- 23 Ocak 2016
- 33.018
- 49.399
- 598
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
Etiketledim seni tüm rutinlerine uyan kişileri çekilişle aralarından 1 kişiyi seçip ayaklarını yıkayıcamLink vir, profilin kapalı şekerim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etiketledim seni tüm rutinlerine uyan kişileri çekilişle aralarından 1 kişiyi seçip ayaklarını yıkayıcamLink vir, profilin kapalı şekerim.
Evet o siteden birkaç kez baktım ama o fiyatlara kaliteli bulamamıştım. Önerdiğiniz markalar veya öneriler varsa alabilirim :)Genellikle trendyoldan alıyorum. İadesi çok kolay olduğu için. Çok güzel yazlık elbiselar apdım mesela 20-25tl civarına emprime dedikleri kumaştan. Şimdi tam yazlık alma zamanı tavsiye ederim
Çocukla bunlar çok zorAhaha bu konuda çok linç yemiş biri olarak konuya dahil olayım hemen. Pijamayla yatılır, uyanınca çıkarılır doğru düzgün bir şeyler geçirilir üste. Hatta duş alınır, saç taranır, makyaj gerekli değil bence.
Karşımda pijamasıyla, saçı başı dağılmış, yatak miskinliği ve gecenin teriyle takılan bir insan olsa soğurum. Bu konuda çok katı kurallarım var
Hamileyken ben de öyleydim yalnız değilsin yere at yuvarla cinsinden tombilik geziyordum evde ama neşem yerimdeydi kendimle dalga geçiyordum çok tontişti sağlık olsun Allah isteyen herkese nasip etsin eşim o halimi çok sevmiştiV
Valla ne makyajı da ne kıyafeti..bazen diz yapmış pijamalarım bazen de taytla gezerim üzerimde salaş tişörtler.. Saçımı da güzel gine tepeden bi topuz ohhh rahat rahat Zaten dışarda bunlara dikkat ediyoruz herşeyin yeri ayrı bence dışarda ev gibi yatıp yuvarlanmacalı rahat ortamımız yok evimde bari makyajdı ne giysemdi uğraşmim.. Uğraşmam da açıkçası.. Sanki kocalar evde saçını yapıyor jilet gibi giyiniyor.. Ya ben eşimi her türlü beğeniyorum o da beni bu türlü beğenmeyecekse benim yapabileceğim birşey yok demektir.. Ben evde rahat takılmacılardanım ama tabiii arada özel zamanlarda giyinip süslenmeyi yaparım da sürekli uğraşamam.. Hiç uğraşamam yani evde ayy elimi gözüme sürmeyeyim makyajım dağılır, ayyy yastıklara koltuklara çok bulaşmayayım fondöten leke yapar aman saçımı da yaptım bozmayayım falan.. Ben evde hele ki hamileyim şu ara fok balığı gibi ordan oraya yatıp yuvarlanan biriyim saçtı makyajdı kıyafetti hiç uğraşamam..
Aynen çocukla zor oluyor ben çocuk öncesi çocuk sonrası fotoğrafımı atsam herkes derÇocukla bunlar çok zor
Tam bir motive yazısı hayata bakış açım değişti 2 dakikada daha Bi mutlu oldum ve mutlu olacak sebeplere odaklandım anlıkSabah altıya alarmı kurar, hindistan cevizi kokulu jelimle duşumu alırım. Pötikareli bezlerle süslediğim çilek marmelatımın kavanoz kapağını sessizce açarım ki canım kocam uyanmasın. Pankekimi hazırlarken bir yandan da filtre kahve, çay ve meyve suyunu hazır ederim. Beyimin canı hangisini çekerse artık. Hızlıca banyo aynasına koşar saten şortumu ve dantelli atletimi giyerim. Hem doğal bir görüntü oluyor hem de şık. Fondöten bazımı hafta sonu kullanmam. Daha fresh bir görüntü isterim. Bb krem, allık, rimel, dudak rengi rujumu sürer parfümümü sıkarım.
Bu sırada saat 8 olur. Altın büllüklü oğlum uyanır. Onun kahvaltısını yaptırırım ki beyim uyandığında başbaşa romantik bir kahvaltı yapabilelim. Saat 10 gibi beyim kıpırdanmaya başlar. Anlarım ki uyanacak. Hemen yanına gider minik bir mümin busesi kondururum yanağına. Başucunda kıyafetlerini hazır ederim. O giyinirken çayını ve kahvesini doldururum. Meyve suyu zaten bardakta hazır olur.
Kahvaltıdan sonra iki numaralı kombinimi giyer, beyim telefonda gazete okurken ev işlerini yapmaya başlarım.
Canım kocam, huzurlu güzel ailem.
