Gün geçmiyor ki nişanlımla ilgili konu açmayayım ????

Altınlar bankaya konur ve tartışma burada biter. Babanız sana verecek kız yok demekle ağır konuşmuş yazık günah bitmesin

Adam bi laf ettiğine pişman olmuştur. Herşey aileye yansıtılmaz yoksa ilk fırsatta sizinkiler seni, onunkiler onu doldurmaya başlar. Ve bu kadar evdir, altindir muhabbetiyle de fazla yürümez ilişkiniz.

Eski konulari hatirlamiyorum.
Fazla yüz göz olunmus. Bir taraf bir seyler kapmaya sizde ezmeye calisiyormussunuz gibi sezdim üslubunuzdan.
Tabiki yasanmis kötü seyler yioratir insani..
sonunuz hayr olsun demek düşer bize..

Açıkçası nişanlınizı baya eziklediginizi düşündüm okuduklarimdan.
Ev meselesi, maaş meselesi..
Evlilikte sağlıklı gidecek gibi görünmüyor. Şimdiden böyleyse.

Seni eski konularından biliyorum ve yazdıklarına göre çok da sevmiyorsun bu adamı,sevmeye çalışıyorum 3-4 aydır seviyorum gibi yorumların vardı. O sebepten "Ayrıl" diyorum ayrıl ki ikiniz de mutlu olun !! Daha 3-4 gün önce bitti demiştin şimdi altın konusu açılmış bence sen kafani güzelce bir dinle hiç olmuyorsa bir psikoloğa git derdini tasani bir anlat belki bizden daha güzel tavsiyesi vardır !

Haksizsin. En basta cok sert girmissin konuya. Ikincisi bir iyilik yapiyorsan yani evi sen ayarladiysan adamin yuzune vurmayacaksin. Herseyi babana ailene neden anlatiyorsun en buyuk yanlis bir iliskideki. Babanda cok sert konusmus. Baska erkek olsa farkli tepkiler verebilirdi.
Sunuda ayrica belirtiyim benim evim ve arabam vardi evlenirken. Ailemde herseyi aldi. Nisan altinlarimi esime verdim perde aldik cunku yoktu maddiyati. Dugun altinlarimla gonlume gore luks sayilan bi dugun yaptim. Salon takimina yardim ettim. Asla pisman degilim cunku esim elindne geleni yapti. Ama onda az var bende fazla vardi. 3-5 altininda hesabini yapmadim yapmam.
Kayinpederine vermek istemeyebilirsin altinlarini cok normal ama makul olmak zorundasin mutlu olmak istiyorsan bu boyle malesef.

Burada konu sahibini haklı bulanlarin çoğu taki kısmını okuyup gerisini es gecmisler çünkü burada herkes aşırı takı meraklısı aha taki dedi kesin haklısın adam olmaz diye bodoslama girmisler.
Taki konusu bana bi öneri gibi geldi belkide iyi niyetli söyledi adam bilmiyorum nisanlinda sen kabul etmeyince tamam demiş zaten ee ne uzatıyosun hirslanip kinlenip bişey bulsam suna sarsam diyosun anlamadim doğrusu babana aratmissin, adama ev lafi etmişsin herseyi kontrol etmeye çalışıyorsun altinla suna yapacagiz diyorsun mesela ortak karar yok ben dedim öyle yapacağız modundasin nisanlin da belki bundan rahatsız olmuştur herseye mudahil olmayin ilimli görmedim sizi nisanliniz daha ilimli ve olgun görünüyor

Kusura bakma ama babana soylemen hos olmamis babanin karismasi da hos olmamis tamam arkanda baban var ama her sorunda babana kosarsan sizin is olmaz ki bastan lackalasmislar babanla sayende...

bu erkeklerın her konuda ailelerine hak vermeleri sinirimi bozuyor
babasının takı lafını agzına bıle almaması gerekırdı
koca ınsanlarsınız neyı ne yapaacagınıız bilirsiniz di mi
bi uzayın gidin ya erkek aileleri:kızgın:
Bide babasi yani!! Anasi olsa hadi derm de bu babanin kari kilikliligi ne oluo onu anlamadm

Hiç okumadan başlığa göre yazıyorum hergün konu açtırıyorsa o nişanlıdan hayır gelmeyecek demektir, millet bas bas bağırıyor nişan dönemi evliliğin fragmanı diye burada, sen en iyisi nişanı at, konu açmaktan da kurtul.

Bu arkadasa katiliyorum bu kadar sorunlu bi iliskinin sagligi konusunda supheliyim bence sen dogru adamla mi evleniyorsun onu dusun

Senin bu mantiginla evlilik yurumez canim, nisanlin senden daha olgun gibi.
Bir kere evlilik BIZ olmak demektir, sen simdiden baskalarini karistirmissin. Evet nisanlinin ailesine guvenmeyebilirsin ama art niyet beklemeyede hakkin yok. En dogrusunu nisanlin demis esitlik olsun diye kasaya koymak lazim, ya illa babama verilcek deseydi ne yapacaktin.
Bana sorarsan sen evlilikten cok uzaksin, cok uzulursun, hep senin ailen benim ailem diye yersiniz birbirinizi. Evliligin buyuk bir kismi iki tarafida idare etmektir, ne esini ailene ne aileni esine kotuluceksin. Sonunda sen barisirsin onlar barismaz olan sana olur..

Şimdiden ailesini dinliyor ve senin üzerine geliyorsa evlenince sen düşün ne kadar dinleyecek ne kadar dinlemeyecek! :işsiz: Deli oluyorum böyle erkeklere. Altınları istemek ne kadar ayıp ya! Niyeti iyimi değilmi emin değilim ama sürekli kavga ediyorsanız uzun sürmez gibi bu evlilik

X