gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

çok afedersin erken boşalma sorunu vardı rahmetlinin canım :KK70: ama onda bile benim sucummuş nie birden elini tutmusum töbe töbe zor günlerden geçmişim şşu an bakınca :KK53:
Allah aşkına kızların yazıları okuyup öfkeleniyorum sen bi yazıyorsun elimde değil gülmeye başlıyorum :KK70: elini neden tuttun

Allah aşkına kızların yazıları okuyup öfkeleniyorum sen bi yazıyorsun elimde değil gülmeye başlıyorum :KK70: elini neden tuttun

Elini tutmak nedir nasil yani tobe yarabbim elini tutmussunda nolmus :KK70::KK70:

Ben de ona çok güldüm yaaa :)
kızlar elini tutunca etkilenmş ondan boşalmış yani kesinlikle erken boşalma fln sorunu yokmuş :KK70: Allahtan elini tuttum maazaallah Allahtan sorunu yokmuş :KK53::KK53::KK53:
siz gülünce benm de gülesim gelio susun ya :KK70: bak yine sesli güldüm :KK70:

kızlar elini tutunca etkilenmş ondan boşalmış yani kesinlikle erken boşalma fln sorunu yokmuş :KK70: Allahtan elini tuttum maazaallah Allahtan sorunu yokmuş :KK53::KK53::KK53:
siz gülünce benm de gülesim gelio susun ya :KK70: bak yine sesli güldüm :KK70:
Adamin elini tutman yetmis demekki Ay gulemiyorum rahatca allahim ilk kez duyuyorum boyle bisey allahtan elini tutmussun ya baska bisey olsaydi napcakti acaba :KK70::KK70:

X