- 19 Aralık 2018
- 467
- 869
-
- Konu Sahibi Masalruya6
Düğün ne zaman canım ay sende kurtulcaksın şükür darısı biizm başımıza :)@canommms insallah canim darisi tum isteyenlerin basina. Gelinlik nasil tercih edersiniz kizlarr. Benim dugun taziye dolayisiyla ertelenmisti ya a kesim bi gelinlik kiralamistik. Simdi satin almak istiyorum. Duvak falan nasil olsun sizce
Martin sonunda canim. Ya aklim hilalde haber vermedi olumlu olsa mutlaka haber verirdi benceDüğün ne zaman canım ay sende kurtulcaksın şükür darısı biizm başımıza :)
Seninde guzel haberini aliriz insallah canim duvak bence uzun islemeli duvaklar cok zarif oluyo sonra cikarip kisa duvagini takarsin olabir benceKizlar dugunum yaklasiyo :) heyecan dorukta
Evet haber vermedi vermiycekte galiba yaMartin sonunda canim. Ya aklim hilalde haber vermedi olumlu olsa mutlaka haber verirdi bence
Olumlu olumsuz bi bilseydik. İcimiz rahatlasaydiEvet haber vermedi vermiycekte galiba ya
İslemeli duvalar cok agir oluyomus.Seninde guzel haberini aliriz insallah canim duvak bence uzun islemeli duvaklar cok zarif oluyo sonra cikarip kisa duvagini takarsin olabir bence
Evet icimiz rahat ederdi sanirim girmiyoda hicOlumlu olumsuz bi bilseydik. İcimiz rahatlasaydi
Evet biraz agir oluyolarmis ama kenarlarinda isleme olabilir bana onlar daha guzel geliyo agir asil duruyo tabi ama giycek olan sensin kuzuİslemeli duvalar cok agir oluyomus.
kız bi kısa bi uzun duvakmı oluoki iki tanemi alıomusuzEvet biraz agir oluyolarmis ama kenarlarinda isleme olabilir bana onlar daha guzel geliyo agir asil duruyo tabi ama giycek olan sensin kuzu
Kuzum ya iki tane aliyo bazilari salona girerken kafalrinda oluyo onla suzuluyolar sonra oynarken onu cikarip kisasini takiyolar cogu gordukleriminki oyleydi kizkız bi kısa bi uzun duvakmı oluoki iki tanemi alıomusuz
Galiba onu seyden tercih ediyolar oynarken fln zor olur basarlar fln diye galibakız bi kısa bi uzun duvakmı oluoki iki tanemi alıomusuz
çok afedersin erken boşalma sorunu vardı rahmetlinin canımama onda bile benim sucummuş nie birden elini tutmusum töbe töbe zor günlerden geçmişim şşu an bakınca
Kuzum ya iki tane aliyo bazilari salona girerken kafalrinda oluyo onla suzuluyolar sonra oynarken onu cikarip kisasini takiyolar cogu gordukleriminki oyleydi kiz
evet ya cok basıo çoluk çocuk gerçekten oynarken millet ezio yani.. mantıklı da onu da kim yaptrcak iki ailede laf eder şimdi bana boşver iki duvağı napcan die beni sinir ederler karışıpGaliba onu seyden tercih ediyolar oynarken fln zor olur basarlar fln diye galiba
Seninkiler karisiyomu herseye iyyy sinirler yaevet ya cok basıo çoluk çocuk gerçekten oynarken millet ezio yani.. mantıklı da onu da kim yaptrcak iki ailede laf eder şimdi bana boşver iki duvağı napcan die beni sinir ederler karışıp
özelden sor kız meraktan catlarımBisey sorcamda burdan soramadim
Tamamözelden sor kız meraktan catlarım
Sorayim kiz