- 14 Mayıs 2018
- 2.683
- 4.645
-
- Konu Sahibi Masalruya6
Allah aşkına kızların yazıları okuyup öfkeleniyorum sen bi yazıyorsun elimde değil gülmeye başlıyorumçok afedersin erken boşalma sorunu vardı rahmetlinin canımama onda bile benim sucummuş nie birden elini tutmusum töbe töbe zor günlerden geçmişim şşu an bakınca
Evet yaa cok iyi oldu sen kontrole ne zmn gideceksin cnmİyi oldu burayi actiginiz ya
Evet Evrt genelde 2 tane alıyorlar sonra uzunu çıkarıyorlarKuzum ya iki tane aliyo bazilari salona girerken kafalrinda oluyo onla suzuluyolar sonra oynarken onu cikarip kisasini takiyolar cogu gordukleriminki oyleydi kiz
Elini tutmak nedir nasil yani tobe yarabbim elini tutmussunda nolmusAllah aşkına kızların yazıları okuyup öfkeleniyorum sen bi yazıyorsun elimde değil gülmeye başlıyorumelini neden tuttun
Evet sanirim rahat oluyo oyle canimEvet Evrt genelde 2 tane alıyorlar sonra uzunu çıkarıyorlar
Ben de ona çok güldüm yaaa :)Elini tutmak nedir nasil yani tobe yarabbim elini tutmussunda nolmus
Cem Yılmaz ın güldürme güldürme deyişi aklıma geldiGulemiyom ben guldurmeyin yaaaaa
Elini tutunca garip şeyler olmasını anlamadımElini tutmak nedir nasil yani tobe yarabbim elini tutmussunda nolmus
Neden elini tutmus kiz ay catliycamBen de ona çok güldüm yaaa :)
Ay bende su an o durumdayim resmen yasiyorum onuCem Yılmaz ın güldürme güldürme deyişi aklıma geldi
Allah aşkına kızların yazıları okuyup öfkeleniyorum sen bi yazıyorsun elimde değil gülmeye başlıyorumelini neden tuttun
Elini tutmak nedir nasil yani tobe yarabbim elini tutmussunda nolmus
kızlar elini tutunca etkilenmş ondan boşalmış yani kesinlikle erken boşalma fln sorunu yokmuşBen de ona çok güldüm yaaa :)
Hepimiz niye adamın elinin tuttuğunu merak ediyoruz hadi bakalım
Bu benim aklıma gelir gelir gülerim ben yaa :)kızlar elini tutunca etkilenmş ondan boşalmış yani kesinlikle erken boşalma fln sorunu yokmuşAllahtan elini tuttum maazaallah Allahtan sorunu yokmuş
siz gülünce benm de gülesim gelio susun yabak yine sesli güldüm
Ay bende su an o durumdayim resmen yasiyorum onu
ya siz çok fenasınız kız Allahtan elini tutmuşum elini tutunca olanlar oldu beni azarladı ib..
Adamin elini tutman yetmis demekki Ay gulemiyorum rahatca allahim ilk kez duyuyorum boyle bisey allahtan elini tutmussun ya baska bisey olsaydi napcakti acabakızlar elini tutunca etkilenmş ondan boşalmış yani kesinlikle erken boşalma fln sorunu yokmuşAllahtan elini tuttum maazaallah Allahtan sorunu yokmuş
siz gülünce benm de gülesim gelio susun yabak yine sesli güldüm
bende yasıyorum su anAy bende su an o durumdayim resmen yasiyorum onu
ya siz çok fenasınız kız Allahtan elini tutmuşum elini tutunca olanlar oldu beni azarladı ib..
ya bak deliler güldürmeyinHepimiz niye adamın elinin tuttuğunu merak ediyoruz hadi bakalım
Kuzum benim ya kiz o ne degisik bi insanmis ya bide senimi azarliyo ay salak yaya siz çok fenasınız kız Allahtan elini tutmuşum elini tutunca olanlar oldu beni azarladı ib..şimdiki aklım olsa aşağılardım gt tedavi ol sonra beni azarla die