-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.801
Canim bu grip surekli tekrarliyo ya bol bol bitki cayi ic canimşu gribe bir çözümünüz yok mu öldüm ya
Ay ne komik olur oyle bisey ya kadinlari dovsekAklıma adile naşit geldi diyordu ya hani şarkı gibi söyleyip o kurnadan bu kurnaya çirkef sıçramış ay bian oradakilerle sacsaca Başbaşa kavga fln ettiğimizi düşündüm
canım her gün daha beter oluyorum şimdi de burnumun bir tarafı felaket acıyor kuruluk hissi gibi yakıyor resmen iki haftadır rahat iki üç kilo vermişimdir . hiç birşey yiyip içemiyorumCanim bu grip surekli tekrarliyo ya bol bol bitki cayi ic canim
Canim gripte bana en cok iyi gelen ilac a ile basliyo ya onu iciyorum biraz zor geciyo haklisin benimde burnum yara olmustu silmekten nane ihlamur adacayi zencefil zerdecal icine limon hatta ayva varsa onuda dogra bunlari karistir kaynat ic canim ben hep bunu yaptimcanım her gün daha beter oluyorum şimdi de burnumun bir tarafı felaket acıyor kuruluk hissi gibi yakıyor resmen iki haftadır rahat iki üç kilo vermişimdir . hiç birşey yiyip içemiyorum
Aaaa vallami kiz ben o kadar aradim bulamadim ya.Kuzum avonun oyle biseyi var ben almistim krem icinde parlaklim var tene surunce sanki vucut sudan cikmis gibi parliyo almak istersen halaa bak canim
Kuzum sen doktora gittinmi acaba grip degil de alerjik rinit mi var sende? Bende bi kere öyle iki üc hafta gribim iyilesmedi baska doktra gttm sneinki alerjik dedi bi hap verdi iki günde gecti meger astim baslangici varmis.canım her gün daha beter oluyorum şimdi de burnumun bir tarafı felaket acıyor kuruluk hissi gibi yakıyor resmen iki haftadır rahat iki üç kilo vermişimdir . hiç birşey yiyip içemiyorum
Resmini atmaya calistim internetim az diye gelmiyo galiba internet alinca atiyim kuzum sana resminiAaaa vallami kiz ben o kadar aradim bulamadim ya.
Ayy bende de alerjik rinit var cok pis bisey o bazi zamanlar gercekten aziyoKuzum sen doktora gittinmi acaba grip degil de alerjik rinit mi var sende? Bende bi kere öyle iki üc hafta gribim iyilesmedi baska doktra gttm sneinki alerjik dedi bi hap verdi iki günde gecti meger astim baslangici varmis.
Gripse de bol bol dinlen c vitamini orani en cok yesilliklerde yuksek ye bol bol meyve fln ye.. sürekli uyuişe gidiyo msuun gitmiosan cok iyi olur
Sor canimKızlar burda misiniz bisey sorcam
Canim iylestikten sonra doktor tuy dokucu kullanabilirsiniz demisti ne jilet ne tuy dokucu hic hoslanmadigim bisey yaAğda falan yasak ya evlenene kadar ben nasıl halledicem orayı tüy dökücü kullansam olur mu sizce canım jilet kullanamıyorum
Ya bilmiyorum canim ya ust bolgeye agda olur ama asagiya dudaklara fln vurmayin diyolar epilator aletidemi yasak acaba jilet cogaltir mahveder yaNasıl yapıcaz peki ben de hiç kullanmadım hep ağda ile
Başka çözüm de yok dimi off sıkıntı herşey yaYa bilmiyorum canim ya ust bolgeye agda olur ama asagiya dudaklara fln vurmayin diyolar epilator aletidemi yasak acaba jilet cogaltir mahveder ya
Baska caresi malesef yokBaşka çözüm de yok dimi off sıkıntı herşey ya
tatile girdik şükür ama bir kaç gün sonra yola çıkacağım inşallah uzandığım yerde gözler gidiyor ilaç verdi antibiyotikKuzum sen doktora gittinmi acaba grip degil de alerjik rinit mi var sende? Bende bi kere öyle iki üc hafta gribim iyilesmedi baska doktra gttm sneinki alerjik dedi bi hap verdi iki günde gecti meger astim baslangici varmis.
Gripse de bol bol dinlen c vitamini orani en cok yesilliklerde yuksek ye bol bol meyve fln ye.. sürekli uyuişe gidiyo msuun gitmiosan cok iyi olur
Elimde defim yerimde keyfim de olurHha o filmin müziklerini isteriz hamamda dicey abla
Canim peki tuvalet ihtiyacini rahatca giderbirsin dedimi hoca sanaTüy dökücü en mantıklısı o zaman