- 31 Ekim 2017
- 370
- 569
- 23
- 36
- Konu Sahibi Ceylinceylinbjk
-
Biraz Watpad hikayesi gibi biraz kiralik ask gibi boype ortaya karişik...
Sizi de cesaretinizi de takdir ediyorum.ama ulaşılmaz patronu asla.
Kuzum çık işten yada ilgini belli etmeyi kes.donerse senindir dönmezse keyfi bilir...
Sabırlı ol sen patlama o paylaşın kız.biraz kafanı başka şeylerle meşgul et malum kaçan kovalaniyor...İlgiyi kesme ve bekleme kararı aldım :) illaki bir yerde sabrım tükenir ve buna son veririm,yada çok istediğim o ihtimal gerçekleşir. Bekleyip görmek istiyorum yine.daha dün kesin ayrılıyorum diyordum halbuki.
Fırsatçı olmadigi kesin.Agir abi severim diosun yani :)
Taktik yapiyodur belki.. hersey olabilir valla..Fırsatçı olmadigi kesin.
Rahat ol bana başka şeyler çağrıştırıyor bir de... Erkekler biz kadınlar kadar saf olsa keşke ama hiç de değiller..Adamin soylediklerini okurken fenalik gecirdim. Erkegin ukalasi hic cekilmiyor. Yani karşında sana birşeyler hisseden bir kadın var. Ya olur dersin ya da olmaz bu ne yaaaaaaa yok rahat ol yok bilmemne. Ay şiştim. Üzgünüm ceylin bu adam elinin altinda onu begenen bir kadin olmasini seviyor.
haklısınız,bu kadar ima ve adım yeter, kapasitemin çok üstüne çıktım bile ben.İşini bırakma bu çok çocukça olur. Ama bu muhabbetleri kes artık. Trip at demiyorum ama işle ilgili konuş artık sadece. Sen söyleyeceklerini fazlasıyla söyledin. Bir şey söylenecekse o söyler. Ya da söylemez. Ama sen böyle sürekli yanıt istedikçe olacağı varsa da olmaz bu iş.
Dürüst olayım yazdıklarınızın hiç birinde sizi beğendiğini söylememiş adam.adamı resmen sıkboğaz edip psikolojik baskı yaptığınızın farkında mısınızAdam şuan doğru zaman değil ama seni beğeniyorum diyor, kendime bile ayıracak vaktim yok,rahat ol olacağı varsa olacak zaten diyor.
Buna nasıl kayıtsız kalayım ki? Direk olumsuzlukla kestirip atabilirdi bu kadar süre geçtikten ve düşündükten sonra ama yapmadı,bir ihtimal bile varsa o ihtimali silip atmak gelmiyor içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?