gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Yikancam artik karda kista hic cekilek cile degil bu yani bide kaynar suyla yikanmayi seven biriyim :KK70:
Ya sen delisin geecekten nie kendine iskence ediyn :KK70: he bende mesela elime sac geliodu bi bakiodum aaa ip dusmus die korkudan iyice inceliodum sacmi ipmi öyle psikopatliklarim da vardi :))

Ya sen delisin geecekten nie kendine iskence ediyn :KK70: he bende mesela elime sac geliodu bi bakiodum aaa ip dusmus die korkudan iyice inceliodum sacmi ipmi öyle psikopatliklarim da vardi :))
İnsan herseyinden suphe ediyo garip bi pskloji bu ya hakkaten :confused:ya allah kimseyi dusurmesin bu duruma bu durumda olanlarda kurtulsun bi an once

İnsan artik kendini koltuga atmamaya alisiyo ya aliskanlik haline geliyodur bence :KK48:
Evet canim bazen benim aklim gidio ben dikkat etcekmiydim etmicekmiydim fln die özellikle gece uyurken :KK70: sonra uyaniyorum bi bakiyorum ben iliski yasadimya diyorum geri bacaklarimi acarak yatiyorum :KK70:

:KK70::KK70:Tam senle benlik yeterki sim olsun tas olsun süs olsun bize :KK70::KK70:bizim bu kokoslugumuz :KK73:
Aynen canim beni sime bogsunlar bi ara bacaklar icin fln hani kremler oluyoya dogal parlaklik veeen onlardan cok aramistim bi sprey buldum ama o da bronzlastriomus ben cok bronz istemiyorum kendi renginde kalip parlasin hani ince ten coraplar varya oarlatan onun gibi istedim ama bulamadim malesef bunu sana nie anlattim bilmiyorum :KK70:

Aynen canim beni sime bogsunlar bi ara bacaklar icin fln hani kremler oluyoya dogal parlaklik veeen onlardan cok aramistim bi sprey buldum ama o da bronzlastriomus ben cok bronz istemiyorum kendi renginde kalip parlasin hani ince ten coraplar varya oarlatan onun gibi istedim ama bulamadim malesef bunu sana nie anlattim bilmiyorum :KK70:
Haha alemsin yaa ben okdr ciddi bir şekilde okumuşum ki yazdığını sona gelince sen demesen niye anlattım bilmiyorum diye ben konut ordan DVm edecekmişim sanırım işte bünyem okdr alışmış hızlı gündem değişmesine :)

Haha alemsin yaa ben okdr ciddi bir şekilde okumuşum ki yazdığını sona gelince sen demesen niye anlattım bilmiyorum diye ben konut ordan DVm edecekmişim sanırım işte bünyem okdr alışmış hızlı gündem değişmesine :)
Haha bizde böyle kuzum biliosun gündem hizli ilerlio :KK70:
Bu arada kuaföre sürekli agdaya gideniniz varmi ya bisey sorcam

X