-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.761
İnsan rahatliyo haklisin sanki bi yuk kalkiyo insanin ustunden tutup tutmadigini bilmeden tutugunu duymak daha guzel bi sevinctir herldeYa bilmiyorum bide benim yillardir dikime gitmek imkansiz geliodu dikim yaptrnca bi rahatladim galiba
Yikancam artik karda kista hic cekilek cile degil bu yani bide kaynar suyla yikanmayi seven biriyimSen de artık işlem olduğunu unut ufaktan canımılıktan sıcak yıkanmaya başla
Artik senin tuttuysa tuttu tutmadysa tutmadi ki bence tuttuartik yikan sicak suyla yani yeter daCok mantikli aslinda dedigin senin bacak acmakla oturmak skntli bisey aynen ondan dolayi sıknti olabilir
Ya sen delisin geecekten nie kendine iskence ediynYikancam artik karda kista hic cekilek cile degil bu yani bide kaynar suyla yikanmayi seven biriyim
Yikancam kiz söz sanaArtik senin tuttuysa tuttu tutmadysa tutmadi ki bence tuttuartik yikan sicak suyla yani yeter da
İnsan herseyinden suphe ediyo garip bi pskloji bu ya hakkatenYa sen delisin geecekten nie kendine iskence ediynhe bende mesela elime sac geliodu bi bakiodum aaa ip dusmus die korkudan iyice inceliodum sacmi ipmi öyle psikopatliklarim da vardi :))
En sonunda sizi toplu hamama götürcem valla he kizdirmayin beni bide kese yaptrrm görürsünüz ne zar kalir ne biseyYikancam kiz söz sana
Evet canim bazen benim aklim gidio ben dikkat etcekmiydim etmicekmiydim fln die özellikle gece uyurkenİnsan artik kendini koltuga atmamaya alisiyo ya aliskanlik haline geliyodur bence
Bizi toplu hamama goturseneeee sarkilar soyleyip eglebirizEn sonunda sizi toplu hamama götürcem valla he kizdirmayin beni bide kese yaptrrm görürsünüz ne zar kalir ne bisey
Allah seni emi ya insa yapisip kaliyo resmen ya ohhhh istedgin gibi yat kalk yatakta depara kalk istersenEvet canim bazen benim aklim gidio ben dikkat etcekmiydim etmicekmiydim fln die özellikle gece uyurkensonra uyaniyorum bi bakiyorum ben iliski yasadimya diyorum geri bacaklarimi acarak yatiyorum
Haha aynen öyle valla beli agrio insanin yan oturmaktanAllah seni emi ya insa yapisip kaliyo resmen ya ohhhh istedgin gibi yat kalk yatakta depara kalk istersen
Sarkicimiz belli evet keseyi guclu kuvvetli birisi yapmasi lazim ayyy bide bir suru yemek yapariz borekler corekler tatlilar sarmalar
Evet ya gercekten bel agrisi oluyo insanin kas kati kesiliyo insan artikHaha aynen öyle valla beli agrio insanin yan oturmaktan
Bizde seninle pestemallere simli dantel dikeriz süslü olsunlar diyeSarkicimiz belli evet keseyi guclu kuvvetli birisi yapmasi lazim ayyy bide bir suru yemek yapariz borekler corekler tatlilar sarmalar
Bizde seninle pestemallere simli dantel dikeriz süslü olsunlar diye
Aynen canim beni sime bogsunlar bi ara bacaklar icin fln hani kremler oluyoya dogal parlaklik veeen onlardan cok aramistim bi sprey buldum ama o da bronzlastriomus ben cok bronz istemiyorum kendi renginde kalip parlasin hani ince ten coraplar varya oarlatan onun gibi istedim ama bulamadim malesef bunu sana nie anlattim bilmiyorumTam senle benlik yeterki sim olsun tas olsun süs olsun bize bizim bu kokoslugumuz
Haha alemsin yaa ben okdr ciddi bir şekilde okumuşum ki yazdığını sona gelince sen demesen niye anlattım bilmiyorum diye ben konut ordan DVm edecekmişim sanırım işte bünyem okdr alışmış hızlı gündem değişmesine :)Aynen canim beni sime bogsunlar bi ara bacaklar icin fln hani kremler oluyoya dogal parlaklik veeen onlardan cok aramistim bi sprey buldum ama o da bronzlastriomus ben cok bronz istemiyorum kendi renginde kalip parlasin hani ince ten coraplar varya oarlatan onun gibi istedim ama bulamadim malesef bunu sana nie anlattim bilmiyorum
Haha bizde böyle kuzum biliosun gündem hizli ilerlioHaha alemsin yaa ben okdr ciddi bir şekilde okumuşum ki yazdığını sona gelince sen demesen niye anlattım bilmiyorum diye ben konut ordan DVm edecekmişim sanırım işte bünyem okdr alışmış hızlı gündem değişmesine :)