Kendimi hiç kasamam rahat olmalıyım sort thisort zaten dışardan gelir gelmez soyunurum rahat şeyler giyerim rahat elbiselerim var onları giyerimMerhaba haftasonlari eşiniz evdeyken pijamayla mi duruyorsunuz makyaj yapıyor musunuz? Ben kahvaltıdan sonra hafif makyaj yapıp ya düzgün bir eşofman ya bir tayt giyerek yatak modundan çıkan biriyim. Sizler daha rahat misiniz makyaj yapar mısınız saç baş ne durumdadır ? Kendinizi nasıl daha iyi hissediyorsunuz ?
Diz yapmış pijama rahatliginin tadına vardin birkez mümkün değilMakyaj filan yapmam. Dizlesmiş pijamalarla otururum ama tayt vs giymeyi düşünüyorum artik
Ablam ayağında çocuğu sallarken makyaj yapardı eşinin eve gelmesine yakın. Zor değil, üşeniyorsunuz sadece, salıyorsunuz kendinizi anne olunca. Annelik giysisi giyip kadınlığı bir kenara koyuyorsunuz.Çocukla bunlar çok zor
Bu gerçek olmamalı biz boşa yaşıyoruz gibi geldiSabah altıya alarmı kurar, hindistan cevizi kokulu jelimle duşumu alırım. Pötikareli bezlerle süslediğim çilek marmelatımın kavanoz kapağını sessizce açarım ki canım kocam uyanmasın. Pankekimi hazırlarken bir yandan da filtre kahve, çay ve meyve suyunu hazır ederim. Beyimin canı hangisini çekerse artık. Hızlıca banyo aynasına koşar saten şortumu ve dantelli atletimi giyerim. Hem doğal bir görüntü oluyor hem de şık. Fondöten bazımı hafta sonu kullanmam. Daha fresh bir görüntü isterim. Bb krem, allık, rimel, dudak rengi rujumu sürer parfümümü sıkarım.
Bu sırada saat 8 olur. Altın büllüklü oğlum uyanır. Onun kahvaltısını yaptırırım ki beyim uyandığında başbaşa romantik bir kahvaltı yapabilelim. Saat 10 gibi beyim kıpırdanmaya başlar. Anlarım ki uyanacak. Hemen yanına gider minik bir mümin busesi kondururum yanağına. Başucunda kıyafetlerini hazır ederim. O giyinirken çayını ve kahvesini doldururum. Meyve suyu zaten bardakta hazır olur.
Kahvaltıdan sonra iki numaralı kombinimi giyer, beyim telefonda gazete okurken ev işlerini yapmaya başlarım.
Canım kocam, huzurlu güzel ailem.
Kadın eşine seksi geliyorsa isterse çamaşır sulu don olsun değil mi ben buna inanıyorum Hülya Avşar çok bakımlı oldu da noldu adam kaç kez aldattı Not: Çamaşır sulu donları hiç sevmem değdiği anda atarım çöpe bakımsız olmak demek çamaşır sulu don dizi çıkmış pijama değildir. Ev adı üstünde rahat giyinilmeliBende bu eziyeti kendinize yapmaniza acıdım aşkın fizikle iligisi olmadığını anladgnzda hayat sizin icin daha kolay olacaktır eminim
Evlilikle ne alakası var yaw? Bekarlar evde çıplak mı geziyoOff evlilik ne garip evde bile ensede bir nefes onu giy bunu çıkar..
Ya bayılıyorum böyle samimi insanlaraPazar stylaaaa Ben tayt mayt giyemem ,içim daralır , nefessiz kalırım. Pazardan abidik gubidik desenli, pamuklu geniş alt alıyorum. Gerçekten geniş ,xl ,xxl falan. Beline lastik takıyorum. Şu an üstümde ki beyaz üstüne siyah korkunçlu tavşan mesela xl. Eski tişörtlerde ev tişörtü oldu . Yine üstümde ki zara ama 7 yıllık herhalde. Bazen 3 tane 10 lira oluyor pazarda ,kapışıyorum kadınlarla, kapıyorum. Kızım 2.5 yaşında ona da eşime de pazardan alıyorum. Evin içinde süper paspal partisi veriyoruz. Eşim yazın şort giyiyor tane 5 lira, kışın benim altlardan çalıp giyiyor. 10 cm var arada oluyor ona. Kendi pijamaları rahat değilmiş. En son tilkiliye taktı , çok pis savaştık, sakladım onu. Giyip yıkayıp saklayacağım hava soğuyunca.
Birde şunu ekleyeyim,ben bu pazar batağına İzmir'de öğrenciyken düştüm.1 liraya pijama satıyordu adamlar, gençtim kandım
Evliler çıplak geziyor ama eh yarı çıplak diyelimEvlilikle ne alakası var yaw? Bekarlar evde çıplak mı geziyo