- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
ben de zorlanıyorum kuzucumCnm işteyken iştah kontrolü çok iyi ama evde malesef çok zor oluyo. İştahı gayet açık biriyim. Bende gün içinde daha dikkatli olup akşama bırakıyorum hakkımı
evet kızlar bugun hedefim 100o kcal
callan işlere koşarrrr
canım ben sabah ve öğlen çok çok az yiyorum. Aksami da erken saatte doyurucu birseyler yemeye çalışıyorum. Bugün tartıda yine sadece -100 dusenin de cokk iyi
quzu ve pdrci iştah kontrolü için neler yapıyorsunuz,sırrınızı benimle paylaşın,ben 1000kcalın altına inemiyorum bitürlü
canım ben sabah ve öğlen çok çok az yiyorum. Aksami da erken saatte doyurucu birseyler yemeye çalışıyorum. Bugün tartıda yine sadece -100 du61 den devam inşallah. Squatin bugün7. Günü quzucuM yani 80 tane yapıcam, sende nasıl gidiyor :)
1 günde 100gram cok iyicanım ben sabah ve öğlen çok çok az yiyorum. Aksami da erken saatte doyurucu birseyler yemeye çalışıyorum. Bugün tartıda yine sadece -100 du61 den devam inşallah. Squatin bugün7. Günü quzucuM yani 80 tane yapıcam, sende nasıl gidiyor :)
sabah 1 yumurta iyi fikir aslındaBnede sabah bir yumurta yiyiyorum öğlen çalıştığım için hangi yemek varsa yiyiyorum ama ağır bir yemekse çok az yiyiorum.
Arlarda bol su içiyorum ve şekersiz çay kahve içiyorum
Akşamlarıda dikkat etmeye çalışıyorum ama eşime bişeyler hazırlayıncada kendime süt hazılıyorumki o yerken bende boş durmimki onun aburcuburlarından yemiyeyeim.
Suquat ta dün 60 yaptım bu günde yapıcam ilk ağrılardan sonra bırakmıştım dün yaptım sıkıntı çıkmadı
Merdiven çıkıyorum iniyorum
biraz ip biraz twster biraz mekik
evde işte fırsat buldukça bişeyler yapmaya çalışıyorum
kızlar 4 saattir iş yapıyorum çok yoruldum,misafir gelmedi.ben de kızdım bisküvi yedim.hemen ardından cok pişman oldum ama iş işten geçti 1200 kcalı gectim,yarın sabaha kadar sudan başka ağzıma bir şey koymayacağım
şimdi cok yorgunum ama spor yapacağım,kızım uyanmazsa ben de biraz uyuyacağım
yarın 1000kcalın altını görmek istiyorum artık çok sıkıldım
pdrci çok kolay motivasyonunu kaybediyorsun,kilo alsan bile diyete devam etmelisin ki sen veriyorsunKızlar bugün 1322(( hamilelikte aldigim iki kiloyu verebildim sadece, gerisi gelmeyecek sanki (( umarım yarın eksili tartılarla karşılariz birbirimiz Öpüyorum iyi geceler
bugun 1000in altını görürsün kuzu,daha önceden yaptığın gibi,ben sana inanıyorumkızlar günaydın dün 1150 oldum
aslında haftada 1 tartılmak en iyisi ama ben artık kilo almakla motivasyon kaybetmiyorum,yani beni kilo alıp vermek artık cok etkilemiyorBende 2 günüdür 10.000 adım atıryorum ama bende geçen hafta 67,400 olmuştum ama haftasonundan beri 68,100 de kaldım ama devam. Ekmek yemiyorum en azından bu bile fark ettirir 1 ayın sonunda. Şeker kullanmayı kestiğimde farkettimşti
Birde Aslında hergün tartılmasakmı acaba hafta 1 tartılsak sanki dahamı iyi olur
ben bu programa göre gitmiştim squattaCallan birşey sorum suquat yaparken mesela 80 yapıyorsan tek seferdemi yapıyorun yoksa parça parçamı yapıyorusn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?