Arkadaşlık

bakis acin cok yanlis
e-bilmek
sanki basari
yasin daha gencecik.
ne guzel calisiyormussun, yeni sehir. yeni sosyal ortamlara gir seramik kursuna,mahalle afet gonullulerine falan katil, tatillerin icin turlara yazil. boyle böyle gelisir cevren
Konu sahibinin önceki konusu evlenememekle ilgiliydi. Bir alt yorumda evliliği başarı olarak gördüğünü yazmış. Ne diyelim " hayatta başarılar".

Bu durum maalesef benim çok başıma geldi. Kız arkadaşım daha yeni evlenmişti, telefonda konuşuyorduk. O esnada eşinin sesini duydum, kıza "Kiminle konuşuyorsun sen?" der demez kız telefonu yüzüme kapattı. O gün bugündür kesinlikle konuşmadık, sosyal medyadan istek atmıştım onu bile kabul etmedi.
Bir kız arkadaşım da daha evlilik aşamasında ama daha şimdiden benimle iletişimi koparttı, evlenince beni unutur bile.
İlk anlattığım arkadaşım muhtemelen eşi tutucu biri diye benimle iletişimi devam ettiremedi ama ikincisi sevgilisine arkadaşlarından daha fazla önem veren biri, o yüzden iletişim koptu. Ben evlensem arkadaşlarımla iletişimi hala sürdürürdüm, bile isteye iletişimi koparanlar bana ilginç geliyor.
Yüzüne kapatmak nedir!? Ne kadar ayıp ya. Cinsiyetin erkek olsa dahi bu yapılan kıroluk, bir de hemcinsisin. O yüzden ben psikopat olmadığı sürece bir erkeğin kadın kadına muhabbete bir şey diyeceğini sanmıyorum. Bence bazı kadınlar " buldumcuk" oluyor. Bir de kocişlerinin erkek arkadaşlarıyla 2 saat bile vakit gecirmelerini istemiyorlarsa haliyle kendileri de aynı şeyi yapmıyordur. Ama yanlış mı? Hem de çok yanlış.

Son düzenleme:
Konu sahibinin önceki konusu evlenememekle ilgiliydi. Bir alt yorumda evliliği başarı olarak gördüğünü yazmış. Ne diyelim " hayatta başarılar".
Sizin için ne başarı?
Bana göre de yüksek notlar almak başarı değildi. Karnemde takdir getirdim diye ailemden hediye de beklemedim zor üniversiteyi bitirdim diye alkış da beklemedim. Bunlar benim için zor değildi ama sevmek sevilmek ve güzel evlilik benim için başarıdır. Kaç yıldır istiyorum ama olmuyor belki sizin için kolaydır ama benim için değil

Bizim de böyle bir arkadaş grubumuz var. 5 kişiydik, 4’e düştük. Sevgilisi olur olmaz bizi ghostladı. Evlense kim bilir neler yapardıyı görmeden biz kendisine veda ettik. Şimdi de makarasını yapıyoruz, bir erkeğe tercih edilmemizin. İzahı olmayan şeyin mizahı olur.

Gerçekten böyleler benim 12 yıllık arkadasım evine kabul etmemisti sen de evlen eşinle gel böyle yalnız gelemezsin demisti , halbuki altın takcaktim cocuguna simdi görüsmüyoruz.İnsanları anlayamıyorum evlenince otomatik olarak zorbalandığım da oluyor senin kaderin bu evde kaldın diyorlar😁Kafanıza takmayın bunlar sadece sizin başınıza gelmiyor.Umarım gönlünüze göre birini bulursunuz,onlar evlendi ben kaldım diye düsünmeyin akışa bırakın.

X