- 19 Ekim 2013
- 549
- 337
- 133
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
Kuzum dikkat ettim de okulda daha çok kalori yakıyorm onun etkisi var. Konuşmak kalori yaktırıyor olabilir :) bide dikkat ettim mekik hareketi çekmeme rağmen squatla göbeğim ve yanlarımda da değişiklik var. Küçüldü gibi geliyor bana. bide eve yürüyerek gidiyorum 20 dakika falan sürüyor. Onun da etkisini gördüm. Ekmek yemiyorum tabi, dün nasıl koktu burnuma ramazanlıkta gibi hissettim kendimi :)
Ay ama ağlama sen kıyamam ki :) bak hafta sonu benimki duracak hatta artacak :) bozduğun an geliyor kilolar :)Bende ekmek yemiyorum ama spor biraz daha yapmam lazım mediven inip çıkıyorum fırsat buldukça
squart bende yapıyorum artık (malum ilk günkü ağrılarım) geçti dün akşam 20 yaptım yine ağrı olmasın diye
bu günde akşam yapıcam bide bide ip atlicam evde
ilk hafta 1200 vermiştim bu hafta aynı değişmedi
Benim bugün 60 squatm var heralde akşam yaparım gündüz fırsat bulamadım. Şimdi de diğer hoca var onun yanında yapamıyorum. En iyisi ehliyet sınavı için kitap okumaya devam :)
Maşallah harikasınSlm kızlar dün benim 1097 idi. Tartım eksik çıktı 61 i ucundan yakaladım sonunda :) bakalım 50 li rakamları görebilecekmiyim :)Eki Görüntüle 1462266
çokk sevindim canım :))Maşallah harikasınben de 70.8 düm bugün, takıma dahil olabildim sonunda
Tebrikler :))))) alkışşŞŞŞ :)))))Maşallah harikasınben de 70.8 düm bugün, takıma dahil olabildim sonunda
Süpersn :) bende 61.1 dim bu sabah :) ama biraz geç kalktım tabi daha eksik gösterdi :) bi günde 600 vereMEM heraldeKızlar bu gün 67,400 olmuşum kaçgündür aynıydım bu sabah korkarak çıktım tartıya ama vermişim
Kızlar bu gün 67,400 olmuşum kaçgündür aynıydım bu sabah korkarak çıktım tartıya ama vermişim
ooo çok iyi kızlarSüpersn :) bende 61.1 dim bu sabah :) ama biraz geç kalktım tabi daha eksik gösterdi :) bi günde 600 vereMEM heralde
ooo çok iyi kızlar
pdrci dün tuvalete cıktıysan 600 gram verebilirsin
maşallah size aynen devam
benim de dünle aramda 300 gram fark var,sevindim doğrusu:)))
aynen devam edelim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?