- 13 Nisan 2007
- 33.071
- 100.284
- 1.123
- 45
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
Aynen.Evde şıklık değil rahatlık önemli zaten.
Tabii nasıl rahat edildiğine bağlı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen.Evde şıklık değil rahatlık önemli zaten.
Şık mı değil tayt var tayt var taytÖzeniyorum diyenlerin tayt giymesi de ne bileyim yani hanımlar kızmayın ama tayt çok çirkin bir şey yahu, rahat olabilir ama kesinlikle şık değil.
Ona katılıyorum.Evde şıklık değil rahatlık önemli zaten.
Nick e bakmasam inanacaktımSabah altıya alarmı kurar, hindistan cevizi kokulu jelimle duşumu alırım. Pötikareli bezlerle süslediğim çilek marmelatımın kavanoz kapağını sessizce açarım ki canım kocam uyanmasın. Pankekimi hazırlarken bir yandan da filtre kahve, çay ve meyve suyunu hazır ederim. Beyimin canı hangisini çekerse artık. Hızlıca banyo aynasına koşar saten şortumu ve dantelli atletimi giyerim. Hem doğal bir görüntü oluyor hem de şık. Fondöten bazımı hafta sonu kullanmam. Daha fresh bir görüntü isterim. Bb krem, allık, rimel, dudak rengi rujumu sürer parfümümü sıkarım.
Bu sırada saat 8 olur. Altın büllüklü oğlum uyanır. Onun kahvaltısını yaptırırım ki beyim uyandığında başbaşa romantik bir kahvaltı yapabilelim. Saat 10 gibi beyim kıpırdanmaya başlar. Anlarım ki uyanacak. Hemen yanına gider minik bir mümin busesi kondururum yanağına. Başucunda kıyafetlerini hazır ederim. O giyinirken çayını ve kahvesini doldururum. Meyve suyu zaten bardakta hazır olur.
Kahvaltıdan sonra iki numaralı kombinimi giyer, beyim telefonda gazete okurken ev işlerini yapmaya başlarım.
Canım kocam, huzurlu güzel ailem.
Ben bacak göstermeyi seviyorum o yüzden şortŞık mı değil tayt var tayt var tayt ❤❤❤❤
Çok acımayın olur mu?Diz izi çıkmış çamaşır sulu pijama ile kocasının yanında gezen kadınlara çok acıyorum
Kışın?Ben bacak göstermeyi seviyorum o yüzden şort ❤
Kadın dediğin bir insandır, nasıl mutluysa içinden nasıl geliyorsa öyle yaşamalıdır. Öz bakımına özen göstersin yeterli. Bu da bütün insanlar için geçerlidir.Çamaşır sulu donlarla kimse seksi olamaz. Aldatmak içinde varsa her türlü aldatır da kadın dediğin fit bakımlı ve mis gibi kokmalı.
Gören de çocuklar 7-24 ayakta sanacak. Hiç mi uyumuyor, hiç mi oyun oynamıyor bu çocuklar da anneler saçına bir tarak vuracak zaman bulamıyor?
Kendine zaman ayırmak isteyen ayırıyor işte. 15 dk vaktim olsa ve mutfak toplamakla duş almak arasında kalsam gider duş alırım ben, mutfak her zaman toplanır ya da eşime söylerim o toplar. Öncelik meselesi sadece. Bakımsızlık tercihtir, mecburiyet değil.
Benim de donar inan ki kışın da polar donlarımız var bizimKışın?
şort giysem totişkom donar benim.
Çok soğuk olmuyor kışın da, ev pantolonlarım var ince, pamuklu. Üzerine bluz ve üşürsem röpdöşambrımla arz-ı endam ediyorumKışın?
şort giysem totişkom donar benim.
Evlenelim miSabah altıya alarmı kurar, hindistan cevizi kokulu jelimle duşumu alırım. Pötikareli bezlerle süslediğim çilek marmelatımın kavanoz kapağını sessizce açarım ki canım kocam uyanmasın. Pankekimi hazırlarken bir yandan da filtre kahve, çay ve meyve suyunu hazır ederim. Beyimin canı hangisini çekerse artık. Hızlıca banyo aynasına koşar saten şortumu ve dantelli atletimi giyerim. Hem doğal bir görüntü oluyor hem de şık. Fondöten bazımı hafta sonu kullanmam. Daha fresh bir görüntü isterim. Bb krem, allık, rimel, dudak rengi rujumu sürer parfümümü sıkarım.
Bu sırada saat 8 olur. Altın büllüklü oğlum uyanır. Onun kahvaltısını yaptırırım ki beyim uyandığında başbaşa romantik bir kahvaltı yapabilelim. Saat 10 gibi beyim kıpırdanmaya başlar. Anlarım ki uyanacak. Hemen yanına gider minik bir mümin busesi kondururum yanağına. Başucunda kıyafetlerini hazır ederim. O giyinirken çayını ve kahvesini doldururum. Meyve suyu zaten bardakta hazır olur.
Kahvaltıdan sonra iki numaralı kombinimi giyer, beyim telefonda gazete okurken ev işlerini yapmaya başlarım.
Canım kocam, huzurlu güzel ailem.
Auasahahahjs çamaşır sulu mu?Benim de donar inan ki kışın da polar donlarımız var bizim
yanii yazan kisi dalga gecmiyorsa cok rahatsz edici bir fikir...Kadın eşine seksi geliyorsa isterse çamaşır sulu don olsun değil mi ben buna inanıyorum Hülya Avşar çok bakımlı oldu da noldu adam kaç kez aldattı Not: Çamaşır sulu donları hiç sevmem değdiği anda atarım çöpe bakımsız olmak demek çamaşır sulu don dizi çıkmış pijama değildir. Ev adı üstünde rahat giyinilmeli
Niye ayol?Var ya cok kiniyorsun , cocugun olsun benseni gorucem o zaman hatırlarsın buraya yazdıklarını