günde -1000 kal ile zayıflama maceram

Sabah : 2 dilim ekmek (100), 3 zeytin (20), 1 yumurta (80), peynir az (50), 1/2 domates ve salatalık (20)
A.Ö : Sade Türk Kahve, 1 Dilim pasta (500) abarttım gitti arkadaş doğum günü niyetine :KK43:
Öğlen ve akşam yemesem iyi olacak 770 oldumu sana
770se 1000e tamamla onuda akşam yemeğine sakla ... o pasta 500 kal olmamış be cicim :S baklava ondan iyidi 150ydi demek istediğimi anladınmı şimdi ye canın çekerse ye ama az ye yarım dilim pasta yeseydin keşke canım

:( evet sorma tutamadım kendimi çok pişmanım zaten ya offff çorba 200 balık 200 yedim öğlende aksama yemek yok bana yoğurt meyve çok bile

:KK43: evet sorma tutamadım kendimi çok pişmanım zaten ya offff çorba 200 balık 200 yedim öğlende aksama yemek yok bana yoğurt meyve çok bile
tamam canım pişman ol da bu kadar olma üzülme canım..bugün bozarsın yarın telafi edersin.. olur boyle şeyler hemen bir gün bozduk diye yılcakmıyız? tabiki hayırrr
problem yok cicim bunu hepimiz yapıyoruz. kaçamakların olsun ama azaltmayı dene o zman daha hızlı kilo verirsin.;)

Slmlar hafta sonları yokum tabi ben fena gitmiyorum yavaşlıyo kilo kaybım iyi götürdüm bu hafta ama bugün temiz bi sayfa
Sabah yumurtalı kahvaltım (180)
Öğlen Çorba Salata (200)
Akşama dışardayım salata yicem inşallah :D
Bu arada dün sabah 74.6 tartıldım hasta oldum tabi şişkinlik olabilir tahminimce 73 leri yazmama az bir zaman kaldı inşallah

Back
X