- 19 Ekim 2013
- 549
- 337
- 133
- Konu Sahibi CallanPinckney
hımm onlar kilo olarak geri döner
neyse geçmiş için yapacak bir şey yok,önümüze bakacağız artık :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımm onlar kilo olarak geri döner
neyse geçmiş için yapacak bir şey yok,önümüze bakacağız artık :))
Quzzuuu naptin ki öyle :) bi kaç gün cezalandir kendini hemen gidiyor :)Ben dün biraz abarttımhem ekmek yedim hem tatlı
Canim ben senin kilo problemin olduğunu düşünmüyorum zaten., bu sporlarla süper bi vücut yapacaksn ya imreniyorum sana ama imrenmekle kalıyorum :) maşallah maşallah maşallah :)kızlar iyi öğlenler
sporlar yapıldı
T25 AB intervals
quick callanetics stomach
ay canım benim sağolCanim ben senin kilo problemin olduğunu düşünmüyorum zaten., bu sporlarla süper bi vücut yapacaksn ya imreniyorum sana ama imrenmekle kalıyorum :) maşallah maşallah maşallah :)
ay canım benim sağol
boyum 163 ondan 55 kilo ideal kilom
55 e düşüp orada kalmak istiyorum inşallah ve ömür boyu sağlıklı beslenip spor yapmak istiyorum
sen daha da iyi spor yaparsın merak etme,adım at gerisi gelir
Hiç sormaya aslında hiç ekmek tatlı yemiuorum ama dün puding olunca dayanamadim. Ama 1230 oldum çokta gecmedimQuzzuuu naptin ki öyle :) bi kaç gün cezalandir kendini hemen gidiyor :)
Bayanlar 1055 oldum bu günlük benden bu kadar iyi akşamlar
çokk iyi aynen devam canım :))Bayanlar günaydın dün 1055 oldum
5 10 dk merdiven indim çıktım
20 suquart yaptım
mekik çektim ama yarım tam karışık sayamadım ama yaptım yani birazda olsa
günaydın kızlar dün biraz geçtim kalori alımım
bugun sabah kilom sabit çıktı zaten
bugun sadece 2 öğün yapma planım var
artıkm normal düzene geçebilmem lazım yavaşça
yeni bir gün yeni bir başlangıç :)))
aynen devammm,sonuç ne olursa olsun devamGünaydın Benimde ilk hafta 1,200 gitmişti bu hafta halen aynı
Ama bozmak yok devam
Slm kızlar dün benim 1097 idi. Tartım eksik çıktı 61 i ucundan yakaladım sonunda :) bakalım 50 li rakamları görebilecekmiyim :)Eki Görüntüle 1462266
Kuzum dikkat ettim de okulda daha çok kalori yakıyorm onun etkisi var. Konuşmak kalori yaktırıyor olabilir :) bide dikkat ettim mekik hareketi çekmememe rağmen squatla göbeğim ve yanlarımda da değişiklik var. Küçüldü gibi geliyor bana. bide eve yürüyerek gidiyorum 20 dakika falan sürüyor. Onun da etkisini gördüm. Ekmek yemiyorum tabi, dün nasıl koktu burnuma ramazanlıkta gibi hissettim kendimi :)Ya benim kaç gündür değişmiyo kilom
Sen extra ne yapıyosun