• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

günde -1000 kal ile zayıflama maceram

Süper gidiyorsun canım bu haftasınu kardeşimin nişanı vardı ne nete girdim nede ne yiyip ne yemedim hiç bilmiyorum ama sabah tartıldım 74,8 im yine almamışım bari dedim
Kahvaltı : ıspanaklı gözleme (400) sabah sabah abarttım ama çok seviyorum dayanamadım
a.ö : 1 elma (40) ve 1 türk kahvesi (40) şimdilik 480 oldu bile :(
Öğlen : Çorba salata (200)

bu arada hoşgeldin HUZUR35

canım misafirlikteyim zar zor girdim kilo bildirimi yapmak istedim 113.3 yarın akşam evde olurum sevgiler görüşürüz

Bende sabah kaşarlı tost 250 cal ile başlıyorum şimdi 1 türk kahvemi içicem bugün öğleni elma ile geçiştirmek istiyorum iyi yiyorum valla max 750 cal istiyorum artık yeterrrrrrrrrr

slmlarrrrr ne zamandır yoktum misafirlikten dönemedim. bu arada tabiki kalori hesabı falanda gitti ama kilo aldığımı düşünmüyürum ama vermemişimdir kesin :)
eee icell sen ne yapıyosun tatlım nasıl gidiyor?

Merhaba arkadaşlar haftasonu dediğim gibi nişan falan derken ne yedim içtim gitti dün akşam da misafir geldi ama kilo almadım en azından diyete devam ama işte bu hafta 74,8 im yine inş. hafta sonu pazar günü sana güzel bi haber veririm 73,8 mesela inşallah
Bugün
Sabah, 1/4 tost (150)
A.Ö. 2 Türk Kahve(40), 1/2 piko (50), 1 mandalina (38)
Öğlen: 1/2 domates çorba (100), 2 köfte püreli (200)
Şimdilik 618 kalori oldu bile :) hedefim 750 kalori günlük olsun artık ya yoksa bu beden erimeyecek :(

Yürüyüşlerim aksadı ya yemeği de fazla kısmayınca haftasonu falan gitmedi hiç kilo bu hafta sinirim bozuk

Al işte işyerinde baklava dağıttı müdür yedim 1 tane +150 kalori diyetkolikten bakıyorum bu arada kalorilere doğrudur heralde oldumu sana 768 akşam yemesem iyi olacak ama hamsi yapacaktım ya biraz yerim 1000 e tamamlayım bari bugün de yürüyüşle birazını yakayım yada göbek atarım evde :(

Merhaba arkadaşlar haftasonu dediğim gibi nişan falan derken ne yedim içtim gitti dün akşam da misafir geldi ama kilo almadım en azından diyete devam ama işte bu hafta 74,8 im yine inş. hafta sonu pazar günü sana güzel bi haber veririm 73,8 mesela inşallah
Bugün
Sabah, 1/4 tost (150)
A.Ö. 2 Türk Kahve(40), 1/2 piko (50), 1 mandalina (38)
Öğlen: 1/2 domates çorba (100), 2 köfte püreli (200)
Şimdilik 618 kalori oldu bile :) hedefim 750 kalori günlük olsun artık ya yoksa bu beden erimeyecek :KK43:
canım 1000 kalorinin altına düşme sağlıksız diyor doktorlar. kilo gitse bile kastan gidermiş. oyüzden 1000in altına düşme derim ben canım :)
verirsin canım kiloları problem değil. kilo almamak almaktan iyidir;) bence iyide gidiyorsun sorun yok :)

Yürüyüşlerim aksadı ya yemeği de fazla kısmayınca haftasonu falan gitmedi hiç kilo bu hafta sinirim bozuk
sinirinide bozma bende bu hafta pek veremiycem malum misafirlikteydim dediğim gibi... ama olsun pes etmek yok hergün yeni bir başlangıç almadıkya mühim olan o :)
Al işte işyerinde baklava dağıttı müdür yedim 1 tane +150 kalori diyetkolikten bakıyorum bu arada kalorilere doğrudur heralde oldumu sana 768 akşam yemesem iyi olacak ama hamsi yapacaktım ya biraz yerim 1000 e tamamlayım bari bugün de yürüyüşle birazını yakayım yada göbek atarım evde :KK43:
afiyet olsun canım benim :) yaa ne kadar çok takıyorsun sen kafaya 1 tane baklavadan bişey olmaz... hergün yemiyorsun ya sonuçta 100 200 kalori fazlalığı takma derim ben... sonuçta 150 kal yerine gidip koca bir çikolata yiyip 500 kal de alabilirdin. sıkma bu kdar kendini.

