gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Allah iyiligini kaynana sonucta nekadar iyi olur diyosun ya cocuklara bakar yakin olursa benim erkek arkadasimin annesi kanatsiz melek cok degisik tatli bi insan ben isterim yakin olmayi cok iyi anlisyoruz
Ya benimki de cok tatli da yani icine girilmeyince anlasilmazki belli olmaz ondam korkuyorum canim

Sen ballı mısın kız :))) valla milletin canı Çıkmış sen rahat davranmışsın hep ve sonuç güzel :)
Ya canim söyle bisey var ben kizlara hep söylüyorum abartiolar korkudan hakli olarak.. ama banyoda mesela bacaklarim birlesikti hic bacaklarimi komple acip sicak su tutmadim bunu dikim yaptran bi insan yapmaz zaten doktor onu demek istio.. yani vucuttan akan su oraya imkansiz sicak halde gitmez hadi gitse bile damla olcagi icin dikime zarar vermez.. ben oturmama dikkat ettim en cok en önemlisi o fazla bacaklarimi acmadim yeterli geldi yani baya sıkı bi dikis öyle damla su gelmesiyle fln imkansiz

Bilmiyorum ki canım işte ben ben olsam yataktan çıkmam

Cok mantikli aslinda dedigin senin bacak acmakla oturmak skntli bisey aynen ondan dolayi sıknti olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…