de asıl önemsediğimiz aldığımız kalorikızlarr şansa benim doğru gösteren tartının pili bitmiş şuann kesin 69lara düştümm biliyorumm ama diğer tartı hep fazla gösteriyo ve şuan 70.6 gösteriyo bari bozuk tartıya göre bildirim veriyim ben nasılsa aradaki farkı doğru verecektir zaten ayın dördünde kısmetse diyetisyene gidip doğrusunu öğrenicem
çokk iyi canım çok sevindimBayanlar Günaydin haftasonu na tağmen eksiye düştüm. 67.8o olmuşum.
maşallah sana pdrcimKızlar Günaydın, kilo ölçümü tamamdır :)Eki Görüntüle 1474393