- 21 Nisan 2013
- 1.690
- 3.819
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.781
Aklıma adile naşit geldi diyordu ya hani şarkı gibi söyleyip o kurnadan bu kurnaya çirkef sıçramış ay bian oradakilerle sacsaca Başbaşa kavga fln ettiğimizi düşündümSarkicimiz belli evet keseyi guclu kuvvetli birisi yapmasi lazim ayyy bide bir suru yemek yapariz borekler corekler tatlilar sarmalar
Canim ben su an kimlerle kavga ettgimizi dusundum biliomusun sen anladin soylemiyim ban yemek istememAklıma adile naşit geldi diyordu ya hani şarkı gibi söyleyip o kurnadan bu kurnaya çirkef sıçramış ay bian oradakilerle sacsaca Başbaşa kavga fln ettiğimizi düşündüm
Tahmin edebiliyorum Benim de aklıma gelmedi degilCanim ben su an kimlerle kavga ettgimizi dusundum biliomusun sen anladin soylemiyim ban yemek istemem
Ben cok gitmedim ama sor yine de cnm azcok bildiğimiz şeydir belkiHaha bizde böyle kuzum biliosun gündem hizli ilerlio
Bu arada kuaföre sürekli agdaya gideniniz varmi ya bisey sorcam
Ya azalma oluomu dicektim ben lazer 4 seans gittim bacaklarim azalxi diged bolgelere yetmedi 4 seans.. evlenince agdadan mi devam etsem dedm ama ona da utaniyorum ne bileyimBen cok gitmedim ama sor yine de cnm azcok bildiğimiz şeydir belki
Azalma oluyo ama bitmiyor tabii. Lazer de ıslak bölgedekilere girmiyorYa azalma oluomu dicektim ben lazer 4 seans gittim bacaklarim azalxi diged bolgelere yetmedi 4 seans.. evlenince agdadan mi devam etsem dedm ama ona da utaniyorum ne bileyim
Hha o filmin müziklerini isteriz hamamda dicey ablaaklıma 9kocalı hürmüz filmi geldi başka da bir şey demiyorum
Bence tekrar gidebilme imkanın varsa lazere başla agdadan devam etme derim 4 seans az zaten lazer içinYa azalma oluomu dicektim ben lazer 4 seans gittim bacaklarim azalxi diged bolgelere yetmedi 4 seans.. evlenince agdadan mi devam etsem dedm ama ona da utaniyorum ne bileyim
Nasil yani canim benim her yerime atis yapiolardi amaAzalma oluyo ama bitmiyor tabii. Lazer de ıslak bölgedekilere girmiyor
Of o da lastigi tenini cekip cekip vurur gibi hala acisni hissediyorum bide ben artistlik yapip dayanirim die yüksek dereceden attiriyodumBence tekrar gidebilme imkanın varsa lazere başla agdadan devam etme derim 4 seans az zaten lazer için
Bir de lazerle olsa bile %100 bitmiyo zaten 80 fln sonuç görme olasılığıNasil yani canim benim her yerime atis yapiolardi ama
Su an benim nerdeyse hic azalma yok o bolgelerde canim sorun o.. azalsa geri kalan yuzde 20 yi de igneli epilasyonla hallettrcektim.. bacagim da yari yariya azalma oldu ama diger bolgelerde tık yokBir de lazerle olsa bile %100 bitmiyo zaten 80 fln sonuç görme olasılığı
Dökülme fln hiç olmadı mı bu 4 seans boyunca o bölgede aslında orası daha güçlü olur diğer yerlere göre acaba zayıf mı ordaki kıl yapısıSu an benim nerdeyse hic azalma yok o bolgelerde canim sorun o.. azalsa geri kalan yuzde 20 yi de igneli epilasyonla hallettrcektim.. bacagim da yari yariya azalma oldu ama diger bolgelerde tık yok
Tabi 2 hafta bi ayın sonunda cikip doküluodu ama sonra tekrar cikti canim..aslinda daha güclu ne bileyim anlamadimkiDökülme fln hiç olmadı mı bu 4 seans boyunca o bölgede aslında orası daha güçlü olur diğer yerlere göre acaba zayıf mı ordaki kıl yapısı
Belki 4 ün üzerine devam etseydin daha iyi olurdu ben de tam bilemedim ama ağda ile daha zor geliyo bana hep onu yap istersen bence bir git tekrar lazere fikir al ne diyeceklerTabi 2 hafta bi ayın sonunda cikip doküluodu ama sonra tekrar cikti canim..aslinda daha güclu ne bileyim anlamadimki
Sanırım bır ayımız daha var gibi gözüküyor canım bende çok özledım rahat rahat banyo yapmayı ama dayandık doktora bır görenelim sonra rahat rahat yapacağız
Canım portakalla greyfurt suyunu sık karıştır içşu gribe bir çözümünüz yok mu öldüm ya
Kuzum avonun oyle biseyi var ben almistim krem icinde parlaklim var tene surunce sanki vucut sudan cikmis gibi parliyo almak istersen halaa bak canimAynen canim beni sime bogsunlar bi ara bacaklar icin fln hani kremler oluyoya dogal parlaklik veeen onlardan cok aramistim bi sprey buldum ama o da bronzlastriomus ben cok bronz istemiyorum kendi renginde kalip parlasin hani ince ten coraplar varya oarlatan onun gibi istedim ama bulamadim malesef bunu sana nie anlattim bilmiyorum