• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÜNDE 1200 KCAL DİYET DENEYİMİM...DEVAMLI VE AZİMLİ ARKADAŞLAR HAYDİ BİRLİKTE YÜRÜYELİM!!!

Kuzum dikkat ettim de okulda daha çok kalori yakıyorm onun etkisi var. Konuşmak kalori yaktırıyor olabilir :) bide dikkat ettim mekik hareketi çekmeme rağmen squatla göbeğim ve yanlarımda da değişiklik var. Küçüldü gibi geliyor bana. bide eve yürüyerek gidiyorum 20 dakika falan sürüyor. Onun da etkisini gördüm. Ekmek yemiyorum tabi, dün nasıl koktu burnuma ramazanlıkta gibi hissettim kendimi :)

Bende ekmek yemiyorum ama spor biraz daha yapmam lazım mediven inip çıkıyorum fırsat buldukça
squart bende yapıyorum artık (malum ilk günkü ağrılarım) geçti dün akşam 20 yaptım yine ağrı olmasın diye
bu günde akşam yapıcam bide bide ip atlicam evde :KK47:

ilk hafta 1200 vermiştim bu hafta aynı değişmedi :cry:

Bende ekmek yemiyorum ama spor biraz daha yapmam lazım mediven inip çıkıyorum fırsat buldukça
squart bende yapıyorum artık (malum ilk günkü ağrılarım) geçti dün akşam 20 yaptım yine ağrı olmasın diye
bu günde akşam yapıcam bide bide ip atlicam evde :KK47:

ilk hafta 1200 vermiştim bu hafta aynı değişmedi :cry:
Ay ama ağlama sen kıyamam ki :) bak hafta sonu benimki duracak hatta artacak :) bozduğun an geliyor kilolar :)

Benim bugün 60 squatm var heralde akşam yaparım gündüz fırsat bulamadım. Şimdi de diğer hoca var onun yanında yapamıyorum. En iyisi ehliyet sınavı için kitap okumaya devam :)

Bende az önce yapim dedim 5 yaptım biri geldi kaldı arada odam boş kaldıkça bişeyler yapmaya çalışıyorum.

Hade sen kştabını oku kolay gelsin

kızlar
bugun t25 cardio yaptım 30 dk,lower focesın ortasında kaldım telefonlar durmadı :)) benden haberler böylee:)

kızlar bir zayıflama hikayesi:
merhaba arkadaslar...
püskütcüm karnem için tesekkur ederım ellerıne sağlık canım benım...
bugun işe gitmedım baya bır hastayım fırsatını bulmusken gırıp artık bu surecte neler yaptıgımı anlatmak ıstıyorum...
ilk bu yarısmaya katıldıgımda acaba bende bırgun bu satırları yazabılecekmıyım dıye dusunur dururdum gecıkmelı de olsa nıhayet suan ıs basındayım...
YAZACAKLARIMIN ZAYIFLAMAYI GERCEKTEN ISTEYEN AMA ACABA OLURMU DIYEN TUM ARKADASLARIMA ÖRNEK OLMASINI ISTIYORUM LUTFEN YAZACAKLARIMI DIKKATLE OKUYUN...
ilkokuldan sonra kabul edıyorum hıc zayıf bır donem gecırmedım ama tombıs de sayılmazdım lıse yıllarında 68 kıloydum boyum 167. balık etlıydım yanı... öss sitresi adet duzensizliği bilinçsiz yeme derken bır senede 68 kılodan tam 90 kıloya cıktım aynaya baktıgım zaman kendımı ben bıle tanımıyordum malesef unıversıteye gıttıgımde bu kılodaydım.. geriye donup baktıgımda cok yazık dıyorum resmen zıyan olmus yıllarım... ilk yıl bu kıloyla bıttı okul ıkıncı sene spora yazıldım ole bole derken 81 kıloya ındım bu cok guzeldı benım ıcın ama yetmezdı epey bır zaman da bu kıloda kaldım takı 14 nisan 2008 tarıhıne kadar... aydasu kendıne gel dedım senın bır sevdıgın var yakında aılesıyle tanısacaksın ıstermısın sana tombıs desınler falan...zayıflamak ıcın bır suru neden buldum kendıme...veee yataktan kalkmaya usenen ben yollardan alamaz oldum kendımı...ılk once dıyete baslamadan once bır ay ınternetten arastırdım ne yapmalıyım nasıl zamana yayıp nasıl kalıcı kılo vermelıyım dıye kafaya koymustum bır kere... ınanın net basında arastırma yaparken bıle elımde cıkolata vardı nasılsa kafaya koymustum zayıflamayı dıye...
14 nısandan ıtıbaren yaptıklarım:

1- hergun birbuçuk saat yurudum

2- 6 ogun yemek yedım

3-ıkı kasık seker kullanan ben bır cırpıda sekerı tamanen kestım ve hala asla seker kullanmıyorum ne cayımda ne kahvemde... söle dusunun 1 kasık seker yaklasık 50 kalorı neden zıyan edeyım dedım sonucta bı elma armutta yaklasık aynı kalorı yada nerdeyse bı dılım ekmek bu haklarımı sekerde tuketmek ıstemedım

