- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.741
Ya benimki de cok tatli da yani icine girilmeyince anlasilmazki belli olmaz ondam korkuyorum canimAllah iyiligini kaynana sonucta nekadar iyi olur diyosun yacocuklara bakar yakin olursa benim erkek arkadasimin annesi kanatsiz melek cok degisik tatli bi insan ben isterim yakin olmayi cok iyi anlisyoruz
Artik yikaniiinnnn dilimde tüy bitti kizBiz ne zaman sicak suyla banyo yapacagiz kaynar suyla biz ne zaman yikanacagizzzzzzz @canommms
Ya orasi öyle de ne bilim sürekli gelirse bide annemlerin ilceyi pek sevmiyorum bilemedimki ya.Sanırım ben de ikisine de yakın olsun isterim çünkü çocukları bakıcıya bırakmaktan iyidir bence
Hımmm hakkında hayırlısı canım o zaman bilemedim iş yerinizin konumuna da bağlı böyle şeylerYa orasi öyle de ne bilim sürekli gelirse bide annemlerin ilceyi pek sevmiyorum bilemedimki ya.
Korkma canim ya nolcakki yardimci olur yakinda olursa ama tabi belli olmaz sen bilirsin yinedeYa benimki de cok tatli da yani icine girilmeyince anlasilmazki belli olmaz ondam korkuyorum canim
Yikanacam sicak suya doycam artik ben soyle bakiyim bugun sorcaktim kac sayfa yazildiArtik yikaniiinnnn dilimde tüy bitti kiz
Doktor yikanabilirmisim dedimi canim bide oturabilirsjn artik istedigin gibi hareket edebilirsin dedimiValla ben başladım kaynar suyla yıkanmaya bendeki özgüvene bak
Yok kuzum 2 hafta daha oturmana dikkat et dedi yıkanmayı sormadım kiiDoktor yikanabilirmisim dedimi canim bide oturabilirsjn artik istedigin gibi hareket edebilirsin dedimi
Tam 6 hafta ustune oturmuycaksin bizim 6 haftamiz gecti ama kontrle gidemedigimiz icin halaa dikkat ediyoruz sorsaydin keske canimYok kuzum 2 hafta daha oturmana dikkat et dedi yıkanmayı sormadım kii
Ben nerdeyde hep sicak suyla yikandim sadece direkt olarak orama acip dökmedim sicak suYok kuzum 2 hafta daha oturmana dikkat et dedi yıkanmayı sormadım kii
Sen ballı mısın kız :))) valla milletin canı Çıkmış sen rahat davranmışsın hep ve sonuç güzel :)Ben nerdeyde hep sicak suyla yikandim sadece direkt olarak orama acip dökmedim sicak su
Ya canim söyle bisey var ben kizlara hep söylüyorum abartiolar korkudan hakli olarak.. ama banyoda mesela bacaklarim birlesikti hic bacaklarimi komple acip sicak su tutmadim bunu dikim yaptran bi insan yapmaz zaten doktor onu demek istio.. yani vucuttan akan su oraya imkansiz sicak halde gitmez hadi gitse bile damla olcagi icin dikime zarar vermez.. ben oturmama dikkat ettim en cok en önemlisi o fazla bacaklarimi acmadim yeterli geldi yani baya sıkı bi dikis öyle damla su gelmesiyle fln imkansizSen ballı mısın kız :))) valla milletin canı Çıkmış sen rahat davranmışsın hep ve sonuç güzel :)
Ay demi ya valla milletin cani ckti o koyverdi kendini masallah sonuc superSen ballı mısın kız :))) valla milletin canı Çıkmış sen rahat davranmışsın hep ve sonuç güzel :)
Aslinda koyvermedim bebegim yapmam gerekeni yaptim siz fazla özeniyosunuz kız :)Ay demi ya valla milletin cani ckti o koyverdi kendini masallah sonuc super
Bilmiyorum ki canım işte ben ben olsam yataktan çıkmamYa canim söyle bisey var ben kizlara hep söylüyorum abartiolar korkudan hakli olarak.. ama banyoda mesela bacaklarim birlesikti hic bacaklarimi komple acip sicak su tutmadim bunu dikim yaptran bi insan yapmaz zaten doktor onu demek istio.. yani vucuttan akan su oraya imkansiz sicak halde gitmez hadi gitse bile damla olcagi icin dikime zarar vermez.. ben oturmama dikkat ettim en cok en önemlisi o fazla bacaklarimi acmadim yeterli geldi yani baya sıkı bi dikis öyle damla su gelmesiyle fln imkansiz
En iyisini sen yaptın canım en azından bir de onunla kafayı bozmadınAslinda koyvermedim bebegim yapmam gerekeni yaptim siz fazla özeniyosunuz kız :)
Ya bilmiyorum bide benim yillardir dikime gitmek imkansiz geliodu dikim yaptrnca bi rahatladim galibaBilmiyorum ki canım işte ben ben olsam yataktan çıkmam
Cok mantikli aslinda dedigin senin bacak acmakla oturmak skntli bisey aynen ondan dolayi sıknti olabilirYa canim söyle bisey var ben kizlara hep söylüyorum abartiolar korkudan hakli olarak.. ama banyoda mesela bacaklarim birlesikti hic bacaklarimi komple acip sicak su tutmadim bunu dikim yaptran bi insan yapmaz zaten doktor onu demek istio.. yani vucuttan akan su oraya imkansiz sicak halde gitmez hadi gitse bile damla olcagi icin dikime zarar vermez.. ben oturmama dikkat ettim en cok en önemlisi o fazla bacaklarimi acmadim yeterli geldi yani baya sıkı bi dikis öyle damla su gelmesiyle fln imkansiz
Sen de artık işlem olduğunu unut ufaktan canımAy demi ya valla milletin cani ckti o koyverdi kendini masallah sonuc super