- 19 Ekim 2013
- 549
- 337
- 133
- Konu Sahibi CallanPinckney
Kızlar günaydın hadi gelin bakalım bu gün yeni güne başlıyoruz hafta sonunun o kasvetinden çıkalım ve kendimize gelelim.
Ay çok fena gaza geldim
Ay çok fena gaza geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oo harikacanım dün 15 kişiyi ağırladim. Epeyce yoruldum. İşten gelince de yatıp dinlendim. Yemeğede anneme gittik. Uğrayamadim hiç. Bugün 1018 ama akşam yarım yufka ekmek yedim. 3 dilim ekmek olarak değerlendiriyorum ama yemesem iyiydi :) sağlık olsun artık. Düzelticez inşallah. Öpüyorum iyi geceler :)
oo harika enerji bugun böyle devam edelim :))Kızlar günaydın hadi gelin bakalım bu gün yeni güne başlıyoruz hafta sonunun o kasvetinden çıkalım ve kendimize gelelim.
Ay çok fena gaza geldim
oo harika enerji bugun böyle devam edelim :))
856 cok iyi yaKizlar birazdan süt içicem onunla beraber 856 olucam 5 dk merdiven çıktım. 60 suqut yaptı.. 10100 adim atmsim.
senin de cokk iyiBenim de bugun 986 :) yarın tartıda eksileri görmek umudu ile öpüyorum sizi iyi geceler:)))
senin de cokk iyi
quzu ve pdrci iştah kontrolü için neler yapıyorsunuz,sırrınızı benimle paylaşın,ben 1000kcalın altına inemiyorum bitürlü