- 14 Mayıs 2018
- 2.683
- 4.645
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.821
Genitalin iç kısımlarına doğru da oluyor ya burada gitmeyi planladığım yer oraya atış yapmadığını söyledi ondan gitmemiştim canım ben, komple atış oluyorsa ben de giderimNasil yani canim benim her yerime atis yapiolardi ama
Lazere de mi yasak diyorlar canımBaska caresi malesef yok
İylestikten sonra yasak degil canim oLazere de mi yasak diyorlar canım
O zaman lazer mantıklı canım yoksa jilet ile bayağı sıkıntı oluyo ağda yaptırmanın 2 katı falan zaten lazer de fiyat olarakİylestikten sonra yasak degil canim o
Bilemedimki canim ya lazerlede utaniyorum utanirim benO zaman lazer mantıklı canım yoksa jilet ile bayağı sıkıntı oluyo ağda yaptırmanın 2 katı falan zaten lazer de fiyat olarak
Yok canim komple cok afedersin öne arkaya içe dışa her yere yapiolar pammık premses gbi oluyosunGenitalin iç kısımlarına doğru da oluyor ya burada gitmeyi planladığım yer oraya atış yapmadığını söyledi ondan gitmemiştim canım ben, komple atış oluyorsa ben de giderimbi de tamamen bitme olmuyormuş %80-90 arası sonuç alınıyormuş galiba canım ama değer yine de
Ben 8 seans gitmiştim ama etksii olmadi hiç neredeyse O yüzden daha gitmeyi düşünmüyorum kuzumBilemedimki canim ya lazerlede utaniyorum utanirim ben
Canim hoca sana tuvaletini rahatca yapabilirsin dedimi pekiBen 8 seans gitmiştim ama etksii olmadi hiç neredeyse O yüzden daha gitmeyi düşünmüyorum kuzum
Bazilarindada tekrar cikmis yaBen 8 seans gitmiştim ama etksii olmadi hiç neredeyse O yüzden daha gitmeyi düşünmüyorum kuzum
Annem ilacımı çöpe attığı için Kullanmıyorum 2 haftadır rahatım zaten kuzumCanim hoca sana tuvaletini rahatca yapabilirsin dedimi peki
Anladim canimAnnem ilacımı çöpe attığı için Kullanmıyorum 2 haftadır rahatım zaten kuzum
Evet iste bende 4 seans gittim bacagim azaldi diger bokgeler duruo daha fazla seans gidip de sonuc alamayn cok var.. bide acio yani..Ben 8 seans gitmiştim ama etksii olmadi hiç neredeyse O yüzden daha gitmeyi düşünmüyorum kuzum
Evet öyleymiş benim annemin de cıktı çokEvet iste bende 4 seans gittim bacagim azaldi diger bokgeler duruo daha fazla seans gidip de sonuc alamayn cok var.. bide acio yani..
Dogumdan sonra fln da tekrar cikio diolar hormonlardaj
Hadi ya pamuk prenses olmaya çok ihtiyacım vardı oysa sarkıtacak diye jilet kullandım iğrenç olduEvet iste bende 4 seans gittim bacagim azaldi diger bokgeler duruo daha fazla seans gidip de sonuc alamayn cok var.. bide acio yani..
Geri cikiyomus bende duydum onu hic bi zaman tamamen kurtulamiyomus insanEvet iste bende 4 seans gittim bacagim azaldi diger bokgeler duruo daha fazla seans gidip de sonuc alamayn cok var.. bide acio yani..
Jilette cogaltiyo malesef yaHadi ya pamuk prenses olmaya çok ihtiyacım vardı oysa sarkıtacak diye jilet kullandım iğrenç oldu
Orda da varsa killar yapiliyo canim evetkızlar bir şey sorucam lazere gidenler afedersiniz makat tarafına da mı yapıyorlar ben kendim yapıyorum da genitali çok bilgim yok
Ben hep epilator aletiyle yapiyodum ve ya duzenli yapa yapa azalmis gibiydide bu jilet isi hic iyi olmadi lazerede geri cikiyo diyolar arkadasim yaptirdi bikini bolgesinde hic bi degisim olmadi onca parada vermek istemiyorumkızlar bir şey sorucam lazere gidenler afedersiniz makat tarafına da mı yapıyorlar ben kendim yapıyorum da genitali çok bilgim yok