- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 40
- Konu Sahibi my time is now
-
canım 1000 kalorinin altına düşme sağlıksız diyor doktorlar. kilo gitse bile kastan gidermiş. oyüzden 1000in altına düşme derim ben canım :)Merhaba arkadaşlar haftasonu dediğim gibi nişan falan derken ne yedim içtim gitti dün akşam da misafir geldi ama kilo almadım en azından diyete devam ama işte bu hafta 74,8 im yine inş. hafta sonu pazar günü sana güzel bi haber veririm 73,8 mesela inşallah
Bugün
Sabah, 1/4 tost (150)
A.Ö. 2 Türk Kahve(40), 1/2 piko (50), 1 mandalina (38)
Öğlen: 1/2 domates çorba (100), 2 köfte püreli (200)
Şimdilik 618 kalori oldu bile :) hedefim 750 kalori günlük olsun artık ya yoksa bu beden erimeyecek
sinirinide bozma bende bu hafta pek veremiycem malum misafirlikteydim dediğim gibi... ama olsun pes etmek yok hergün yeni bir başlangıç almadıkya mühim olan o :)Yürüyüşlerim aksadı ya yemeği de fazla kısmayınca haftasonu falan gitmedi hiç kilo bu hafta sinirim bozuk
afiyet olsun canım benim :) yaa ne kadar çok takıyorsun sen kafaya 1 tane baklavadan bişey olmaz... hergün yemiyorsun ya sonuçta 100 200 kalori fazlalığı takma derim ben... sonuçta 150 kal yerine gidip koca bir çikolata yiyip 500 kal de alabilirdin. sıkma bu kdar kendini.Al işte işyerinde baklava dağıttı müdür yedim 1 tane +150 kalori diyetkolikten bakıyorum bu arada kalorilere doğrudur heralde oldumu sana 768 akşam yemesem iyi olacak ama hamsi yapacaktım ya biraz yerim 1000 e tamamlayım bari bugün de yürüyüşle birazını yakayım yada göbek atarım evde
Arkadaşlar, şekersiz Türk kahvesi içmeniz gerekiyor diyette.hatta hep.eğer öyleyse sıfır kaloridir Türk kahvesi.40 kalori değil.
Arkadaşlar, şekersiz Türk kahvesi içmeniz gerekiyor diyette.hatta hep.eğer öyleyse sıfır kaloridir Türk kahvesi.40 kalori değil.
Kalorilerini not alacağın çok iyi bir site dsaa var canım, kalori sepeti.com.bir ara kullanmıştım ben de.Şekersiz kahvemide içtim kalori almamış oldu öğlen çorba (240) salata 1/2 bulgur pilavı (200) da salata ile götürsem +340 sabahta 300 dü böylece öğleden sonraya 640 ile devam edeceğim yaklaşık 360 kalori hakkım kalmış oluyo
CANIM BAKTIM BAYA GÜZEL KULLANIRIM BEN ORAYI SAĞOLKalorilerini not alacağın çok iyi bir site dsaa var canım, kalori sepeti.com.bir ara kullanmıştım ben de.
1150 de iyi bir rakam tatlım devam devam vericez kilolarııııDün akşam hamsili pilav ve 1/2 pırasa yedim hesaplarıma göre 1150 oldu ah o baklava dermişim
Sabah 1 sokak simidi 1 peynir (300)
A.Ö. Kahve şekersiz yapcam hayde bakalım
şekersiz kahve ciddi anlamda eziyet bu yüzden kahveyi komple bıraktımBaşta ben de içemiyordum şekersiz kahve.eziyet geliyordu.ama şimdi alıştım.alışılıyor inanın.1 kesme şeker 1 dilim ekmeğe eşdeğer.:/
helal sana cicim valla iyi gidiyorsun maşallahhh tütütüüüüŞekersiz kahvemide içtim kalori almamış oldu öğlen çorba (240) salata 1/2 bulgur pilavı (200) da salata ile götürsem +340 sabahta 300 dü böylece öğleden sonraya 640 ile devam edeceğim yaklaşık 360 kalori hakkım kalmış oluyo
o site gerçekten iyi bende baktım . yalnız o sitedeki kalori değerleri diğerlerinden farklılık gösterebiliyor nedense orasını hiç anlamadım :SKalorilerini not alacağın çok iyi bir site dsaa var canım, kalori sepeti.com.bir ara kullanmıştım ben de.
kullan cicim bide diyetarkadaşım diye bir site var orayada bak istersen. kalori sepetinde hedef koyuyorsun ona göre günde kaç kalori alman gerektiğini hesaplıyor. diyet arkadaşımda o yok ondada ne yediğini ne yaktığını falan yazıyorsun ondada kaç kilo verdiğin yazıyor cicimCANIM BAKTIM BAYA GÜZEL KULLANIRIM BEN ORAYI SAĞOL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?