• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÜNDE 1200 KCAL DİYET DENEYİMİM...DEVAMLI VE AZİMLİ ARKADAŞLAR HAYDİ BİRLİKTE YÜRÜYELİM!!!

canım dün 15 kişiyi ağırladim. Epeyce yoruldum. İşten gelince de yatıp dinlendim. Yemeğede anneme gittik. Uğrayamadim hiç. Bugün 1018 ama akşam yarım yufka ekmek yedim. 3 dilim ekmek olarak değerlendiriyorum ama yemesem iyiydi :) sağlık olsun artık. Düzelticez inşallah. Öpüyorum iyi geceler :)
oo harika
neyse yufkaları bugun telafi edersin artık :)

Vay iyi gidiyorsun :) ben tutabildim kendimi :) unlu munlu şeyler yemedim, azıcık tarhana çorbası yedim :)

Sabahta sadece haşlanmış yumurta yemiştim öğlende çok az yemek yiyince kendimi ödüllendirdim herkes kahvenin yanında yiyince bende ucundan aldım acık :KK33:

Ben de bugun 1200 kcal tükettim
30 dakika t25 total body circuit
3lt su
iyi akşamlar kızlarr
yarın sabah görüsürüz:)))

Benim de bugun 986 :) yarın tartıda eksileri görmek umudu ile öpüyorum sizi iyi geceler:)))
senin de cokk iyi
quzu ve pdrci iştah kontrolü için neler yapıyorsunuz,sırrınızı benimle paylaşın,ben 1000kcalın altına inemiyorum bitürlü

benim bugun öğlen misafirim var
şimdi kendimi işe vereceğim,misafir gidice de sporrr

senin de cokk iyi
quzu ve pdrci iştah kontrolü için neler yapıyorsunuz,sırrınızı benimle paylaşın,ben 1000kcalın altına inemiyorum bitürlü

Cnm işteyken iştah kontrolü çok iyi ama evde malesef çok zor oluyo. İştahı gayet açık biriyim. Bende gün içinde daha dikkatli olup akşama bırakıyorum hakkımı :confused:

Back