Arkadaşlar, şekersiz Türk kahvesi içmeniz gerekiyor diyette.hatta hep.eğer öyleyse sıfır kaloridir Türk kahvesi.40 kalori değil.

sabah
2 dilim kek +292 kal

ara
1 elma +60 kal

ara
200 ml süt +114 kal
20 gr çikolata +100 kal

akşam
200gr salçalı makarna +275 kal
bazlama 1/4 +62 kal

ara
nescafe +61 kal

toplam 964 kal :)

Arkadaşlar, şekersiz Türk kahvesi içmeniz gerekiyor diyette.hatta hep.eğer öyleyse sıfır kaloridir Türk kahvesi.40 kalori değil.

Evet orta kahve içemiyorum die yapıyordum aslında çayı şekersiz içiyorum ne gerek var ya artık onu da bi deniyecek günlük gereksiz 80 kalorim var canım

Dün akşam hamsili pilav ve 1/2 pırasa yedim hesaplarıma göre 1150 oldu ah o baklava dermişim :D
Sabah 1 sokak simidi 1 peynir (300)
A.Ö. Kahve şekersiz yapcam hayde bakalım

Başta ben de içemiyordum şekersiz kahve.eziyet geliyordu.ama şimdi alıştım.alışılıyor inanın.1 kesme şeker 1 dilim ekmeğe eşdeğer.:/

Şekersiz kahvemide içtim kalori almamış oldu öğlen çorba (240) salata 1/2 bulgur pilavı (200) da salata ile götürsem +340 sabahta 300 dü böylece öğleden sonraya 640 ile devam edeceğim yaklaşık 360 kalori hakkım kalmış oluyo :D

Şekersiz kahvemide içtim kalori almamış oldu öğlen çorba (240) salata 1/2 bulgur pilavı (200) da salata ile götürsem +340 sabahta 300 dü böylece öğleden sonraya 640 ile devam edeceğim yaklaşık 360 kalori hakkım kalmış oluyo :D
Kalorilerini not alacağın çok iyi bir site dsaa var canım, kalori sepeti.com.bir ara kullanmıştım ben de.:KK51:

Dün akşam hamsili pilav ve 1/2 pırasa yedim hesaplarıma göre 1150 oldu ah o baklava dermişim :D
Sabah 1 sokak simidi 1 peynir (300)
A.Ö. Kahve şekersiz yapcam hayde bakalım
1150 de iyi bir rakam tatlım devam devam vericez kilolarıııı
Başta ben de içemiyordum şekersiz kahve.eziyet geliyordu.ama şimdi alıştım.alışılıyor inanın.1 kesme şeker 1 dilim ekmeğe eşdeğer.:/
şekersiz kahve ciddi anlamda eziyet bu yüzden kahveyi komple bıraktım :D
helal sana cicim valla iyi gidiyorsun maşallahhh tütütüüüü

Kalorilerini not alacağın çok iyi bir site dsaa var canım, kalori sepeti.com.bir ara kullanmıştım ben de.:KK51:
o site gerçekten iyi bende baktım . yalnız o sitedeki kalori değerleri diğerlerinden farklılık gösterebiliyor nedense orasını hiç anlamadım :S

CANIM BAKTIM BAYA GÜZEL KULLANIRIM BEN ORAYI SAĞOL
kullan cicim bide diyetarkadaşım diye bir site var orayada bak istersen. kalori sepetinde hedef koyuyorsun ona göre günde kaç kalori alman gerektiğini hesaplıyor. diyet arkadaşımda o yok ondada ne yediğini ne yaktığını falan yazıyorsun ondada kaç kilo verdiğin yazıyor cicim

bugunume gelecek olursak
sabah canım bişey istemedi geç kalktım bide..
1 bardak süt +114 kal

ara
1elma+60 kal
öğle
mantar çorbası +125 kal
ara
fanta +100 kal

akşam
1 kase cacık +131 kal
4 biber dolma +265 kal

toplam 795 kal

Sabah : 2 dilim ekmek (100), 3 zeytin (20), 1 yumurta (80), peynir az (50), 1/2 domates ve salatalık (20)
A.Ö : Sade Türk Kahve, 1 Dilim pasta (500) abarttım gitti arkadaş doğum günü niyetine :(
Öğlen ve akşam yemesem iyi olacak 770 oldumu sana

Back
X