- 16 Aralık 2014
- 1.101
- 1.066
- 78
- Konu Sahibi CallanPinckney
Yaaaa bende bu göbekten istiyorum (((
öğlen de geçti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öğlen de geçti
inşallahYaaaa bende bu göbekten istiyorum (((
akşamı hafif geçirirsin o zamanBen bu gün saldım sanki 686 oldum şimdiye kadar
wooww harika gidiyorsun tebrik ederim darısı benim başımaKızlar yılmak yok son üç gün -500 :)))Eki Görüntüle 1459564
Ne yaptın canım girdin mi takıma, kesin girmişsndir :)))Merhaba kızlar, 2-3 gündür giremedim günde 1000 kaloriyi gecmedim ve hergün yürüyüş ya da spor yaptım hala istediğim sonucu alamadım gerçi siz de durumlar nasıl?
wooww harika gidiyorsun tebrik ederim darısı benim başıma
Canım ben de seni merak ediyordumMerhaba kızlar, 2-3 gündür giremedim günde 1000 kaloriyi gecmedim ve hergün yürüyüş ya da spor yaptım hala istediğim sonucu alamadım gerçi siz de durumlar nasıl?
wooww harika gidiyorsun tebrik ederim darısı benim başıma
Canım ben de seni merak ediyordum
Nasılsın neler yaptın
Cuma günü 71.2 olabilirsem girebileceğim takıma, şu anda 71.5 üm :) bugün 1.5 saat yürüyüş yaptım, dün ve önceki gün de fitness egzersizleriNe yaptın canım girdin mi takıma, kesin girmişsndir :)))
inşallah yarın listeye girersinCuma günü 71.2 olabilirsem girebileceğim takıma, şu anda 71.5 üm :) bugün 1.5 saat yürüyüş yaptım, dün ve önceki gün de fitness egzersizleri
Bugün 1202 :) iyi geceler herkese :)
çok güzelGünaydın kızlar bende dün 1232 olaraka kapttım
harikaa,çok iyi gidiyorsun maşallahGünaydın :) evet dün benzer kaloriler almışiz :) benim bugün 200 eksim daha var :) no unlu mamuller no şeker no kiloEki Görüntüle 1460815 :)
Günaydın :) evet dün benzer kaloriler almışiz :) benim bugün 200 eksim daha var :) no unlu mamuller no şeker no kiloEki Görüntüle 1460815 :)
hımm onlar kilo olarak geri dönerBen dün biraz abarttımhem ekmek yedim hem tatlı