gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

canım her gün daha beter oluyorum şimdi de burnumun bir tarafı felaket acıyor kuruluk hissi gibi yakıyor resmen iki haftadır rahat iki üç kilo vermişimdir . hiç birşey yiyip içemiyorum
Canim gripte bana en cok iyi gelen ilac a ile basliyo ya onu iciyorum biraz zor geciyo haklisin benimde burnum yara olmustu silmekten nane ihlamur adacayi zencefil zerdecal icine limon hatta ayva varsa onuda dogra bunlari karistir kaynat ic canim ben hep bunu yaptim

canım her gün daha beter oluyorum şimdi de burnumun bir tarafı felaket acıyor kuruluk hissi gibi yakıyor resmen iki haftadır rahat iki üç kilo vermişimdir . hiç birşey yiyip içemiyorum
Kuzum sen doktora gittinmi acaba grip degil de alerjik rinit mi var sende? Bende bi kere öyle iki üc hafta gribim iyilesmedi baska doktra gttm sneinki alerjik dedi bi hap verdi iki günde gecti meger astim baslangici varmis.
Gripse de bol bol dinlen c vitamini orani en cok yesilliklerde yuksek ye bol bol meyve fln ye.. sürekli uyu :KK43: işe gidiyo msuun gitmiosan cok iyi olur

Kuzum sen doktora gittinmi acaba grip degil de alerjik rinit mi var sende? Bende bi kere öyle iki üc hafta gribim iyilesmedi baska doktra gttm sneinki alerjik dedi bi hap verdi iki günde gecti meger astim baslangici varmis.
Gripse de bol bol dinlen c vitamini orani en cok yesilliklerde yuksek ye bol bol meyve fln ye.. sürekli uyu :KK43: işe gidiyo msuun gitmiosan cok iyi olur
Ayy bende de alerjik rinit var cok pis bisey o bazi zamanlar gercekten aziyo:KK43:

Ağda falan yasak ya evlenene kadar ben nasıl halledicem orayı tüy dökücü kullansam olur mu sizce canım jilet kullanamıyorum

tatile girdik şükür ama bir kaç gün sonra yola çıkacağım inşallah uzandığım yerde gözler gidiyor ilaç verdi antibiyotik

X