- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.870
- Konu Sahibi sensizlink
bence sen bir kez daha düşün evlenmyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Babasının bu yaklaşımı ve nişanlımın tepkisinden dolayı mı ? Neyden dolayı onu da söylersenizbence sen bir kez daha düşün evlenmyi
hem nişanlın hemde kendisini seninle evleneck snan kpden dolayıBabasının bu yaklaşımı ve nişanlımın tepkisinden dolayı mı ? Neyden dolayı onu da söylerseniz
Bide babasi yani!! Anasi olsa hadi derm de bu babanin kari kilikliligi ne oluo onu anlamadmbu erkeklerın her konuda ailelerine hak vermeleri sinirimi bozuyor
babasının takı lafını agzına bıle almaması gerekırdı
koca ınsanlarsınız neyı ne yapaacagınıız bilirsiniz di mi
bi uzayın gidin ya erkek aileleri
Hiç okumadan başlığa göre yazıyorum hergün konu açtırıyorsa o nişanlıdan hayır gelmeyecek demektir, millet bas bas bağırıyor nişan dönemi evliliğin fragmanı diye burada, sen en iyisi nişanı at, konu açmaktan da kurtul.
Nefret ediyorum babasından Recep İvedik kılıklı herif...Bide babasi yani!! Anasi olsa hadi derm de bu babanin kari kilikliligi ne oluo onu anlamadm
Sen ayrilcanmi bundan??? Yani cok yuz goz olunmus... Saygi tekrar toparlanirmi??sizin aranzda olsa tamam bi ihtimal ama baban babasi anasi danasi....Nefret ediyorum babasından Recep İvedik kılıklı herif...
Karma karışığım sizce ne yapmalıyım ?Sen ayrilcanmi bundan??? Yani cok yuz goz olunmus... Saygi tekrar toparlanirmi??sizin aranzda olsa tamam bi ihtimal ama baban babasi anasi danasi....
Surekli konu acmissin nisanlinla ilgili...smdiden bi kopukluk bi ayarsizlik var sanki... Hani bosanmis olmak ayip degil ama bile bile bosanmak icin evlenmek de mantikli degil... Karar senin iyice dusun tasin olc bic tart...hakkinda hayırlısı olsun inşallahKarma karışığım sizce ne yapmalıyım ?