- 25 Eylül 2014
- 177
- 106
- 38
- 34
- Konu Sahibi my time is now
-
ben 4 senelik evliyim 5e grdik bile gerçi :) malesef hiç bebişim yokOk yaz farketmez pazartesiye beni ya sen spor yapabiliyormusun bu arada çocuk varmı sende ilk mi ikinci mi ben 1 yıllık evliyim ilk olacak inş. biraz kilo verelim de gelsin bebişler
inşallah canımiNŞALLAH İKİMİZE DE CANIM kilolar gitsin bebeklerimiz gelsin hadi bakalım
meyve suyu iyidir tatlım problem deil o.. meyvesuyu yerine 3 dilim ekmek yeseydin olmazdı tabi. yani demem o ki günde 1000 kalori aldın diyelim sırf ekmek olarak alısan 100 gr verirsin yağdan ama böyle meyve suyudur sebzedir vs o şekilde dengelersen 300 gr verirsin 2side aslında 1000 kalori ama işte protein karbonhidrad falan ayrımı önemli. umarım anlatabilmişimdir... mesela proteini çok tüketirsen kilo vermen yaklaşık2 kat hızlanır.Günaydın akşam diyetime çorba ve 1/2 sebze yemeği ekledim 1 saat yaptığım yürüyüşle aldığım kalori dün 700 civarı sabah kaşarlı tost (250) 1 bardak meyve suyu (200 bilsem içmezdim yeni gördüm) kafadan 450 oldu öğlen yine elmaya devam artık kısmet
vala canım bu sabah 114.9 çıktım 1.1 kilo gitmiş :) kahvaltı olarakta 2 haslanmış yumurta yedim (+160 kal)Evet canım mantıklı bu sabah 75,2 tarttım kendimi fena gitmiyorum sanki sen ne yaptın nasıl gidiyor
canım sabah hazırlanırken koy ocaga 6 7 dk da oluyır zaten. hemde tok tutuyor + proteinKahvaltıda bencede yumurta çok mantıklı vaktim olsa keşke
afiyet olsun cicim :) bende kahvaltı olark 2 haslanmış yumurta yedim bugunde5-6 çubuk kraker yedim :)) tanesi 12 kalori 70 kalori diyelim
akşamada yemişsindir umarım tatlım çok az 600 biraz daha ye tatlım metabolizmamızda yavaşlamasın demi amaöğlen 1/2 çorba (100) 1 köfte (150) üstüne de kahve (40) 290 etti böylece bütün gün yediklerim 590-600 diyelim akşama hakkım kalmadı ankara yağışlı ben hasta yürüyüş te yapamayacam 1 çorba içerim dayanamazsam
hoşgeldin canım gel gel kalabalıklaşalım :) en iyisi kalori hesabı bilinçli olmak herşeydir :) naptın bakalım menün neydi bugun :)ben geldim :) kalori hesaplayarak ilerliyorum bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?