4-cıps, kola, bıskuvı tamamen cıktı hayatımdan. bi tane bıskuvi o d yaklasık ellı kalorı deger mı bı anlık zevk ıcın, aslaaa

5-bı ogun sebze yedıysem dıger ogun et yada tavuk yemege calıstım kı dengelensın

6- diyette pılav, makarna, ekmek yenmez diye bır kural yok cıkarın bunu aklınızdan, onemlı olan besın degısımını kavrayabılmek neyın yerıne ne yada hangı zamanda hangı besın bunu tutturabılmek.. mesela canınız o an ekmek yemek ıstemıyodur ve ıkı dılım ekmek hakkınız vardır bunu ıkı kasık pılavla degıstırebılrsınız yada makarnayla... olay bu degısımı bılembılmek.. bugun ekmek yemedım dersınız ama corba ıcmıssınızdır alın sıze ekmek.. bılınçlı yapmak onemlı...

mesala ornek bı menu yazmak ıstıyorum

sabah: 2 dılım ekmek+ 5 zeytın+ 1 kk peynır+ domates+ salata+bol yesıllık+1 yumurta+ sekersız cay

ara: 4 kayısı+1 cay bardagı yogurt

ogle: 8 yemek kasıgı sebze yemegı+ 100 gr yogurt+ 1 kepçe corba+ bol salata

ara: 1 çay bardagı beyaz leblebı

aksam: 100 gr tavuk+100 gr yogurt+ 2 kasık makarna ya da pılav+ bol salata

ara: 1 mandalına+ 1 elma

genelde beslenme duzenım bole oldu arkadaslar ve hep aynı saatlerde yemege gayret ettım

yemek saatlerım 10-12-14-16-18-20

diyetıme son verdıkten sonrada dıkkatlı yemege devam ettım arkadaslar...bakın yeterke ıstetım ben aynı zamanda polıkıstık over hastayım doktorum yerı gelecek ayda bır kılo verdıgıne sevıneceksın dedı ama ole olmadı cunku hıc kaybetmedım azmımı... ve kılo verdıkten sonra tekrar gıttım doktora bana ne dedı bılıyormusunuz ben sende polıkıstık over oldugunu bılmeseydım asla ınanmazdım bu duruma hıc bır sey kalmamıs sen okadar kılo verınce dedı dusunun kıstler bıle kayboldu...

dıyet yaparken calısmıyodum ıstedgım gıbı saatlerıme dıkkat edıyordum 6 aydır calısıyorum ama hala yeme duzenım aynı hala ara ogunlerımı asla atlamıyorum

YETER KI isteyelım arkadaslar hadı buna ınanalım.. herkes yapabılır yeter kı azmetsın yeter kı gayret etsın... ben 90 kılo basladıgım seruvenımı 59 kılo olarak noktaladım... 23 yasına gırdım hayatta daha keyıflı bıse yasamadım benı her goren sok oluyor en yakınlarım bıle tanımıyor... bu muthıs bu duygu neden aynı duyguları sen de yasamayasın kı neden hadı canlan...
eskıden 52 beden gıyıyordum sımdıyse 38 beden... sen neden yapamayasın hadı...kendıme olan guvenım geldı ınanın dehset bır duygu elıne aldıgınız bır kıyafetı acaba bana olurmu dıye dusunmeden almak... bunu herkes yasamalı...
son olarak olculerımı yazmak ıstıyorum

eskıden: gogus: 115 sımdı: 88
bel: 100 simdi: 71
kalça: 120 sımdı: 90

hadı kızlar hadı nedne olmasın ben ruyamda gorsem ınanmzdım ama sımdı o gercegı tadını cıkarta cıkarta yasıyorum SEN DE YAPABILRSIN...

2. takım arkadaslarımın hepsıne ayrı ayrı tesekkur edıyorum bırbırımıze destek cıktık, yerı geldı motıvasnumuzu tamamladık yerı geldı bırbırımıze gaz verdık hepsıne tesekkur edıyorum... ıykı varsınız...

kızlar bugun 1200kcal civarı aldım,çok yemediğim için hesaplamdım açıkçası
haftasonu cok yoğun geciyor,giremem muhtemelen,pazartesi görüsürüz

Kızlar bu gün 67,400 olmuşum kaçgündür aynıydım bu sabah korkarak çıktım tartıya ama vermişim :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Süpersn :) bende 61.1 dim bu sabah :) ama biraz geç kalktım tabi daha eksik gösterdi :) bi günde 600 vereMEM heralde :KK70:
ooo çok iyi kızlar
pdrci dün tuvalete cıktıysan 600 gram verebilirsin
maşallah size aynen devam
benim de dünle aramda 300 gram fark var,sevindim doğrusu:)))
aynen devam edelim :)))
:KK60::KK9::KK9:

478-Beauty-girl-fitness-workout.png

Back