gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Nasil yani canim benim her yerime atis yapiolardi ama
Genitalin iç kısımlarına doğru da oluyor ya burada gitmeyi planladığım yer oraya atış yapmadığını söyledi ondan gitmemiştim canım ben, komple atış oluyorsa ben de giderim bi de tamamen bitme olmuyormuş %80-90 arası sonuç alınıyormuş galiba canım ama değer yine de

Yok canim komple cok afedersin öne arkaya içe dışa her yere yapiolar pammık premses gbi oluyosun

Ben 8 seans gitmiştim ama etksii olmadi hiç neredeyse O yüzden daha gitmeyi düşünmüyorum kuzum
Evet iste bende 4 seans gittim bacagim azaldi diger bokgeler duruo daha fazla seans gidip de sonuc alamayn cok var.. bide acio yani..
Dogumdan sonra fln da tekrar cikio diolar hormonlardaj

Evet iste bende 4 seans gittim bacagim azaldi diger bokgeler duruo daha fazla seans gidip de sonuc alamayn cok var.. bide acio yani..
Dogumdan sonra fln da tekrar cikio diolar hormonlardaj
Hadi ya pamuk prenses olmaya çok ihtiyacım vardı oysa sarkıtacak diye jilet kullandım iğrenç oldu

kızlar bir şey sorucam lazere gidenler afedersiniz makat tarafına da mı yapıyorlar ben kendim yapıyorum da genitali çok bilgim yok
Ben hep epilator aletiyle yapiyodum ve ya duzenli yapa yapa azalmis gibiydide bu jilet isi hic iyi olmadi lazerede geri cikiyo diyolar arkadasim yaptirdi bikini bolgesinde hic bi degisim olmadi onca parada vermek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…