GÜNDE 1200 KCAL DİYET DENEYİMİM...DEVAMLI VE AZİMLİ ARKADAŞLAR HAYDİ BİRLİKTE YÜRÜYELİM!!!

kızlar iyi öğlenler
sporlar yapıldı
T25 AB intervals
quick callanetics stomach

kızlar iyi öğlenler
sporlar yapıldı
T25 AB intervals
quick callanetics stomach
Canim ben senin kilo problemin olduğunu düşünmüyorum zaten., bu sporlarla süper bi vücut yapacaksn ya imreniyorum sana ama imrenmekle kalıyorum :) maşallah maşallah maşallah :)

Canim ben senin kilo problemin olduğunu düşünmüyorum zaten., bu sporlarla süper bi vücut yapacaksn ya imreniyorum sana ama imrenmekle kalıyorum :) maşallah maşallah maşallah :)
ay canım benim sağol
boyum 163 ondan 55 kilo ideal kilom
55 e düşüp orada kalmak istiyorum inşallah ve ömür boyu sağlıklı beslenip spor yapmak istiyorum
sen daha da iyi spor yaparsın merak etme,adım at gerisi gelir

Psikolojik Danışmanım bi ortaokulda. Sürekli zihin yorgunluğu oluyor ister istemez buda bedene yansıyor, yorgun hissediyorum kendimi, yapmak istemiyorum. Leslie 1 ve squatı düzenli yapıyorum sadece şimdilik o bile fazla bi performans benim adıma :)

Bayanlar günaydın dün 1055 oldum
5 10 dk merdiven indim çıktım
20 suquart yaptım
mekik çektim ama yarım tam karışık sayamadım ama yaptım yani birazda olsa

günaydın kızlar dün biraz geçtim kalori alımım
bugun sabah kilom sabit çıktı zaten
bugun sadece 2 öğün yapma planım var
artıkm normal düzene geçebilmem lazım yavaşça
yeni bir gün yeni bir başlangıç :)))

Günaydın Benimde ilk hafta 1,200 gitmişti bu hafta halen aynı
Ama bozmak yok devam

Ya benim kaç gündür değişmiyo kilom
Sen extra ne yapıyosun
Kuzum dikkat ettim de okulda daha çok kalori yakıyorm onun etkisi var. Konuşmak kalori yaktırıyor olabilir :) bide dikkat ettim mekik hareketi çekmememe rağmen squatla göbeğim ve yanlarımda da değişiklik var. Küçüldü gibi geliyor bana. bide eve yürüyerek gidiyorum 20 dakika falan sürüyor. Onun da etkisini gördüm. Ekmek yemiyorum tabi, dün nasıl koktu burnuma ramazanlıkta gibi hissettim kendimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…