How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gün içinde evde nasıl giyiyorsunuz?

Sabah altıya alarmı kurar, hindistan cevizi kokulu jelimle duşumu alırım. Pötikareli bezlerle süslediğim çilek marmelatımın kavanoz kapağını sessizce açarım ki canım kocam uyanmasın. Pankekimi hazırlarken bir yandan da filtre kahve, çay ve meyve suyunu hazır ederim. Beyimin canı hangisini çekerse artık. Hızlıca banyo aynasına koşar saten şortumu ve dantelli atletimi giyerim. Hem doğal bir görüntü oluyor hem de şık. Fondöten bazımı hafta sonu kullanmam. Daha fresh bir görüntü isterim. Bb krem, allık, rimel, dudak rengi rujumu sürer parfümümü sıkarım.

Bu sırada saat 8 olur. Altın büllüklü oğlum uyanır. Onun kahvaltısını yaptırırım ki beyim uyandığında başbaşa romantik bir kahvaltı yapabilelim. Saat 10 gibi beyim kıpırdanmaya başlar. Anlarım ki uyanacak. Hemen yanına gider minik bir mümin busesi kondururum yanağına. Başucunda kıyafetlerini hazır ederim. O giyinirken çayını ve kahvesini doldururum. Meyve suyu zaten bardakta hazır olur.

Kahvaltıdan sonra iki numaralı kombinimi giyer, beyim telefonda gazete okurken ev işlerini yapmaya başlarım.

Canım kocam, huzurlu güzel ailem.
Nick e bakmasam inanacaktım 😂

tayt tisort giyerim genelde
yataktan kalktigim kiyafetle aksama kadar gezemem kendimi kötü hissederim
saclarim kizim cektigi icin genelde toplu oluyor
makyaji gunluk hayatimda da cok kullanmam

Çamaşır sulu donlarla kimse seksi olamaz. Aldatmak içinde varsa her türlü aldatır da kadın dediğin fit bakımlı ve mis gibi kokmalı.
Kadın dediğin bir insandır, nasıl mutluysa içinden nasıl geliyorsa öyle yaşamalıdır. Öz bakımına özen göstersin yeterli. Bu da bütün insanlar için geçerlidir.

Gören de çocuklar 7-24 ayakta sanacak. Hiç mi uyumuyor, hiç mi oyun oynamıyor bu çocuklar da anneler saçına bir tarak vuracak zaman bulamıyor?

Kendine zaman ayırmak isteyen ayırıyor işte. 15 dk vaktim olsa ve mutfak toplamakla duş almak arasında kalsam gider duş alırım ben, mutfak her zaman toplanır ya da eşime söylerim o toplar. Öncelik meselesi sadece. Bakımsızlık tercihtir, mecburiyet değil.

Var ya cok kiniyorsun , cocugun olsun benseni gorucem 😂😂 o zaman hatırlarsın buraya yazdıklarını 😁😁

Sabah altıya alarmı kurar, hindistan cevizi kokulu jelimle duşumu alırım. Pötikareli bezlerle süslediğim çilek marmelatımın kavanoz kapağını sessizce açarım ki canım kocam uyanmasın. Pankekimi hazırlarken bir yandan da filtre kahve, çay ve meyve suyunu hazır ederim. Beyimin canı hangisini çekerse artık. Hızlıca banyo aynasına koşar saten şortumu ve dantelli atletimi giyerim. Hem doğal bir görüntü oluyor hem de şık. Fondöten bazımı hafta sonu kullanmam. Daha fresh bir görüntü isterim. Bb krem, allık, rimel, dudak rengi rujumu sürer parfümümü sıkarım.

Bu sırada saat 8 olur. Altın büllüklü oğlum uyanır. Onun kahvaltısını yaptırırım ki beyim uyandığında başbaşa romantik bir kahvaltı yapabilelim. Saat 10 gibi beyim kıpırdanmaya başlar. Anlarım ki uyanacak. Hemen yanına gider minik bir mümin busesi kondururum yanağına. Başucunda kıyafetlerini hazır ederim. O giyinirken çayını ve kahvesini doldururum. Meyve suyu zaten bardakta hazır olur.

Kahvaltıdan sonra iki numaralı kombinimi giyer, beyim telefonda gazete okurken ev işlerini yapmaya başlarım.

Canım kocam, huzurlu güzel ailem.
Evlenelim mi 🤣

Kadın eşine seksi geliyorsa isterse çamaşır sulu don olsun değil mi :KK70: ben buna inanıyorum Hülya Avşar çok bakımlı oldu da noldu adam kaç kez aldattı Not: Çamaşır sulu donları hiç sevmem değdiği anda atarım çöpe bakımsız olmak demek çamaşır sulu don dizi çıkmış pijama değildir. Ev adı üstünde rahat giyinilmeli
yanii yazan kisi dalga gecmiyorsa cok rahatsz edici bir fikir...
kadına yüklenmiş bir misyon süslü bakimli olacaksin bebeginin karnıni esinin gözünü gönlünu doyuracaksn bunları yapmiyorsan esin seni sevmemekte haklı hatta aldatabilir boyle fikirlerin yok olmasını istiyorum...
Not: sevecek adam o pijamalarlada çok guzel seviyor cok sirin sevimlide gelebiliyorsunuz yani :KK37:

Bana yatarken giydiğin pijamayla gün boyu üzerinde iş, yemek yapıp tekrar onla yatağa girmek normal gelmiyor hiç sevmem. Kalkınca mutlaka pijamaları mı çıkarır başka bir şeyler giyerim. Makyaj normalde de yapmam zaten. Saçımı da bi düzenler toplarım öyle bir şey yapmam yani :KK70:

Var ya cok kiniyorsun , cocugun olsun benseni gorucem 😂😂 o zaman hatırlarsın buraya yazdıklarını 😁😁
Niye ayol?
internete girecek vakit var da saç tarayacak vakit mi yok? Öncelikler devreye giriyor bence burda.

Ben demiyorum ki anne olunca grand tuvalet full makyaj takılmalı kadınlar evde de. Bi saçını başını tara, elini yüzünü yıka, deo sık, o pijamaları çıkar üstünden diyorum. Çok zor değil bencesi.

Back